ΠΩΛΗΣΗ Neotech neet-1008 καλώδιο Ethernet + JCAT Νet Isolator.

Θρησκος

AVClub Addicted Member
23 April 2016
2,798
Αχαρνες Αττικης.
Πωλούνται τα ανωτέρω λόγω απλοποίησης του συστήματος μου.
Το καλώδιο περιέχει την κορυφαία ποιότητα ασημιού της αγοράς από την μοναδικη στον κόσμο εταιρία που το παράγει.Μήκος 1μ.
Αγοραστηκε πολύ πρόσφατα όπως και το JCAT.
Το set ΔΕΝ "σπάει".Ανταλλαγή μόνο με usb Wireworld Platinum Starlight 8 0,6μ.-1μ η usb Audioquest Diamond 0,75μ.
Τα χρήματα σας πίσω εντός 1 εβδομάδος αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι.
Τιμή συνόλου,350€.
IMG_20260315_031647.jpg

Δεν κοιμάσαι που δεν κοιμάσαι... γιατί δεν έρχεσαι από εδώ να πιούμε κανα ξύδι παρέα να ακούσουμε και κάτι της προκοπής ;;;;; :ROFLMAO:

Μα είναι ώρα αυτή για αγγελία ;;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... (03:45) :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Δεν κοιμάσαι που δεν κοιμάσαι... γιατί δεν έρχεσαι από εδώ να πιούμε κανα ξύδι παρέα να ακούσουμε και κάτι της προκοπής ;;;;; :ROFLMAO:

Μα είναι ώρα αυτή για αγγελία ;;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... (03:45) :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Το γήρας ουκ έρχεται μόνον! Ξέχασες πως δεν πίνω.Ασε που αν πιω ίσως να παραστρατησω κατά Μέγαρο μεριά και δεν διαθέτω φράκο και είμαι ανεπροκοπος!
Να συμπληρωσω στην αγγελία πως δέχομαι ανταλλαγη με κινητο που έχει εξαιρετική ικανότητα φωτογράφισης;
Μπαααααααααααα!

• Haha
Reactions: vlad66
Να πάρεις κινητό σαν το δικό μου...

Φτηνό προλεταριακό...

Κοίτα όμως τι φωτογραφίες βγάζει:

IMG_20260315_032856.jpg

Εγώ κάνω πάρτυ ενώ τα γατιά μου κοιμούνται μέσα στην γαλήνη και την ευτυχία......

Να πάρεις κινητό σαν το δικό μου...

Φτηνό προλεταριακό...

Κοίτα όμως τι φωτογραφίες βγάζει:

View attachment 268410

Εγώ κάνω πάρτυ ενώ τα γατιά μου κοιμούνται μέσα στην γαλήνη και την ευτυχία......
Δεν ήμουν ποτέ φίλος της εικόνας.Τωρα θα γίνω;
Γάτα κουφή(και ταυτόχρονα τυφλή)έχω πετύχει σε Κτηνίατρο με τον οποίο συνεργαζόμαστε.Παρα λίγο να την πατήσω και απόρησα γιατί δεν έκανε στην άκρη.

• Like
Reactions: vlad66
Πωλούνται τα ανωτέρω λόγω απλοποίησης του συστήματος μου.
Το καλώδιο περιέχει την κορυφαία ποιότητα ασημιού της αγοράς από την μοναδικη στον κόσμο εταιρία που το παράγει.Μήκος 1μ.
Αγοραστηκε πολύ πρόσφατα όπως και το JCAT.
Το set ΔΕΝ "σπάει".Ανταλλαγή μόνο με usb Wireworld Platinum Starlight 8 0,6μ.-1μ η usb Audioquest Diamond 0,75μ.
Τα χρήματα σας πίσω εντός 1 εβδομάδος αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι.
Τιμή συνόλου,350€.
View attachment 268409
Αν το καλώδιο παίζει μόνο του το θέλει φιλαράκι μου, αν το σπας πες μου..