Νέοι NVidia drivers! 162.22

Απ'οτι βλεπω στο documentation ολες οι αναλυσεις ειναι απο 60Hz κ πανω για τα XP/MCE. Δλδ 50Hz δε βγαζει η καρτα? Εχω συνδεμενη μια SONY D3000 σε 5600ΧΤ κ εχω προβλημα να στειλω 50Ηz με τους προηγουμενους οδηγους.

Έχω την εξής απορία...

η κάρτα μου είναι μια 6600GT. Έχει κανένα νόημα να κατεβάζω τα νέα drivers αφού η κάρτα είναι παλιά? μήπως επιβαρύνω τσάμπα το σύστημα με τσιμπράγκαλα που δεν χρειάζονται και δε θα μου κάνουν και διαφορά τελικά???

Έχω την εξής απορία...

η κάρτα μου είναι μια 6600GT. Έχει κανένα νόημα να κατεβάζω τα νέα drivers αφού η κάρτα είναι παλιά? μήπως επιβαρύνω τσάμπα το σύστημα με τσιμπράγκαλα που δεν χρειάζονται και δε θα μου κάνουν και διαφορά τελικά???

Έχει νόημα εαν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα το οποίο επιλύουν τα νέα drivers.

Υπάρχουν όμως και βελτιώσεις στις ρυθμίσεις και στην τελική ποιότητα εικόνας.

Αυτό που κάνω είναι να πάρω ένα image του boot partition μου, κάνω εγκατάσταση τους νέους drivers και τρέχω για 2-3 μέρες. Εαν έχω πρόβλημα, κάνω restore το παλιό image και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Απ'οτι βλεπω στο documentation ολες οι αναλυσεις ειναι απο 60Hz κ πανω για τα XP/MCE. Δλδ 50Hz δε βγαζει η καρτα? Εχω συνδεμενη μια SONY D3000 σε 5600ΧΤ κ εχω προβλημα να στειλω 50Ηz με τους προηγουμενους οδηγους.

Kαι με 60 ΗΖ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατι θες 50;

Τους δοκίμασα χθες και είχα πρόβλημα στα 60Hz. Σε αυτη το refresh ηταν αδύνατο να εχω 1:1 pixel mapping και έτσι γύρισα στους πολύ καλούς 158.22

Kαι με 60 ΗΖ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατι θες 50;

Γιατι εχω προβλημα στην κινηση: οταν κανει panning δηλαδη παει η camera απο δεξια αριστερα κ αντιστροφα η κινηση δεν ειναι ομαλη αλλα φαινεται σα να γινεται με μικρα βηματα. Ειναι ιδιαιτερα εμφανες αν στη σκηνη εχει καποια καθετη επιφανεια, πχ την ακρη ενος τοιχου.
Αυτο αποτι λενε μπορει να οφειλεται στο οτι το video ειναι PAL (25fps) κ το PC στελνει 60 fps (στα 60 Hz). Στα 50 Ηz μπορει να στελνει το ιδιο frame 2 φορες οποτε υποτιθεται η κινηση ειναι ομαλη.

Να 'ναι καλα το system restore. Με τους καινουριους οδηγους δεν εμφανιζονταν το nvidia control panel με τπτ! :violent-smiley-030:

Να δω πότε θα αξιοθούν να βάλουν shortcut keys για να αλλάζει με συνδιασμούς πλήκτρων η ανάλυση ή η οθόνη... (πάντα σε Vista)
Θεωρώ απαράδεκτη την κατάσταση με τους drivers της nvidia με τη μισή λειτουργικότητα να λείπει ακόμα...

Να δω πότε θα αξιοθούν να βάλουν shortcut keys για να αλλάζει με συνδιασμούς πλήκτρων η ανάλυση ή η οθόνη... (πάντα σε Vista)
Θεωρώ απαράδεκτη την κατάσταση με τους drivers της nvidia με τη μισή λειτουργικότητα να λείπει ακόμα...

Eδώ ακόμα δεν υποστήρίζεται το purevideo HD σε ΧP για hardware acceleration για την σειρά 8χ00... Η ΑΤΙ παρουσίασε τις κάρτες της, πόσους μήνες μετά την nvidia, και έβγαλε και οδηγούς και για σΒΗΣΤΑ, και για ΧΡ...

Παιδιά στα XP υπάρχει και το Rollback Driver γιατί δεν το δοκιμάζετε ?
test1_580x435.jpg

ΕXV THN KARTA NVIDIA geforce 8800GTS

Aξιζει να βαλω τους νεους drivers ?? υπαρχει διαφορα σε αποδοση ??

Αν εχει κανεις την ιδια καρτα θα μπορουσε να μας πει την γνωμη του !!

ΤΗΑΝΚΣ !!!

στα vista ultimate με οδηγους 158.22 και μετα με αυτους που εγκαθιστα το windows update,δεν εχω επιλογη για scaling(ovescan).ειναι ετσι ή κατι δεν παει καλα?
επισης η τηλεοραση μου(pioneer42xd)επιλογεντας 1920χ1080,εδειξε πρωτη φορα 1080p......!!!!!

περνωντας τους 162.22,φερε απο δω,φερε απο κει,μου σκαει καποια στιγμη το scale.μπουρδες-μετα απο λιγο χαθηκε...
επισης εκτος απο την 1280χ720 που εχω μεχρι 60hz,στις υπολοιπες αναλυσεις το r/r δεν ξεπερνα τα 30hz....!!!

με βλεπω να γυρναω στην μαμΑΤΙ.......!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Νέοι NVidia drivers! 162.22

Η επομενη καρτα μου θα ειναι ξανα ΑΤΙ . Τι γ@μο%ιδι εριξα με τη 7600 silent και τους drivers δε λεγεται .