Νικητής Big Brother (?)

Re: Απάντηση: Re: Νικητής Big Brother (?)

Εσύ ρε το γύρισες? Κονομάς τίποτα να ρθω κι εγώ? :ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Εγώ φίλε "φτιάχνομαι" όταν βλεπω ανθρώπους στην tv,ξάπλα όλη μέρα εν μέσω χασμουρητών και φιλοσοφικών ρεψιμάτων, να αναδεικνύουν το μεγαλείο της πολυτάραχης και δημιουργικής ζωής τους.....Τέτοια θεάματα με βγάζουν απ τον ημερήσιο λήθαργο,καλλιεργώντας παράλληλα,τα λεπτά εκείνα αγγεία στο πίσω μέρος του εγκεφάλου που ευθύνονται για την φαγούρα σε ευαίσθητα μέλη του σώματος..:ernaehrung004:.

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να κάνει εμένα (και φαντάζομαι και κάποιους άλλους tech freaks) να το δω είναι να μου έδινε τη δυνατότητα να παίξω με το angle view, όπως είχαν κάποια -λίγα είναι αλήθεια- dvd. Να μπορώ να αλλάζω κάμερες δηλαδή, και να σκηνοθετώ εγώ. Αυτό ομολογουμένως θα είχε κάποιο ενδιαφέρον...

Re: Απάντηση: Re: Νικητής Big Brother (?)

Εγώ φίλε "φτιάχνομαι" όταν βλεπω ανθρώπους στην tv,ξάπλα όλη μέρα εν μέσω χασμουρητών και φιλοσοφικών ρεψιμάτων, να αναδεικνύουν το μεγαλείο της πολυτάραχης και δημιουργικής ζωής τους.....Τέτοια θεάματα με βγάζουν απ τον ημερήσιο λήθαργο,καλλιεργώντας παράλληλα,τα λεπτά εκείνα αγγεία στο πίσω μέρος του εγκεφάλου που ευθύνονται για την φαγούρα σε ευαίσθητα μέλη του σώματος..:ernaehrung004:.

Τελικα Σπυρο εισαι ποιητης. :music-smiley-005:

Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι καποιοι που κοροιδευουν το βλεπουν... :flute:

Και μόνο που έχει 3 σελίδες κιόλας το thread, δείχνει πως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Άντε που μου το παίζετε όλοι ...κυρίες. :ernaehrung004:

Εγώ θέλω να το πάρει ο ...beavis γιατί είναι ο λιγότερο fake

Σήμερα για πρώτη και τελευταία φορά συντονίστηκα στο τεράστιο τούτο κοσμοϊστορικό γεγονός.Έχει και πατριώτη μέσα οπότε θα το δω.

ΦΑΤΣΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ!