νεο sabre es9018k2m

Μωρέ όλα τα τσιπάκια καλά είναι , για να λαλήσουν όμως καθως πρέπει πρέπει να γίνει η μάχη του δράμαλι .. πλακέτα στενή μαζεμένη και πονηρά φτιαγμένη , τοπικά κατατόπους τροφοδοτικά χαμηλού θορύβου , και ρολόγια χαμηλού θορύβου low jitter κτλ κτλ κτλ ... ( δλδ φαρμάκι !! ) κατόπιν πειραματίζεσαι εάν καταφέρνει και πάιζει χωρίς φίλτρο μπάς και δεν ισοπεδώσεις όλα τα δεδομένα σαν σε κονσέρβα και δεν βγάζει φίδια που ακούγονται ,, και το κερασάκι στην τούρτα !! το αναλογικό στάδιο μπορείς ΑΝΕΤΑ αφου καταφέρεις τα προηγούμενα να τα καταστρέψεις όλα με ένα σχέδιο που δεν του πάει ... το έχω δεί πολλές φορές ,,

οπότε μην κοιτάτε το τσίπιον μόνο , αυτά βγαίνουν στην πιάτσα πλέον με σημαία τους νεωτερισμούς και τα πιασάρικα κόλπα με υψηλές δειγματολήψίες , dsd δυνατότητες , και full control απο i2c για να κοτσάρεις και ντισπλεύ να σου λέει εάν το ντάκ κλέιδωσε στις 3 ´ωρα το μεσημέρι και πάιζει σερί 10 ώρες , και ένα σορό άλλα τερτίπια ,,

αυτά !

το i2c έχει και άλλο ρόλο, να αλλάζουμε ρυθμίσεις στην καρδία του τσιπ, δεν είναι μόνο για φρου φρου προφανώς

Όχι τίποτε άλλο , αλλά ετοιμαζόμουν να ρωτήσω εάν έχει τίποτα νέες επιλογές μέσω i2c :ernaehrung004:

βασικά παίζει απείρως καλύτερα από spdif απο κείθε

Όλα τα SoC (CPU+GPU+Modem+Accelerators) βγάζουν απευθείας i2s
Έχει και η wolfson low power 28QFN με απατήσεις κάτω του 2V τροφοδοσία (αναλογικό και ψηφιακό) για embedded / mobile
Τι τροφοδοσία θέλει αυτό το νέο ?

Re: Απάντηση: νεο sabre es9018k2m

i2c μήτσε μου .... ουχί i2s

είναι η πόρτα που μιλάει στο λογισμικό του τσίπιου ..

σορρυ Μπιλ...τι s τι c
τα πολυεστιακά μου αργουν ακόμα...:Banane0:

Re: Απάντηση: νεο sabre es9018k2m

i2c μήτσε μου .... ουχί i2s

είναι η πόρτα που μιλάει στο λογισμικό του τσίπιου ..

Ε ναι, άρα απαραίτητο :-)

Γενικά με τόσα μιλιούνια ταμπλετ, mp3, κινητα η αγορά είναι τεράστια
Στην αγορά αυτή εντωμεταξύ το spdif-in είναι άχρηστο
Αλλά και πάλι υπάρχουν μικρότερα τσιπάκια που κυκλοφορούν και το μέγεθος εκεί μετρά όπως και το voltage
Ενώ φυσικά υπάρχουν πολύ φθηνότερα και μικρά τσιπάκια
Δηλαδή είναι δύσκολη αγορά και η τιμή του θαρρώ ότι είναι ακριβή για μαζική παραγωγή οικονομικών κινεζικών προϊόντων

μωρέ τα έχουν όλλα πάνω , και spidf και dsd και ότι γουστάρεις .. η spidf πάντως είναι και παραμένει ο μόνος ευρύς οικονομικός και σίγουρος τρόπος ομιλίας μετάξύ player κάθε τύπου ,,

τεσπα ,, εμάς μας ενδιαφέρει εάν το πάει το γράμμα ,, εάν το πνίγει το κουνέλι καλά , εάν πασπαλίζει το ηχείο ,, πως το λένε ... :ADFADF1:

ο αυστραλος (ackoDac) λεει παντως οτι οι καινουργιες του πλακετες θα ειναι πανω σε αυτο
θελω να δω τον αχλαδα τι θα πει