Νέο προσιτό Dac από την Esoteric

Οι λέξεις "προσιτό", "DAC" και "4 χιλιάρικα" στην ίδια πρόταση, μου κάνουν λίγο ανέκδοτο. No offence.

Πιο προσιτο 32μπιτο cdp απο το DCD-2010AE της DENON δυσκολο να βρεις με τιμη στα 1750 ευρω.

Attachments

• Denon_DCD-2010AE.jpg
    Denon_DCD-2010AE.jpg
    5 KB · Views: 50
Οι λέξεις "προσιτό", "DAC" και "4 χιλιάρικα" στην ίδια πρόταση, μου κάνουν λίγο ανέκδοτο. No offence.

Οτι πληρώνεις παίρνεις.
Για περισσότερο γέλιο στην επί παντός, στο ανέκδοτο της ημέρας....

Όταν τα προϊόντα είναι στην highend, τότε το "προσιτό" αφορά μηχανήματα κάπου στα 3,4,5 χιλ ευρώ...στο περίπου φυσικά...

Τώρα, για την esoteric, το να βγάζει ένα dac στα περίπου 4 χιλ ευρώ, είναι χαμηλή τιμή...άρα "προσιτό"...

Magellan, δεν είχα καμία διάθεση να σε προσβάλω. Ήταν η αυθόρμητη αντίδρασή μου, ειλικρινά. Ακόμη και η Esoteric έχει, αν δε με απατά η μνήμη μου, universal players σ' αυτά πάνω κάτω τα χρήματα -άρα, τα 4 χιλ. για ένα DAC δεν μου φαίνεται ότι το καθιστούν "προσιτό", ακόμα κι αν μιλάμε για high end. Και πάλι, απολογούμαι για το ύφος, αν το βρήκες κάπως.

Magellan, δεν είχα καμία διάθεση να σε προσβάλω. Ήταν η αυθόρμητη αντίδρασή μου, ειλικρινά. Ακόμη και η Esoteric έχει, αν δε με απατά η μνήμη μου, universal players σ' αυτά πάνω κάτω τα χρήματα -άρα, τα 4 χιλ. για ένα DAC δεν μου φαίνεται ότι το καθιστούν "προσιτό", ακόμα κι αν μιλάμε για high end. Και πάλι, απολογούμαι για το ύφος, αν το βρήκες κάπως.

Κανένα πρόβλημα φίλε eyebee!.
Απλά ίσως ήταν λάθος μου που δεν έβαλα
τη λέξη προσιτό σε εισαγωγικά, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
Ομως για Esoteric( και για άλλες hi-end εταιρείες ίσως) είναι προσιτό
αν δούμε ότι υπάρχουν Dac's πολλαπλάσιας τιμής.
Για την απόδοσή του τώρα, μένει να το ακούσουμε.

Last edited:
Γιατί ρε καπετάνιε εσύ που ερωτεύτηκες Rockport και περιμένεις να βγάλει καινούργιο μοντέλο με 1,000 ευρώπουλα για να το πάρεις ???:grinning-smiley-043

(δεν πιστεύω να έχεις προχωρήσει σε τίποτε εξτρεμιστικό και να μην έχεις πεί τίποτε :violent-smiley-030:)

Βρε Μήτσε....Esoteric θες μάνα μ'....με 400ε?
Ντεν έκει ακόμη καρντιά μου!

και πολύ είπα....

τον τελευταίο καιρό το προσιτό έχει ...επανακαθοριστεί στα ....150 !!!:BDGBGDB55:

από τη φωτό βλέπω ότι έχει usb, coaxial, optical και AES/EBU digital inputs

είπαμε esoteric με 4 χιλιάρικα το έτος 2009 και να μην έχει :Banane0:

kai digital attenuation και παιζει και sacd!! μαλλον ευκαιρια ειναι...εαν το sacd transport βγει σε καλη τιμη...