Μπορεί καποιος ακομη και να φτιαξει σεναρια φαντασίας ή συνωμοσιας (δεν υποστηριζω την αποψη), ως προς το γιατί "επέβαλαν" την μεγάλη και βαριά αναβαθμιση στον παλαιό 831 και δεν το αφηναν στην επιθυμια του συνδρομητη αν θελει να αναβαθμιστει ή όχι (ξανα όσο αφορά εμένα, δουλευε πολυ καλα με την παλαιότερη εκδοση λογισμικού και δεν υπηρχε λόγος υποχρεωτικής αναβάθμισης).
Ναι αλλα θα εχει και Ondemand οπως ο 865; Η εγγραφη στον νεο φανταζομαι θα εχει νοημα με εναν sata σκληρο, οταν και αν ενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια.θα εχουν και εγγραφη παντως εκτος απο το timeshift
Φυσικά και δεν σχετίζεται με το μαρκετινγκ. Αλλη αντιδραση εχει το κοινό αν δεν μπορεί να λάβει μια αναβάθμιση και άλλη αν αποφασίζει το ιδιο αν θα την κάνει. Οι δυνατότητες της αναβαθμισης διαφημιζονται κανονικά, οπότε διάλεξε και παρε. Απο τι στιγμη που ειχαν φτιαξει την επιλογή για αμεση ενημερωση απο το myaccount δεν υπήρχει καημός να επιβαλλουν κάτι.Την αναβαθμιση την επεβαλαν γιατι θελανε ολοι οι αποκωδικοποιητες τους να εχουν το ιδιο interface και να κανουν τα ιδια πραγματα,κατι που προσωπικα το βρισκω λογικο.
Το on demand απαιτεί δευτερο δεκτη (ο οποιος δεν υπάρχει) ή ενεργοποιηση της ethernet (κάτι το οποιο έχει αναφερθεί παλαιότερα πως δεν θα γινει).Ναι αλλα θα εχει και Ondemand οπως ο 865; Η εγγραφη στον νεο φανταζομαι θα εχει νοημα με εναν sata σκληρο, οταν και αν ενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια.
Ναι αλλα θα εχει και Ondemand οπως ο 865; Η εγγραφη στον νεο φανταζομαι θα εχει νοημα με εναν sata σκληρο, οταν και αν ενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια.
το ondemand θα δωθει λογικα απο την ethernet. αυτο εχουν αφησει αν εννοιηθει
Τελικα τι θα ισχυσει με την ethernet; Και το Ondemand γιατι απαιτει δευτερο δεκτη; Οι γονεις μου κανονικα το εχουν με τον 865 μονο.... Απλα ρωταω αν θα δωθει και στου μικρους δεκτες.Το on demand απαιτεί δευτερο δεκτη (ο οποιος δεν υπάρχει) ή ενεργοποιηση της ethernet (κάτι το οποιο έχει αναφερθεί παλαιότερα πως δεν θα γινει).
Όταν θα έρθουν για την εγκατάστασή του θα θέλω να ακούσω τι θα μου προτείνουν για τη μοιρασιά της εικόνας σε άλλο δωμάτιο
, modulator από HDMI σε DVB-T....
, modulator από HDMI σε DVB-T, HDMI HDBase-T extender κτλ κτλ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.