Έχει αγοράσει κανείς κάποιον από τους νέους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους της Western Digital:
1. WESTERN DIGITAL WDH1U10000 MYBOOK ESSENTIAL EDITION 2.0 1TB
2. WESTERN DIGITAL WDH1CS10000 MYBOOK HOME EDITION 1TB TRIPLE INTERFACE
3. WESTERN DIGITAL WDH1Q10000 MYBOOK STUDIO EDITION 1TB QUAD INTERFACE
ή γνωρίζει κάτι γι´αυτούς;
Σκέφτομαι να πάρω τον πρώτο ή τον τρίτο, αφού η τιμή τους είναι εφάμιλλη 2 500άρηδων της WD, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έχουν παρουσιάσει (ήδη :blink
τυχόν προβλήματα. Από ένα γρήγορο ψάξιμο στο net δε βρήκα κάτι.
Υ.Γ. Αν κάποιος έχει έναν καινούργιο του 1TB, αλλά και έναν παλιό των 500GB (για παράδειγμα) της WD, θα ήθελα να μου πει αν έχουν το ίδιο τροφοδοτικό, ώστε σε περίπτωση που πάρω τον παλιό και κανω αναβάθμιση στο μέλλον, να μη χρειάζεται να έχω δύο τροφοδοτικά, αλλά να βάζω και να βγάζω τους σκληρούς, συνδέοντάς τους στο ίδιο τροφοδοτικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :2thumb22sup:
1. WESTERN DIGITAL WDH1U10000 MYBOOK ESSENTIAL EDITION 2.0 1TB
2. WESTERN DIGITAL WDH1CS10000 MYBOOK HOME EDITION 1TB TRIPLE INTERFACE
3. WESTERN DIGITAL WDH1Q10000 MYBOOK STUDIO EDITION 1TB QUAD INTERFACE
ή γνωρίζει κάτι γι´αυτούς;
Σκέφτομαι να πάρω τον πρώτο ή τον τρίτο, αφού η τιμή τους είναι εφάμιλλη 2 500άρηδων της WD, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έχουν παρουσιάσει (ήδη :blink

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει έναν καινούργιο του 1TB, αλλά και έναν παλιό των 500GB (για παράδειγμα) της WD, θα ήθελα να μου πει αν έχουν το ίδιο τροφοδοτικό, ώστε σε περίπτωση που πάρω τον παλιό και κανω αναβάθμιση στο μέλλον, να μη χρειάζεται να έχω δύο τροφοδοτικά, αλλά να βάζω και να βγάζω τους σκληρούς, συνδέοντάς τους στο ίδιο τροφοδοτικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :2thumb22sup: