Νικητής Big Brother (?)

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Ποιος λέτε πως θα κερδίσει σήμερα στον τελικό?

Εγώ λέω ο Γιάννης αν και είναι τρανός υποκριτής και δεν γουστάρω.Ολο "θα φύγω δεν μπορώ την υποκρισία" και όταν βγήκε η Στέλλα (που δεν το ψήφισε ποτέ ενώ αυτός την ψήφιζε) έπρεπε να πει αντρίκια,θα φύγω μαζί της αλλά τη δόξα πολύ μισήσαν,το χρήμα ουδείς..

Ευχομαι να τα πάρει ο Λιάκος..

να ρωτησω τον φιλο που ανοιξε το θεμα ποσο χρονων ειναι?η αστο καλυτερα...

Τελικα οταν κερδιζεις στον "διαγωνισμο των σουργελων" θεωρεισαι το αρχισουργελο?? Ή επειδη παιρνεις τα λεφτα, εισαι ο πιο μαγκας?

περα το αλλων καλα εκανε ο φιλος και ανοιξε το θεμα.εγω να σας πω την αληθεια εχω γελασει αρκετα ως τωρα με τα σχολεια που γινονται....λευτερια στη μπεζετακου....ωχ,αυτη ηταν απο αλο παραμυθι

Γιατί βρε παιδιά δεν σας νοιάζει....λίγο είναι που άλλος ένας 35 αρης κηφήνας θα βρει λεφτά και θα απαγκιστρωθεί (έστω και λίγο) από τις ταλαιπωρημένες τσέπες του μπαμπά και της μαμάς??

Αμ την καριέρα που ανοίγεται μπροστά του,που την βάζετε?

Δηλαδή μόνο εγώ βλέπω?Κατάλαβα..
Σάμπως έχει και τίποτα καλύτερο η TV?
Τα ίδια και τα ίδια..

Οδυσσέα, Grow up (εντελώς φιλικά, μιά και ήρθες στην παρέα μας). Όσο για την τηλεόρασή σου, μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα προβολής DVD ή Bluray. Προσωπικά μόνο γι αυτό τη χρησιμοποιώ πλέον.

Απάντηση: Re: Νικητής Big Brother (?)

Γιατί βρε παιδιά δεν σας νοιάζει....λίγο είναι που άλλος ένας 35 αρης κηφήνας θα βρει λεφτά και θα απαγκιστρωθεί (έστω και λίγο) από τις ταλαιπωρημένες τσέπες του μπαμπά και της μαμάς??

Αμ την καριέρα που ανοίγεται μπροστά του,που την βάζετε?

Εσύ ρε το γύρισες? Κονομάς τίποτα να ρθω κι εγώ? :ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Δηλαδή μόνο εγώ βλέπω?Κατάλαβα..
Σάμπως έχει και τίποτα καλύτερο η TV?
Τα ίδια και τα ίδια..

Ε μα και εσύ σε forum AV έβαλες για το big brother!! :smash: :flipout::flipout::flipout: