Νέοι ATI Catalyst με L5.1 support

dimitris__

AVClub Addicted Member
23 November 2007
2,012
Γλυκά Νερά Αττικής
Μια λειτουργία που θα επιτρέψει την αναπαραγωγή των "δύσκολων" L5.1 video που μόνο οι NVidia παίζανε μέχρι σήμερα.

ATI Catalyst – Video enhancements

• H.264 Level 5.1 support

• ATI Catalyst can now playback 5.1 level streams on all support players
  • Allows for playback of high resolutions (4Kx2K)

ειμαι στους 10.2...τους εβαλα χωρις να μου παρουσιασουν καποιο προβλημα ...(πηρα χωρις καμια ιδιατερη προσπαθεια ηχο-εικονα στον 807)
να αναβαθμισω στους 10.4?
ποια ειναι η προτεινομενη διαδικασια εγκαταστασης?

αν κ αμεσοτατη η απαντηση σου..δεν την ειδα κ τους εβαλα...

ΥΓ με ταυτοχρονη αλλαγη λοιπον ,σε 10.4 -τελευταιο mpc-hc και ffdshow καταφερα κ πηρα bitstream στον 807 χωρις προβληματα...(dts-dolby digital-true hd-dts hd) ..απλα σαν decoder χρησιμοποιω τον ενσωματωμενο του mpc-hc με dxva..

Νέοι ATI Catalyst 10.6

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit

This section provides information on new features found in this release of the ATI
Radeon™ Display Driver. These include the following:

GPU acceleration of H.264 video content using Adobe® Flash Player 10.1
Video De-blocking support
Mosquito noise reduction
Official support for OpenGL 4.0 and OpenGL 3.3

ειμαι στους 10.4 με windows 7 64 κ μαλλον θα παραμεινω μιας κ μου δουλευουν καλα εκτος απο το εξης..
θυμαμαι αρκετα παλιοτερα(στην περσινη σειρα drivers 9.xx) οτι για να "περασει" η πληροφορια below black και above white,επρεπε να "τσιμπησουμε" λιγο τα ρυθμιστικα brightness/contrast...
ισχυει ακομα?
γιατι σε προσπαθεια να καλιμπραρω τον προβολεα μου με τα παττερν απο avsforum και mpc-hc,αναγκαστηκα να παω το brightness/contrast στο video section του catalyst στο 14/88(απο 0/100) για να "περασει" η πληροφορια...
πριν αρχισω λοιπον να ψαχνω ρυθμισεις, που μπορει να κοβουν την bb πληροφορια ,στον onkyo 807 ,θα ηθελα να μαθω αν εχετε αναλογο προβλημα με τους catalyst?

Το αποτέλεσμα αυτών των ρυθμίσεων είναι περίπου το ίδιο με το Limited (16-235) στο dynamic range, έτσι δεν είναι;

attachment.php

Attachments

• cccdyn.jpg
    cccdyn.jpg
    63.8 KB · Views: 65
ωραια Σωτηρη..θα το δοκιμασω σπιτι κ θα σου πω αν ειναι το ιδιο..
γενικοτερα νομιζω οτι το σωστο ειναι στο μεσο προβολης μας να φτανει ολη η πληροφορια 0-255 κ μετα με τα γνωστα πατερνακια να παιζουμε με φωτειν./αντιθεση ωστε να ρυθμισουμε το μαυρο στο 16 κ το λευκο στο 235..(αν κ το λευκο εγω το εχω στο 246)...