chrisbo Established Member 24 September 2008 180 2 April 2009 #1 καλησπερα.... μπορει κανεισ να μου πει πως θα βγαλω εκτος την συνδεση με το internet της cosmote....... θελω να εχω μονο wi-fi συνδεση......... ευχαριστωωωωωω
καλησπερα.... μπορει κανεισ να μου πει πως θα βγαλω εκτος την συνδεση με το internet της cosmote....... θελω να εχω μονο wi-fi συνδεση......... ευχαριστωωωωωω
George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 3 April 2009 #2 Καλό θα ήτανε να βάλεις Cydia και να εγκαταστήσεις το BossPregs το οποίο έχει επιλογή για το ποιά σύνδεση να είναι On ή Off. Εκεί θα κλείσεις το Edge και το 3G και θα ανοίξεις το Wifi.
Καλό θα ήτανε να βάλεις Cydia και να εγκαταστήσεις το BossPregs το οποίο έχει επιλογή για το ποιά σύνδεση να είναι On ή Off. Εκεί θα κλείσεις το Edge και το 3G και θα ανοίξεις το Wifi.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 25,427 Αθήνα 7 April 2009 #3 chrisbo said: καλησπερα.... μπορει κανεισ να μου πει πως θα βγαλω εκτος την συνδεση με το internet της cosmote....... θελω να εχω μονο wi-fi συνδεση......... ευχαριστωωωωωω Click to expand... από τα settings-general-network σβήσε ότιδήποτε γράφει στο APN (επειδή έχεις cosmote μάλλον θα γράφει την λέξη internet).
chrisbo said: καλησπερα.... μπορει κανεισ να μου πει πως θα βγαλω εκτος την συνδεση με το internet της cosmote....... θελω να εχω μονο wi-fi συνδεση......... ευχαριστωωωωωω Click to expand... από τα settings-general-network σβήσε ότιδήποτε γράφει στο APN (επειδή έχεις cosmote μάλλον θα γράφει την λέξη internet).