Εχοντας περασει καποιες ημερες μαζι του , εχω να πω πως ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω παρει ποτε και ας ειναι και πιο προσιτο σε τιμη απο τα προηγουμενα που ειχα (PopCorn Hour C300,Xtreamer,WD Tv Live (Ενταξει αυτο ηταν πιο φθηνο),Zappiti One Se 4k HDR κτλ)).
Παιζει τα παντα , ενω το Zappiti καποια MPeg4 & Avi Files δεν τα επαιζε.
Φοβερο το Poster Wall , οχι πως του Zappiti ηταν ασχημο αλλα Support καπουτ.
Γρηγορο και με καποιες εξυπνες λειτουργιες (με εντυπωσιασε πως μπορεις να ορισεις σε καθε αρχειο ποιο Audio Track να επιλεγει ως Default ανα ταινια) κτλ.
Με την βοηθεια του Κου Καστρουνη (αν και Default Ολα ετοιμα ηταν) , εκανα τις ρυθμισεις εικονας - ηχου , εχοντας το συνδεσει στην A80L Sony Oled μου.
Η εικονα ειναι εξαιρετικη τοσο σε SDR & HDR.
Πολυ καλο θα το αγοραζα ξανα!!!!
Επισης νομιζω πως δεν χρειαζεται καποιος να διαλεξει καποιο πιο ακριβο απο την σειρα της Zidoo , εκτος αν δινει σημασια παραπανω στον ηχο κτλ.
Αν το θελεις για ταινιες , το Z9X 8K που πηρα ειναι υπεραρκετο και θα το ξαναπω εχει τις περισσοτερες συνδεσεις USB απο οτι κοιταζα. Οι USB που εχει + την Sata συνδεση την οποια διαθετει στην οποια συνδεσα ενα 2,5'' δισκο με καλυψαν και με το παραπανω. Η Samba λειτουργια του ακρως λειτουργικη , παιρνω και δινω απο PC & αλλο Media Player τα παντα (Πηγα το Zappiti στην κρεβατοκαμαρα) με εχει βολεψει.
Αυτα απο εμενα και αν θελετε κυριοι διαχειριστες (οπως εγραψα και παραπανω) μπορειτε να απομωνωσετε τα Post μου και να δημιουργησετε ενα ξεχωριστο Thread ωστε καποιοι υποψηφιοι αγοραστες να το βρισκουν απευθειας ως *Zidoo Z9X 8K Media Player - Unboxing - Review*
Καλη συνεχεια!