Νέος τρόπος κλοπής !!

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Η ιστορία έχει κάπως έτσι

Γυρνάτε στο αυτοκίνητο σας μετά από ψώνια, σινεμά , καφέ , η βόλτα και περπατάτε στο χώρο στάθμευσης, Ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπαίνετε μέσα. Αρχίζετε τη μηχανή και βάζετε όπισθεν. Όταν εξετάζετε τον καθρέφτη παρατηρείτε ένα κομμάτι χαρτί που υπάρχει στη μέση του οπίσθιου παραθύρου ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ Ή ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ.
Έτσι, ξεκλειδώνετε τις πόρτες σας, και βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας για να αφαιρέσετε εκείνο το έγγραφο που εμποδίζει την οπτική σας και για να δείτε τι ακριβώς ειναι.
Όταν φθάνετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας, εμφανίζεται από το πουθενά κλέφτης που ορμά μπαίνει στο αυτοκίνητο σας το παίρνει και φεύγει.!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά το πορτοφόλι ότι σας είναι ακόμα στο αυτοκίνητο. Τώρα ο κλέφτης έχει το αυτοκίνητό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας, τα χρήματά σας, & τα κλειδιά σας. Το σπίτι σας & ολόκληρη η ταυτότητά σας είναι στα χέρια του.

Γιαυτό οι συνετοί οδηγοί -για να μην πω οι κολλημένοι- πάντα ελέγχουμε το κάρο μας πριν μπούμε μέσα για να μην έχουμε τέτοιους "τσαμπουκάδες":music-smiley-005:

Έχω μία συνήθεια, εάν πρόκειται να κατεβώ από το αυτοκίνητο για ο,τιδήποτε, έστω και μισό λεπτό, σβήνω τη μηχανή και παίρνω το κλειδί. Μου έχει μείνει από τα σπόρια, που δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι καθόλου.

Έχω μία συνήθεια, εάν πρόκειται να κατεβώ από το αυτοκίνητο για ο,τιδήποτε, έστω και μισό λεπτό, σβήνω τη μηχανή και παίρνω το κλειδί. Μου έχει μείνει από τα σπόρια, που δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι καθόλου.

Έχω ακριβώς την ίδια συνήθεια (και χωρίς παιδιά). Ίσως είναι ένα γενικότερο κόλλημα που έχω με τα κλειδιά μου, δεν ξέρω.

Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ, επίσης στο αυτοκίνητοο μέσα δεν υπάρχει άδεια, δίπλωμα οδήγησης και ασφαλιστήριο συμβόλαιο, όλα είναι πάνω μου.

Εγώ επίσης πριν καν ξεκλειδώσω κάνω μια βόλτα γύρω γύρω από το αυτοκίνητο να δω αν το έχουν γρατζουνίσει πουθενά ή οτιδήποτε...

Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ, επίσης στο αυτοκίνητοο μέσα δεν υπάρχει άδεια, δίπλωμα οδήγησης και ασφαλιστήριο συμβόλαιο, όλα είναι πάνω μου.

Αντίθετα εγώ Eki 65 τα έχω όλα μέσα στο ντουλαπάκι...

άδεια και δίπλωμα στο ντουλαπάκι, δεν θα ήταν πρακτικό να τα κουβαλάω μαζί μου (χώρια που συνήθως δεν κουβαλάω το πορτοφόλι μου), το ασφαλιστήριο δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει, μόνο το απόκομμα της βεβαίωσης ασφάλισης.

έτσι ήμουν κι εγώ με τον κορεάτη (ένα Landra του '92) και το άφηνα ξεκλείδωτο στα εξάρχεια, μπας και μου το κλέψουν και παρω την αποζημίωση αλλά εις μάτην.

Re: Απάντηση: Νέος τρόπος κλοπής !!

Εγώ επίσης πριν καν ξεκλειδώσω κάνω μια βόλτα γύρω γύρω από το αυτοκίνητο να δω αν το έχουν γρατζουνίσει πουθενά ή οτιδήποτε...

Νο πρόμπλεμ!

Το δικό μου το έχω πάρει από σχολή οδηγών και είναι τίγκα στους τσαμπουκάδες!

Συν-πλην ένας, χαρά στο πράμα...

Είναι φοβεροί οι κλέφτες με το τι σκέφτονται προκειμένου να κάνουν το χόμπυ τους.
Ξέρετε πως σπάνουν τα τζάμια των αυτοκινήτων οι γύφτοι εδώ στη γειτονιά μου;
Βάζουν μια παλέτα δίπλα στο αυτοκίνητο και αρχίζουν με ένα τσεκούρι να την σπάνε. Κάθε λίγο και ένα μπαμ.
Μετά από μερικά ένα τέτοιο μπαμ πάει στο τζάμι και περνάει τελείως απαρατήρητο.