NEOTION NP4 FTA Module MPEG-4 DVB- T

gastez21

New member
18 June 2010
2
γεια σε ολους. μολις αγορασα αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445307&catid=060304

το τοποθετησα και εκανα απο την αρχη εγκατασταση ολων των καναλιων,πως ξερω αν εχω πιασει τα ψηφιακα???

να σας πω οτι εχω μια tv Samsung LE37R86BD....

δωσε την βοηθεια σας παρακαλω πολυ

...,πως ξερω αν εχω πιασει τα ψηφιακα???

Η τηλεόρασή σου δεν διαθέτει δέκτη mpeg4, μπορεί όμως να ανιχνεύσει τα κανάλια....

...αν τα βρει θα έχεις μόνο ήχο...

..αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με το ΝΕΟΤΙΟΝ, τότε θα κάνει αυτό την αποκωδικοποίηση και θα έχεις ήχο και εικόνα κανονικά.

Re: Απάντηση: NEOTION NP4 FTA Module MPEG-4 DVB- T

Η τηλεόρασή σου δεν διαθέτει δέκτη mpeg4, μπορεί όμως να ανιχνεύσει τα κανάλια....

...αν τα βρει θα έχεις μόνο ήχο...

..αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με το ΝΕΟΤΙΟΝ, τότε θα κάνει αυτό την αποκωδικοποίηση και θα έχεις ήχο και εικόνα κανονικά.

ok.καταλαβα τι λες..δλδ με την καρτα αυτη πανω στην tv οτι πιανω αν βλεπω εικονα και ακουω ηχο ειναι ψηφιακο καναλι?

Re: Απάντηση: NEOTION NP4 FTA Module MPEG-4 DVB- T

ok.καταλαβα τι λες..δλδ με την καρτα αυτη πανω στην tv οτι πιανω αν βλεπω εικονα και ακουω ηχο ειναι ψηφιακο καναλι?

Σου λεει οτι αν πριν σε ενα καναλι ψηφιακο ειχες ηχο και οχι εικονα και βαζοντας την καρτα εχεις και εικονα τοτε η καρτα ειναι συμβατη με την τηλεοραση σου και ολα καλα.

Ρε παιδιά εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα module σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις και 2 διαφορετικά neotion pocket free to air np4+ dv3 και αυτό είναι ότι και στις δυο τηλεοράσεις μετά από καμιά ώρα λειτουργίας το εν λόγο module μάλλον ζεσταίνεται αρκετά και από εκεί που βλέπω όλα τα ψηφιακά κανάλια μια χαρά σταματάει να τα δείχνει και ακούω μόνο ήχο.

Το πρόβλημα λύνεται προσωρινά είτε αν βγάλω - βάλω την κάρτα είτε αν κλείσω ανοίξω την τηλεόραση αλλά για λίγο γιατί επειδη είναι ζεστή η κάρτα μετά από μερικά λεπτά θα το ξανακάνει.

Τι μπορώ να κάνω?
Είναι ελαττωματικές ρε παιδιά αυτές οι κάρτες? και η ελληνική αντιπροσωπεία γι' αυτές τις κάρτες ποια είναι?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Καμιά ιδέα?

Πιο πολυ θεμα τηλεορασης μου κανει παρα καρτας.
Η τηλεοραση ειναι καπου καταχωνιασμενη χωρις σημαντικα κενα πισω της και στα πλαγια?

Όχι οι τηλεοράσεις(Είναι δυο διαφορετικές) που κάνει και στις 2 το ίδιο ακριβώς πρόβλημα επομένως... είναι σε πολύ ανοιχτό χώρο και παίρνουν άνετα αέρα.

γεια σας. εχω τιν philips model 32PFL5403D/12 και εχει το mpeg2 μεσα. Τωρα που θα ξεκινισει το ψηφιακο και θα σταματησουν τα αναλογικα,ψαχνω να βρω καρτα mpeg4 για τιν TV αλλα δεν βρισκω. Μπορει καποιον να με βοηθησει??:operator: