Νεος εξοπλισμος....

Indianos

New member
6 June 2010
25
Γεια σας κ απο μενα...τελικα μετακισα κ ειμαι σε αναζητηση γενικα εξοπλισμου θα ελεγα...Καταρχας μπραβο στο φορουμ ...
Καταρχην Τv, αποσταση θεασης γυρο στο 2,20 δεν εχω nova βλεπω πολυ μπαλα απο αναλογικα καναλια με αρκετα καλο σημα παντος ,οποτε πρεπει να κανω επιλογη πανο σ αυτο...ακομα εχω PS3 κ κολαμε καμια φορα με φιλους στο pro.ελεγα για την 40c650 40ex500 42s20 42ld750 42u20-10 με κατηγοριεσ τιμης απο scroutz.Ξερω θα πητε για την c650 αυτην ελαγα κ γω οστε ναμην μπλεξω με στρωσιμο καμενα pixel κ τα λιπα αλλα τελικα μαλον ειναι λιγο ακριβη μιας κ στον τιτλο γραφω εξοπλισμο...δλδ χρειαζομε κ home cinema ,media player αλλα κ loptop μιας κ αυτο που εχω ειναι πολη παλιο κ δεν κανει για player αλλα ουτε κ κατεβαστιρι. Λεω λοιπον να παω σε καπια εκ τον οικονομικοτερων μοντελων που γραφω εδω ωστε στο μικρο budget να χωρεσουν ολα. Λιγο δυσκολη περιπτωση ε?
Προσπαθω λοιπον για καπιο συνδιαζμο ωστε να μην χρειαστη να δοσω πολλα οσο το δυνατον λιγοτερα βεβεα κ να μπορω να φχαριστιεμε μπαλα τωρα που μπενει ο χειμωνας αλλα κ να μπορω να παιζω να φχαριστιεμε ταινιες αλλα κ ηχο κ να μπορω να κατεβαζω κ να της παιζω απ το laptop ωστε να γλυτοσω κ χρηματα του player......

Ευχαρηστω...τους ειδικους...

Last edited:
Re: Νεος εξολπλισμος....

Καπια γνωμη? Αξιζει η αγορα πλασμα για απλο τηλεοπτικο?42u10-20?

αν θες ενσωματωμενο media player για να βλεπεις τις ταινιες σου
αναγκαστικα πρεπει να πας σε καποια καινουργια samsung που εχει καλο media player οι αλλες εταιριες δεν εχουνε.
παρε την 40c650

Ναι αλλα πως θα της καταβαζω??οποτε θελω κ νεο laptop να το χρεισημοποιω για player...αυτο λεω...να παω σε μια πιο οικονομικη

Τουλαχιστον μια βοηθεια οσο αναφορα την κινηση ...κ την θεαση ποδοσφαιρου απο αναλογικα καναλια.??

Οκ αλλα η c530 ειναι 50 κ οχι 100hz οποτε δεν θα ειναι τοσο καλη για ποδοσφαιρο απο αναλογικο λογο κινησης... ??

Ινδιάνος μικρή διαφορά στα 100Hz τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια...Και εγώ για κάποια με 100Hz πήγαινα αλλά είναι μή ορατή η διαφορά,ή τουλάχιστον όχι άξια λόγου...Πήγαινε για την 40C530...

Θα ειναι για αναλογικο τηλεοπτικο.βλεπω αρκετα αθλητικα (μπαλα) ταινιες ,εχω κ PS3...καπια αλλη γνωμη? ειμαι αναμεσα σε 40c650 42ld750 42s20