Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Θα κάνω ό,τι το καλύτερο για την αγαπημένη μας κατηγορία των δορυφορικών με τη βοήθεια όλων.:award:

Σεραφείμ, σιδεροκέφαλος!
Φίλιππε, ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην κατηγορία, την οποία αισθάνομαι ως πνευματικό μου παιδί..

Re: Απάντηση: Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Σεραφείμ, σιδεροκέφαλος!
Φίλιππε, ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην κατηγορία, την οποία αισθάνομαι ως πνευματικό μου παιδί..

Πσιτ πατέρα, για να πυκνώσεις λίγο τις επισκέψεις σου !!!!

Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα στον Σεραφείμ. Θα κάνω μία μικρή καλοπροαίρετη επισήμανση. Σεραφείμ, επειδή έχω δει την διάθεσή σου να συμμαζεύεις τα νήματα και ερωτήσεις για κάποιο δέκτη να θέλεις να τις μαζεύεις σε ένα νήμα, θεωρώ πως είναι καλό αν η ερώτηση είναι ενδιαφέρουσα, να μένει σε αυτόνομο νήμα για κάποιο διάστημα και να ενώνεται σε κάποιο FAQ νήμα του δέκτη αργότερα. Έτσι θα δίνεται χρόνος να δοθεί απάντηση και να μη χαθεί ανάμεσα σε άλλες δημοσιεύσεις στο κεντρικό νήμα ενός δέκτη.

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Αν είναι ενδιαφέρουσα η ερώτηση, δε θα μεταφέρεται αμέσως. Στα θέματα των δύο συνδρομητικών πλατφορμών γίνεται ένας μικρός χαμός και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Re: Απάντηση: Re: Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Μπράβο Σεραφείμ και συγχαρητήρια για τη νέα σου θέση γιατί την αξίζεις και με το παραπάνω.

Re: Απάντηση: Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Καλη δυναμη φιλε μου και καλη υπομονη!
gab