Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Παιδιά βοήθειά μας αφού θα χρειάζεται να περάσουμε αναγκαστικά το σήμα της εικόνας μέσα από τον ενισχυτή.
Ελπίζω και εύχομαι να μην έχουμε παρενέργειες.
Μα αν ειναι να χρησιμοποιω την αποκωδικοποιηση του Player, κραταω και τον τωρινο μου. Ο Τασος απο οτι καταλαβα ανφερεται στην περιπτωση που θελουμε αποκωδικωποιηση των νεων Format ηχου απο τον pionner.Τάσο, για πιό λόγο?
Αν παίρνεις εικόνα από player μέσω hdmi κατευθείαν στο προβόλι και το player έχει 5.1 ή 7.1 analog εξόδους?
Τάσο, για πιό λόγο?
Αν παίρνεις εικόνα από player μέσω hdmi κατευθείαν στο προβόλι και το player έχει 5.1 ή 7.1 analog εξόδους?
Μόνο που δεν ξέρω αν όλοι οι splitters μεταφέρουν και τον ήχο μέσα στo hdmi... :chinscratch:
Φήμες, μην τις ακούςΤωρα τι να σου πω? Εχετε και τη μουρλια σας εσεις οι του ηχου. Εδω αλλο ξυλο βαζετε κατω απο το πλειερ και ακουτε αλλα.
Κατω απο αυτο το πλαισιο , θα εχει διαφορα.
Αν παρεις καποιο της προκοπης , στην εικονα τουλαχιστον ,μετρημενα, δεν εχει !
Και πανω απο το πλειερ να το βαλεις, παλι αλλα ακουςΤωρα τι να σου πω? Εχετε και τη μουρλια σας εσεις οι του ηχου. Εδω αλλο ξυλο βαζετε κατω απο το πλειερ και ακουτε αλλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.