New Zidoo Z9X

Με ποιο support ασχολείσαι εσύ; Γιατί να βρεθεί έξω από το παράθυρο; Όπως είσαι το επιστρέφεις στον Κοσμά. Δεν έχει εγγύηση κανονικά;
Τάσο μου καλησπέρα. Καταρχάς συγκινητικό μετά από πολλά χρόνια ανταλλάζουμε μηνύματα εδώ μέσα. Πριν πολλά χρόνια είχαμε γνωριστεί εδώ μέσα εποχής τηλεοράσεων Kuro. Καλά εννοείται χαριτολογώντας το είπα, αυτό θα έκανα. Τώρα κατάλαβα γιατί μου το είπες. Δε δουλεύει το software των εξωφύλλων. Όχι το μηχάνημα. Δε φταις εσύ εγώ το έγραψα λάθος τώρα θα το διορθώσω

Διόρθωση προς όλους γιατί δε μ’ αφήνει να το επεξεργαστώ. Όχι δε δουλεύει το μηχάνημα, συγνώμη λάθος διατύπωση δική μου, δεν μου κατεβάζει τα εξώφυλλα. Αυτό είναι το πρόβλημα και περιμένω απάντηση από το support

Πω πω τι μου θύμησες.....😉
Να σε ρωτήσω. Οτεν λες δεν δουλεύει τι ακριβώς εννοείς; Δεν ανάβει ούτε καν η οθόνη του, δεν ξεκινάει καν, σαν να μην το έχεις βάλει στο ρεύμα;

Edit: πιάσε κόκκινο μαζί γράφαμε 😁

• Like
Reactions: blind guardian
Και εγώ κατάλαβα στην αρχή ότι δεν δούλεψε το μηχάνημα..
Είσαι εδω:

Last edited:
Αυτά τα είδες; Είναι φρέσκα.

Παλιά είναι αυτά Τάσο.

Το φρέσκο που ανέβασα πιο πάνω αλλά είναι σε alpha ή το
που πιθανόν να του δουλεύει ακόμα..

Last edited:
Εάν δεν μπει χειροκίνητα το HT 5 δεν κατεβαίνει τίποτα από εξώφυλλα. Αλλά είναι τόσο εύκολο να γίνει, που πραγματικά δεν είναι πρόβλημα.

Καλημερα σε ολους.
Μου εστειλαν απο το Support να εχω τικαρισμενο και το απο κατω κουτακι (Beta versions) και ετσι αναβαθμιστηκα στην 1,2,22 και ολα δουλεψαν ρολοι!
Τελεια , μου κατεβηκαν και οι 977 ταινιες μου εκτος απο 28 που τις εφτιαξα χειροκινητα.
Πολυ καλο!
Μου θυμισε τις πρωτες μερες με το Zappiti , αν και νομιζω αυτο σε τουτο τον τομεα το παει ενα βημα παρακατω!
Σας ευχαριστω για την βοηθεια & τα σχολια σας.

Δεν ισχυει. καλημερα!
Να υποθέσω το λες, γιατί σου είπανε να περάσεις την Beta και δούλεψε. Εάν ναι, να ξέρεις ότι μέχρι πρότινος, δεν δούλευε ούτε με την Beta. Παιδευόμαστε μήνες με τα παιδιά στο thread του Ζ9Χ. Εάν επιτέλους το φτιάξανε, έστω και σε Beta, μια χαρά.

• Like
Reactions: blind guardian
Καλημερα σε ολους.
Μου εστειλαν απο το Support να εχω τικαρισμενο και το απο κατω κουτακι (Beta versions) και ετσι αναβαθμιστηκα στην 1,2,22 και ολα δουλεψαν ρολοι!
Τελεια , μου κατεβηκαν και οι 977 ταινιες μου εκτος απο 28 που τις εφτιαξα χειροκινητα.
Πολυ καλο!
Μου θυμισε τις πρωτες μερες με το Zappiti , αν και νομιζω αυτο σε τουτο τον τομεα το παει ενα βημα παρακατω!
Σας ευχαριστω για την βοηθεια & τα σχολια σας.

Ωρες ώρες ξυπνάνε και κάνουν βελτιώσεις. Αν ήταν και για streaming , να μην χρειαζόμασταν 2 συσκευές, θα ήταν τέλεια μηχανάκια.

Ωρες ώρες ξυπνάνε και κάνουν βελτιώσεις. Αν ήταν και για streaming , να μην χρειαζόμασταν 2 συσκευές, θα ήταν τέλεια μηχανάκια.
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό. Το να βλέπω με το κουτί του Vodafone TV (που είναι άθλιο) όλα τα streaming, ακόμα και Cosmote TV, και να μην μπορώ με ένα μηχανάκι, απλά με τρελαίνει. Από την άλλη, δεν άλλαζα το Zidoo για local ταινίες, με κανένα.

Να υποθέσω το λες, γιατί σου είπανε να περάσεις την Beta και δούλεψε. Εάν ναι, να ξέρεις ότι μέχρι πρότινος, δεν δούλευε ούτε με την Beta. Παιδευόμαστε μήνες με τα παιδιά στο thread του Ζ9Χ. Εάν επιτέλους το φτιάξανε, έστω και σε Beta, μια χαρά.
Καλησπέρα φίλε μου. Σωστά γι’ αυτό το γράφω. Σ’ ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου και τα σχόλια σου. Είμαι τυχερός απλά!