ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

19 June 2006
8,661
Κοντεύω να γίνω μόνιμος.
Την Παρασκευή στις 22:30 στο Κόκκινο 105,5 Fm είμαι ξανά καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίνας, για να παίξουμε μουσικές.
Πολλά ηλεκτρονικά αλλά και νέα άλμπουμ θα ακουστούν.

Από Dubstep μέχρι sixties διαμαντάκια.

Όποιος ψηθεί ,θα χαρώ πολύ.:ernaehrung004:

Thanks.

Από Dubstep μέχρι sixties διαμαντάκια.

Όποιος ψηθεί ,θα χαρώ πολύ.:ernaehrung004:

Thanks.

Άντε να ψηθούμε πάλι Δημήτρη, κάρβουνο θα γίνουμε στο τέλος.

Να υποθέσω ότι sixties διαμαντάκια εννοείς captain Beefheart? :D
Κάτι φήμες πάντως που κυκλοφορούν λένε ότι τις προάλλες άκουγες John Lewis :flipout::flipout::flipout:

Φήμες Κάλλη μου.

Πιο σπάνια sixties ,αν και τον καπετάνιο πρέπει να τον τιμούμε που και που.
Έχω και κάτι στο μυαλό μου για το κοντινό μέλλον.

Πιάνει άραγε στην Μεσσηνία ο Κόκκινος? Αν όχι θα αρκεστώ στην "μαγνητοσκοπημένη μετάδοση"...:earmuffs:

και εγώ θα λείπω, βάλτε το λινκ φίλοι μου.

Έστω και "κονσέρβα " την προηγούμενη εκπομπή τη φχαριστήθηκα δεόντως :grinning-smiley-043

Τα ποτά δικά μου απόψε, εννοείται!
Θα τα πούμε στο στούντιο με τα παιδιά. Θα πέσει γέλιοοοο!!:Banane0:

Πολύ καλή η εκπομπή απόψε!
Το κομμάτι της Melissa Auf der Maur κορυφαία στιγμή κατα την γνώμη μου και απο κοντά εκείνο το ντουέτο δασκάλου -μαθητή που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα ονόματα τους.
Ακόμη και τα μπλιμπλικοειδή του πρώτου ημιώρου τα βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα.
Μπράβο παιδιά! :ears:

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Πολύ καλή η εκπομπή απόψε!
Το κομμάτι της Melissa Auf der Maur κορυφαία στιγμή κατα την γνώμη μου και απο κοντά εκείνο το ντουέτο δασκάλου -μαθητή που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα ονόματα τους.
Ακόμη και τα μπλιμπλικοειδή του πρώτου ημιώρου τα βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα.
Μπράβο παιδιά! :ears:
´

Είχα που είχα άγνωστα συγκροτήματα, για την ακρίβεια για μένα δεν είναι καν ο "Κόκκινος Πλανήτης" αλλά ο "άγνωστος", έρχεται κι ο Κουν τώρα για να αποκτήσω και άγνωστες λέξεις :nounder:.
Μπλιμπλικοειδή;;;; electro something είναι η "ελληνική" λέξη για το πρώτο μέρος, το διευκρίνησαν τα παιδιά για μας/εμένα τους αδαείς. Πάντως εμένα μου άρεσαν ιδιαίτερα τα μετά, και πάρα πολύ αυτό που παίχτηκε ακριβώς πριν τις 23.30.
Γιώργο, δάσκαλο και μαθητή εννοείς τον Dex Romweber και τον Jack White? Last kind word blues ήταν το κομμάτι, απίστευτα όμορφο, αν εννοείς αυτό βέβαια.
Έχω κι άλλες απορίες Τζίμη αλλά θα στις στείλω με ΠΜ. Σιγά μη γλίτωνες...:ADFADF1:
Thanx

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

´

Γιώργο, δάσκαλο και μαθητή εννοείς τον Dex Romweber και τον Jack White? Last kind word blues ήταν το κομμάτι, απίστευτα όμορφο, αν εννοείς αυτό βέβαια.

Ναι μπράβο, αυτό! :ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση και τις παρατηρήσεις.
Ότι θέλεις Κάλλη μου.

Γιώργο χαίρομαι που γούσταρες και μπιμπλίκια.:ears: