ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΠΑΛΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

simi

Established Member
15 October 2007
236
ΞΑΝΘΗ
Γεια σας, ειμαι νεος στο σιτε και θα ηθελα την βοηθεια σας.
Δεν ξερω ποια να διαλεξω:
1) 37pf9731 η την 37pf9732 της philips?
2) η 37pf 9732 ποσο κανει?
3) υπαρχει διαφορα στη 9731 με τη 9731D και τη 9731 D/10 και αν υπαρχει ποιες ειναι οι διαφορες?
4) Η 37PF9732 D/10 εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα η οχι? Αν δεν εχει ερθει ποτε ερχεται?

Θα σας παρακαλουσα να με καλοσοριζατε δινοντας μου και απαντησεις στα ερωτηματα μου και τις συμβουλες σας.
:grinning-smiley-043

Αν εχεις καταληξει φιλε σε 37αρα χωρις δευτερη κουβεντα θα παρεις τη καινουρια 37pfl9732.
Σε καμια περιπτωση την 9731.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ! -bye-
Όπως λέει και ο Μιχάλης παραπάνω, πάρε την 9732 ΧΩΡΙΣ δεύτερη σκέψη...
Και ποιο καινουργιο μοντέλο, και καλυτερο firmware, αλλά αν θες στα ιδια χρηματα περίπου, κοιτα και την 40F86 της Samsung...
Ποτέ μην λες ποτέ! :drummer:

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΠΑΛΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Καλώς ήρθες στο φόρουμ! -bye-
Όπως λέει και ο Μιχάλης παραπάνω, πάρε την 9732 ΧΩΡΙΣ δεύτερη σκέψη...
Και ποιο καινουργιο μοντέλο, και καλυτερο firmware, αλλά αν θες στα ιδια χρηματα περίπου, κοιτα και την 40F86 της Samsung...
Ποτέ μην λες ποτέ! :drummer:
Σας ευχαριστο για τις αμεσες απαντησεις σας αλλα με τα αλλα ερωτηματα που εθεσα εχετε κατι παραπανω να μου πειτε?

Όσον αφορά το 2) Τσέκαρε στο Πλαίσιο τιμή για τη 37άρα.Αν και δεν φημίζεται για τις καλές τιμές του . 2200 νομίζω. Υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων, επειδή όμως έχουν αναφερθεί πολλές φορές,αν έχεις τη διάθεση κοίταξε κάποια περασμένα threads. Μία ουσιώδης διαφορα είναι η απουσία των 24p στην έκδοση 9731. Καλώς όρισες στην παρέα μας-bye-