Νέος διαχειριστής στην Ενότητα του Ήχου

Lepton

Supreme Member
19 June 2006
5,346
Γλυφάδα
Αγαπητοί φίλοι,

με την έστω και ημερολογιακή έλευση του φθινοπώρου, έχουμε ήδη δρομολογήσει διαδικασίες ανανέωσης στις κατηγορίες μας. Μία από τις ενότητες που είναι αυτές τις μέρες στην προσοχή μας είναι και ο Δικάναλος Ήχος. Αφού λοιπόν καταλήξαμε στο ότι, σε κάθε περίπτωση, η Διαχειριστική Ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, προτιμήσαμε να εντάξουμε το νέο αίμα από τώρα, ώστε να συμμετάσχει στις αποφάσεις που θα κληθεί να υποστηρίξει.

Έτσι λοιπόν, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι το νέο πρόσωπο στον Δικάναλο Ήχο είναι ο εκλεκτός Tzimisce. Και μην τον βλέπετε μόνο στη Hi-End - είπαμε: έπονται ανακοινώσεις!

Οι ευχές για έναν άνθρωπο με την εμπειρία του θα έπρεπε να είναι περιττές, αλλά δε μιλάμε και για την ευκολότερη δουλειά. Από εμένα, σιδεροκέφαλος!

Υ.Γ. Όπως υποψιάζεστε, ο βασικός λόγος που τον επιλέξαμε ήταν η μάχαιρα στην υπογραφή του... :flipout:

Αντε βρε σύ σιδεροκέφαλος και καλό κουράγιο!Καιρός να...θάψεις την μαχαίρα τώρα και ν' ανασκουμπουθείς,γιατί έχουμε πολύ δουλιά μπροστά μας.

Ο Μιχάλης έχει μεγάλη εμπειρία στο ίντερνετ,είναι ένθερμος χομπίστας, κομπιουτεράς κι επομένως εξοικειωμένος με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και το κυριότερο όλων καλό παιδί κι αγαπητός σ' όλους.:a0210:

Αντε να μπαίνει νέο αίμα.

Καλή συνέχεια!

εξαιρετική επιλογή !!

ο Τσιμισκής είναι πολύ ωραίος και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει στα γραπτά του καταλαβαίνουν οτι .............................................................

θα βγάζει σπάθα στους αντιφρονούντες και θα πέρνει κεφάλια !!:flipout:

υ.γ πραγματικά εξαιρετική επιλογή ! :a0210:

υ.γ2 καλή αρχή και καλό κουράγιο Μιχάλη

Last edited:
Άντε σιδεροκέφαλος!

Ωχ αμάν; Για μένα λένε; Πάνε τα χρόνια της αθωότητας και της ξενοιασιάς!!! :bigcry:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και την επιτροπή που με επέλεξε!

Μαμά με βλέπεις; Ζέστανε το παστίτσιο!

edit: έλεγα ότι εγώ δεν είμαι σοβαρός... Αλλά τι να πω για αυτούς που ψήφισαν να με κάνουν moderator; :flipout:

Απάντηση: Re: Νέος διαχειριστής στην Ενότητα του Ήχου

έλεγα ότι εγώ δεν είμαι σοβαρός... Αλλά τι να πω για αυτούς που ψήφισαν να με κάνουν moderator; :flipout:

Ο τίτλος του thread αλλάζει σε "Πάρ' τον και στο γάμο σου..." :ADFADF1:

Μιχάλη καλή δύναμη (θα σου χρειαστεί - βλέπε "καλώδια ρεύματος") :SFGSFGSF:

Αλλά να θυμάσαι: Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις

(Σε ελεύθερη μετάφραση "Κάπου δε θα σε πετύχω? Θα σου δείξω εγώ!") -bye-

Re: Απάντηση: Νέος διαχειριστής στην Ενότητα του Ήχου

Μέ το καλό.!!!
Εκφράζοντας τόν ´σκοπό´-δηλαδή την μουσική-εύχομαι τα καλύτερα στό ´μέσον´.:flipout::flipout::ernaehrung004::ernaehrung004:

Έτσι... αν δεν ευημερεί το "μέσ(αι)ον" βράσε!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Tzimisce καλή δύναμη σου εύχομαι. Θα τα βγάλεις πέρα εσύ, έτσι νοιώθω.:SFGSFGSF: