Νέος server για το AVClub

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Δεν ξέρω άν είναι εδώ το σωστό μέρος γι' αυτό, αλλά συγχαρητήρια!
Η απόκριση βελτιώθηκε 100%.
Το forum αντιδρά σε έλάχιστο χρόνο και όχι όπως πριν, που δεν ήξερες ποιός φταίει, το τοπικό σου δίκτυο, ο ISP, ή το ίδιο το forum?
Μπράβο και πάλι!

Ας ειναι καλα ολα τα παιδια του Admin team και τα μελη του Σωματειου του Avclub που στηριξαν το ολο εγχείρημα

τους ευχαριστουμε ολους

Re: Απάντηση: Νέος server για το AVClub

Το πρωι εμενα μου εκανε καποια ψιλοκοληματα σε μια στιγμη, μαλλον ομως ηταν τυχαιο η περιστασιακο γιατι κατα τ'αλλα ολα φαινονται να λειτουργουν αψογα...

Παιδια δεν ξερω εαν πειράξατε κατι σήμερα αλλα απο σήμερα πεταει στην κυριολεξία το club. Πριν απο σήμερα δεν ειχα δει καμια διαφορα αλλα απο τωρα.....:guitarist:

Μετά την αναβάθμιση του εξυπηρέτη και την αναβάθμιση του σελιδομετρητή (Φλογοαλεπού 3.5) πάει
superman.gif

Κατά τις 4:00 τα ξημερώματα χάνεται για κανένα δεκάλεπτο, το έχει παρατηρήσει κανείς;

Τέτοια ώρα τα καλά παιδάκια βλέποουν όνειρα :sleep:. Εσένα η φουκαριάρα η μάνα σου το ξέρει ότι ξενυχτάς; :laugh:

Τέτοιες ώρες προγραμματίζουν οι webμάστορες εργασίες συντήρησης. :proud:

Κατά τις 4:00 τα ξημερώματα χάνεται για κανένα δεκάλεπτο, το έχει παρατηρήσει κανείς;

Όντως, κάθε μέρα λίγο μετά τις 4 και για λίγα λεπτά το φόρουμ κατεβαίνει εντελώς, ώστε να παρθεί σωστό backup.

Χαιρετώ τους ξενύχτηδες!
Ναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό!

ΕΕεεεετσι... Οι adminάδες να απαντούν όλοι μαζί...

Τη διαφορά στην ταχύτητα τη βλέπετε απλά "καθυστερημένη" γιατί πλέον έχουν ενημερωθεί όλοι οι name servers και δεν έχουμε άσκοπα ερωτήματα...

Στις 4 η ώρα το πρωί όπως είπαν και οι φίλτατοι να πηγαίνετε για ύπνο για να μπορούμε και εμείς να κρατάμε κανένα backup της προκοπής! Άπαπαπαπα! :flipout:

μα καλα στις 4 το πρωι βρε αθεοβοφοι? μες στην τρελλη κινηση μας? κοβετε την προσβαση? ελεος πια!!!!!:flipout::flipout:

Είναι για να στέλνουμε για ύπνο και να κρατάμε ξεκούραστη τη κυρά Μάρω του λόχου... -bye-

Καλοριζικος ο serverακος !! Τρομερη βελτιωση !

Και τωρα το προβλημα μου..:bigcry:

Για κανα διωρο ( νομιζω ) δεν μπορουσα να συνδεθω καθολου..Επισης μου εβγαζε αλλη σελιδα αρχικη ,ενω ολα τα υπολοιπα σαιτ επαιζαν κανονικα.Παρατηρησε κανεις κατι ? Η ειναι καμωματα του pcιου μου ?