Νεος και Ενδιαφερομενος για Δορυφορικα

oK, Επειτα απο ολο το Πασχα (που λιγο ελιψε να μεινω στον τοπο απο το πολυ φαγητο) ερχομαι δρυμητερος. Βρηκα κατι αποκοδηκοποιητες, συγκεκριμενα 2 (ΤΣ-3000 και DIGIFREE)
Δεν ξερω πολλα απο αυτους, εσεις που ειστε ειδικοι τι λετε?

Επισης ακουσα, πριν καμποσες βδομαδες για εναν δορυφορο "Freesat", απο το BBC και κατι αλλους, και οτι εχει καναλια δωρεαν χωρις να πληρωνεις... δεν ξερω αν ισχυει, εσεις εχετε ακουσει τιποτα?
Σας ευχαριστω.

Οι αποκωδικοποιητες αυτοι ειναι καλοι?
Υπαρχει καποια προταση να δω καποιον αλλον?

γεια σου χαριλαε καλως ηρθες στο φορουμ ,και δεσς την προταση που θα σε γραψω .Παιρνεις πιατο 1μ αλουμινιου το πιο οικονομικο που θα βρεις στην αγορα ,1 LNB στα 0.2 db ,1 moter κινησης diseq ,βαση για το μοτερ , και θα σου προτεινα να παρεις τον ΥU-MA-TU MX SERIES ,η τον Digimax ts 3000 mx series , η τον OPTIKUM COMBO δε θημαμαι τα στοιχεια ακριβως απο αυτο το δεκτη,παντος εχουνε την ιδια αρχη λειτουργειας και τα τρια .Λοιπον χαριλαε τετοιο δεκτη εχω κι εγω και βλεπω με τον ιδιο τροπο στο υπολογιστη , με την καρτα γραφικων.Στα συστηνω αυτα γιατι εισαι ακομα πρωταρης στη δορυφορικη και ενδεχεται να βαρεθεις αν και δε νομιζω , γι αυτο ο παραπανω εξοπλισμος που αναφερω ειναι απο τους πιο οικονομικους και θα σε βοηθησουνε να προσαρμοστεις πολυ γρηγορα , και παρα πολυ ευκολα.:2thumb22sup::ernaehrung004::operator::grandpa:

Voreie περιμενω την φωτογραφια των LNB σου να κανω καμοια πατεντα γιατι αυτη τη στιγμη εχω μονο KU BAND .