Nikon Coolpix S33

Άστα αυτά, "τυράκι" για να ετοιμάζεις διαδοχίνα είναι το νέο απόκτημα! :2thumb22sup:

Μπα είπα να πάρω μια υποβρύχια μηχανή σε μαύρη αλλά το κατάστημα μου είπε ότι μετά τη ψήφιση
του συμφώνου διαβίωσης όλες οι φωτογραφικές που θα πωλούνται στην Ελλάδα θα είναι
σε ροζ και φούξια άντε και μερικές σιέλ, το μαύρο καταργείται δια νόμου.:flipout:

Μεταξύ αστείου και σοβαρού θα πω ότι συχνά οι γονείς μεταφέρουν τις εμμονές τους και τα θέλω τους και στα παιδιά τους.
Όπως και να χει και αν η μηχανή αντέξει και τις επόμενες μέρες θα τραβήξω και εγώ και εγώ καμιά φωτογραφία και βίντεο
έτσι για να έχουμε να ασχοληθούμε.
Ομολογώ ότι επηρεάστηκα και από εδώ.
http://www.dpreview.com/reviews/dpr..._source=mainmenu&utm_medium=text&ref=mainmenu
Καλά Χριστούγεννα να ξημερώσουν αύριο για όλους μας.
Μην ανησυχήσετε αλλά θα προσπαθήσω 2-3 μέρες να αποτοξινωθώ από το ίντερνετ για να καθαρίσει λίγο το μυαλό μου.

καλημέρα,
μπορεις να μου πεις την αποψη σου για την μηχανη ? θελω να παρω μια για την παραλια με τα παιδια (4 & 7 χρονων) και νομιζω ότι η s33 ειναι καλη αγορα ... εσυ τι λες ?
εκτος θαλασσας ειναι καλη / εχει μπαταρια που να κραταει ?
θελει καθαρισμα κτλ μετα την χρηση σε θαλασσα ?
σε ευχαριστω πολυ

Πριν 5-6 μέρες τη δοκιμάσαμε και στη θάλασσα.
Μια χαρά φωτογραφίες βγάζει και κάτω από το νερό.
Η μπαταρία είναι επαρκέστατη.
Για την ηλικία που λες νομίζω είναι ιδανική.
Οι φωτογραφίες είναι αξιοπρεπέστατες.
Λίγο καλύτερες από αυτές ενός καλού κινητού.
Ασφαλώς δεν υπάρχει σύγκριση με φωτογραφικές με αισθητήρα 1'' και πάνω αλλά για τα χρήματα της νομίζω είναι πολύ τίμια.
Βασικά για το καθάρισμα δεν έκανα κάτι σχολαστικό απλά όταν γυρίσαμε σπίτι την έπλυνα κάτω από τη βρύση με χλωριωμένο νερό.

σε ευχαριστω πολυ , δεν θελω να δωσω πολλα λευτα και νομιζω οτι για παραλια μια χαρα θα ειναι :)