σας ευχαριστω ολους.ιδιαιτερα τον ακη (airb) που μου εκανε την τιμη να με προτεινει.
επισης τη μανα μου,τον πατερα μου,τον σκηνοθετη μου,τον μανατζερ μου,τη θεια μου την αμερσουλα,τους δασκαλους μου στο σχολειο,τους καθηγητες μου στο γυμνασιο και στο λυκειο,την ακαδημια,τον περιπτερα μου....
περα απο την πλακα σας ευχαριστω και παλι ολους....
Τι γαύρος και ξεγαύρος ο άνθρωπος?? Απ' ό,τι μου είπε, η πρώτη παρουσίαση στην κατηγορία θα είναι το DVD της Ιστορικής πράσινης πορείας προς το Γουέμπλεϋ. Ένα πραγματικό αριστούργημα της έβδομης τέχνης που δεν πρέπει να λείπει από τη βιντεοθήκη κάθε γνήσιου σινεφίλ!!!
Σινεφίλ και DVD δεν πάνε μαζί, από δω και μπρος θα σχολιάζονται ταινίες γυρισμένες μόνο σε φιλμ (κατά προτίμηση ασπρόμαυρες) και όχι σε ψηφιακά μέσα!!!
σας ευχαριστω ολους.ιδιαιτερα τον ακη (airb) που μου εκανε την τιμη να με προτεινει.
επισης τη μανα μου,τον πατερα μου,τον σκηνοθετη μου,τον μανατζερ μου,τη θεια μου την αμερσουλα,τους δασκαλους μου στο σχολειο,τους καθηγητες μου στο γυμνασιο και στο λυκειο,την ακαδημια,τον περιπτερα μου....