Νέοι συνδιαχειριστές στη ΜΟΥΣΙΚΗ κατηγορία

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
Εκ μέρους της διαχείρισης είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τους δυό νέους διαχειριστές στην κατηγορία μας.

Οι Guybrush και Anasthom αναλαμβάνουν μαζί με τον αρχηγό Μανωλάκο την κατηγορία γιά να την στείλουν στα ύψη.:fahne90:
Θα παραμείνω γιά ένα διάστημα και εγώ και μετά ...θα μου επιτρέψετε:worshippy:

Παίδες καλή δύναμη, καλά ακούσματα, μοιράστε τη μουσική....
:2thumb22sup:

Last edited:
1 Θα παραμείνω γιά ένα διάστημα και εγώ και μετά ...θα μου επιτρέψετε:worshippy:

2 Παίδες καλή δύναμη, καλά ακούσματα, μοιράστε τη μουσική....
:2thumb22sup:

Για το 1 το ...συζηταμε και θαααααααα δουμε!!!:flipout:

Για το 2 ευχομαι το αυτο!!:a0210::firstprize:

Τόπο στα νιάτα!!!
Μπράβο και στους δυο και καλή δύναμη. Σε ό,τι χρειαστούν είμαστε εδώ!:SFGSFGSF:

Μήτσο θα μας λείψεις, σε έχουμε όλοι μας ταυτίσει με τη κατηγορία.
Ελπίζω να μας επισκέπτεσαι ε?:ernaehrung004:

Παλικάρια μου καλή επιτυχία (δεδομένη υπό τις οδηγίες του Τζιμάκου)!

Μπράβο στα παιδιά:ernaehrung004:.Σίγουρα θα δώσουν οτι καλύτερο...

Εσύ Δημήτρη μετά απο την αποχώρηση σου ως διαχειριστής να ελπίζουμε φαντάζομαι σε μια εντονότερη παρουσία στην υποκατηγορία "παρουσιάσεις δίσκων αφιερώματα" γιατί αλλιώς ........:bigcry:

Στέργιε και Τάσο (Guybrush και Anasthom) συγχαρητήρια επί τη αναλήψει των νέων σας καθηκόντων!!
Και να θυμάστε : αρχή άνδρα δείκνυσι.

Καλή αρχή!!
:smile:

Ευχαριστώ παιδιά κι έυχομαι να αποδειχθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δόθηκε.
Όσο για το μέλλον της κατηγορίας, πιστεύω πως με τόσα εκλεκτά και δραστήρια μέλη , καθώς και με την αγάπη που έχουμε όλη για την μουσική θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τον πήχη και γιατί όχι να τον ανεβάσουμε κι άλλο.

Όλοι μαζί , σαν μια αγαπημένη παρέα , με τις διαφωνίες μας, με τις προτάσεις μας , με τις ιδιοτροπίες μας !

Έυχομαι καλή αρχή και στον φίλο Στέργιο που κι αυτός σαν κι εμένα τώρα με την εξεταστική έχει λίγο φόρτο παραπάνω.