Netgear DGND3300 Wireless Modem/Router N (300Mbps, Dual Band, Annex A)

Status
Not open for further replies.
Βαγγέλη καλημέρα.
Μπορείs σε παρακαλώ να μου πείs γιά ποιόν λόγo το πουλάs;
Σε ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο Modem/Router.

Με συγχωρείτε αν είναι εκτόs θέματοs η ερώτηση,αλλά πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε την συμπεριφορά του συγκεκριμένου Modem/Router,τουλάχιστον σε θέματα DSL,όπου οι περισσότεροι από εμάs έχουν προβλήματα σταθερότηταs τηs γραμμήs μαs.
Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Netgear DGND3300 Wireless Modem/Router N (300Mbps, Dual Band, Annex A)

Βαγγέλη καλημέρα.
Μπορείs σε παρακαλώ να μου πείs γιά ποιόν λόγo το πουλάs;
Σε ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο Modem/Router.

Με συγχωρείτε αν είναι εκτόs θέματοs η ερώτηση,αλλά πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε την συμπεριφορά του συγκεκριμένου Modem/Router,τουλάχιστον σε θέματα DSL,όπου οι περισσότεροι από εμάs έχουν προβλήματα σταθερότηταs τηs γραμμήs μαs.
Ευχαριστώ πολύ.

πέρασα σε gigabit modem router. that's why ...

Re: Απάντηση: Re: Netgear DGND3300 Wireless Modem/Router N (300Mbps, Dual Band, Annex

πέρασα σε gigabit modem router. that's why ...

Σε ευχαριστώ πολύ γιά την απάντηση.
Αν θέλειs,απαντάs και στο δεύτερο σκέλοs τηs ερώτησηs;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear DGND3300 Wireless Modem/Router N (300Mbps, Dual B

Σε ευχαριστώ πολύ γιά την απάντηση.
Αν θέλειs,απαντάs και στο δεύτερο σκέλοs τηs ερώτησηs;

κανένα πρόβλημα George με το συγκεκριμένο μηχάνημα. άριστη συμπεριφορά, ισχυρότατος ασύρματος πομπός - παρά την εσωτερική κεραία. πανεύκολη εγκατάσταση - web gui για ρυθμίσεις - με αυτοματοποιημένο τρόπο. δε μάσησε ούτε σε διακοπές ρεύματος - ξανάρχιζε η λειτουργία του από κει που είχε σταματήσει. ασύρματο streaming avi αρχείων με άνεση, εχω δει mkv μέσω ασύρματης σύνδεσης 720p χωρίς κόλλημα - με το lg bd 390 mkv. τι άλλο να σου πω ...

μια παρατήρηση μόνο: αν η γραμμή σου δεν είναι καλή, δε νομίζω να υπάρχει modem να στη φτιάξει ... μπορεί απλώς να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear DGND3300 Wireless Modem/Router N (300Mbps, Du

κανένα πρόβλημα George με το συγκεκριμένο μηχάνημα. άριστη συμπεριφορά, ισχυρότατος ασύρματος πομπός - παρά την εσωτερική κεραία. πανεύκολη εγκατάσταση - web gui για ρυθμίσεις - με αυτοματοποιημένο τρόπο. δε μάσησε ούτε σε διακοπές ρεύματος - ξανάρχιζε η λειτουργία του από κει που είχε σταματήσει. ασύρματο streaming avi αρχείων με άνεση, εχω δει mkv μέσω ασύρματης σύνδεσης 720p χωρίς κόλλημα - με το lg bd 390 mkv. τι άλλο να σου πω ...

μια παρατήρηση μόνο: αν η γραμμή σου δεν είναι καλή, δε νομίζω να υπάρχει modem να στη φτιάξει ... μπορεί απλώς να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ !!

Status
Not open for further replies.