με τον 70-200 4.0 is δεν βολεύεσαι; Σήμερα τράβηξα καμιά 30αριά καρέ με μια CANON 50D κι αυτό το φακό (από κάποιον ευλαβή προσκυνητή που έμεινε κι αυτός μπουκάλα) κυνηγώντας κάτι γλάρους πάνω από την αφρισμένη θάλασσα (απαγορευτικό για Άγιο όρος) και τις βλέπω τώρα και εντυπωσιάστηκα.
Είδα το οδοιπορικό σου στο Άγιο όρος, πολύ καλές φωτογραφίες..
Αλλά θα ήθελα τον 2.8 μιάς και δεν αγοράζω φακούς συχνά!
Δε νομίζω βέβαια να πάω στον καινούριο μιας και με βγάζει εκτός μπάτζετ...
Ίδωμεν...
Είδα το οδοιπορικό σου στο Άγιο όρος, πολύ καλές φωτογραφίες..
Αλλά θα ήθελα τον 2.8 μιάς και δεν αγοράζω φακούς συχνά!
Δε νομίζω βέβαια να πάω στον καινούριο μιας και με βγάζει εκτός μπάτζετ...
Ίδωμεν...
o 70-200 4.0 is είναι ένας εξαιρετικός φακός και πολύ πολύ θα ήθελα να είχε αντίστοιχο η ΝΙΚΟΝ ώστε να μη κουβαλώ μαζί μου τον 80-200 2.8 που ζυγίζει 1.450 γρ. Μάλιστα σε επίδοση από 4.0 έως 11.0 ήταν εξίσου καλός ή καλύτερος από τον προηγούμενο 70-200 2.8 is, ενώ η τιμή στα 1100-1200 είναι άκρως ικανοποιητική. Ο μόνος λόγος για να αγοράσει κάποιος τον 2.8 για μένα (τον υπάρχοντα) είναι είτε να θέλει αποκλειστικά 2.8 στα 200 (διότι αν ήθελε κάτι σε πιο κοντό υπάρχει ο καλύτερος 135/2.0) είτε να θέλει την επιπλέον ταχύτητα που θα του προσφέρει το ένα στοπ (από το 2.8 στο 4.0) όταν ήδη θα έχει ξεπεράσει τα 2000 Iso.
πρόκειται για τέτοια περίπτωση;
Πριν 6 μήνες αγόρασα 70-200 f2.8 IS και σκέφτομαι να τον πουλήσω σε 2 μήνες περίπου. Αν δεν βιάζεσαι..................
Η δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, μέσα στους επόμενους 2 μήνες τοποθετώ την αγορά..αλλά επειδή προορίζεται για επαγγελματική χρήση θα πρέπει να κοπεί και τιμολόγιο αγοράς.
Οτι θέλεις στείλε μου pm.
Βλαση ποιον 80-200 εχεις ; αυτον ; http://www.photozone.de/nikon--nikk...ikkor-af-80-200mm-f28d-ed-review--test-report
καλος ειναι ;σκεφτομαι να τον αγορασω.
τον εχει το ebay κοντα στα 750Ε new..απο οξυτητα τι λεει ; απο CAS?
εχεις να προτεινεις αλλον σε αυτο το ευρος ; οχι βεβαια 70-200 νικον.απειρα λεφτα
αλλα επειδη ειμαι τελειως οφφ τοπικ για να τα μπαλωσω θα γραψω οτι ειναι πανακριβος ο νεος canon![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.