ΝΕΟΣ ΓΙΑ IMAC

carpe_diem_rj

Senior Member
22 October 2007
376
Γεια σας ! Χρονια πολλα.

Ειμαι χρονια χρηστης των win ....τα εχει συχαθει η ψυχη μου....πραγματικα.Ετσι λοιπον λεω να μεταπηδησω σε apple.

Σκαιφτομαι να αγορασω το μοντελο Apple iMac: Μοντέλο 24 ιντσών με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo @ 3.06GHz/2GB RAM/500GB HDD/512VRAM

Υπαρχει καποια προσφορα αυτο τον καιρο?
Υπαρχουν οθονες που ειναι και αφης?
Καπου διαβασα οτι τον ιανουαριο θα βγουν νεα μοντελα...αξιζει να περιμενω τι ακριβος καινουριο θα βγει...
Οποιος μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος!

1) Οχι
2) Οχι
3) Θα βγουν, οπως και καθε εξαμηνο, αλλα αν περιμενεις να ξερεις οτι το διαστημα θα ειναι τουλαχιστον 3 μηνες (απο σημερα μεχρι την ανακοινωση, μετα στην αποστολη των κομματιων στην ελλαδα, και την αποστολη σε σενα). Δε πιστευω οτι θα κερδισεις τιποτα αν περιμενεις. Εγω δε θα περιμενα.

Βασικα, αν παρεις το μοντελο που γραφεις, θα περιμενεις ετσι κι αλλιως γιατι δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και θελει συναρμολογηση. Αυτο θελει αρκετο καιρο απο Rainbow.

Προσφορές υπάρχουν αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις τα καταστήματα, και κάποια από αυτά το έχουν ετοιμοπαράδοτο.
Αν ανακοινωθούν τον Γενάρη θα φτάσουν εδώ Φεβρουάρη τα νέα, και ειδικά τα BTO.
To 3.06 πάντως είναι φοβερό μηχάνημα! Απλά εσύ ξέρεις αν μπορείς να περιμένεις 1,5 μήνα ακόμη ή όχι.

Tην ζώνη σου να φορέσεις μόλις το ανάψεις...:grandpa:

Τώρα αν αξίζει να περιμένεις, είναι καθαρά δικιά σου σκέψη..

Αν και δεν νομίζω να κάνουν κάτι στα*iMac..

Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για αυτήν την αγορά.. Απλά περιμένω να δω τι θα ανακοινώσουν τον γενάρη γενικότερα..

Ολα τα προιοντα της εταιριας αναβαθμιζονται ανα εξαμηνο, αρα το πιο λογικο ειναι να εχουμε νεα iMac.

Για το να περιμενεις, εχω να πω οτι δεν εχει ιδιαιτερο νοημα, μιας και σε ενα εξαμηνο παλι θα θεωρειται "παλιο" το μηχανημα.

Εγω θα εβαζα 4gb ram πάντως. Το επιπλέον κόστος δεν είναι μεγάλο

Aυτές θα μπουν μετά...:grandpa:

@sTeLiTo@
Δεν βιάζομαι η αλήθεια είναι.. Εχω απόθεμα...:silly:

Ουτε εγω βιαζομαι:D Αλλα πιστευω μεχρι το καλοκαιρι θα τον εχω χτυπησει τον 24αρη! Που θα παει, αλλα 400 εμειναν:p

Οι μνημες δεν αξιζει να μπουν στην αρχη, εχουν μεγαλο κοστος. Καλυτερα αγορασε τες μετα.

Πως ειναι δυνατον ναμην εχει ακουστει τπτ για τυχον αναβαθμιση των imac ?
Δεν εχουν πει τπτ τι μπορει να αλλαξει?

Εχω δει σε πολλα φορουμ οτι η τιμη του πιο ακριβου μοντελου ειναι στα 1700 μαλλον ολοι εννοουν χωρις φπα ετσι?

Οι φημες τι λενε ξερουμε?

Στο Ελλαντα, το πιο ακριβο (απο Rainbow), με τις καλυτερες επιλογες για αναβαθμιση που σου δινει η εταιρια, πρεπει να βγαινει κοντα στα 2400.

Ολο και κατι θα λενε, αλλα δεν εχω ασχοληθει και πολυ:p

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ ΓΙΑ IMAC

Εχω δει σε πολλα φορουμ οτι η τιμη του πιο ακριβου μοντελου ειναι στα 1700 μαλλον ολοι εννοουν χωρις φπα ετσι?

Ναι είναι χωρίς ΦΠΑ για το μοντέλο με τον 3,06/2GB/500HD/NVidia 8800 512MB

Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ ΓΙΑ IMAC

 Νίκος;708954 said:
Ναι είναι χωρίς ΦΠΑ για το μοντέλο με τον 3,06/2GB/500HD/NVidia 8800 512MB

Για να μην υπαρχει μπερδεμα, εγω σαν πιο ακριβο εννοουσα αυτο με τα 4GB ram, 1T HDD τον 3.06 και την 8800. Αυτο βγαινει 2414 στο site της rainbow.

Νικο, αυτο που λες εσυ, με το ΦΠΑ βγαινει κοντα στα 2050.

(Πολυ απατη αυτο με τις τιμες χωρις ΦΠΑ.)

Με μια εκθεση που θα γινοταν χθες και θα γινοταν η παρουσιαση των νεων imac εχουμε καποιο νεο? Περιμενω να δω τι θα βγει για να παω να το παρω ....