ΝΜΤ (Egreat or PC) & Logitech Harmony

Status
Not open for further replies.

suria

Senior Member
22 June 2006
364
Έχει κανείς εμπειρία από το χειρισμό του media tank με τη δημοφιλή σειρά τηλεκοντρόλ;
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα γιατί το σύστημα έχει γίνει αρκετά πολύπλοκο για τους λοιπούς συγκάτοικους. Με τις άλλες συσκευές (DVD, AV, Pal TV και Projector) το τηλεκοντρόλ συνεργάζεται, αλλά με απασχολεί το egreat που έχω. Στο site έχω δει ως συμβατή με το τηλεκοντρόλ συσκευή το PC 100. Ας πούμε ότι τα διαφορετικά πλήκτρα τα μαθαίνει. Τι γίνεται όμως με τους συνδυασμούς, πχ. TV + 2 κλπ.
Αν έχω δύο διαφορετικά activities: ταινία σε TV (με ανάλυση PAL) και ταινία σε Projector (με ανάλυση 720p), θα άλλάζει η έξοδος του EGREAT μέσω της μακροεντολής;

Και μια γενικότερη απορία με τα harmony: τι χρειάζομαι για να χειρίζομαι ένα μπασταρδεμένο (όχι τυποποιημένο) PC; Εννοώ προγραμματάκια όπως Winamp κλπ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

παίζει άψογα. ακόμα και τα TV+2 κτλ τα φτιάχνεις με μακροεντολές. Θέλει να ασχοληθείς όμως λίγο μαζί του.

για να χειριστείς PC πρέπει να έχεις κάποιον IR δέκτη όπως τα mediacenter και μαθαίνεις στο harmony τα πλήκτρα του (NEXT,STOP,FF κτλ)

Thanks. Ποιο χειριστήριο θα πρότεινες; 555 ή το One; Πέρα από καλύτερη οθόνη, έχουν σημαντική διαφορά στη λειτουργικότητα;

μπλιμπλίκια ειναι το ΟΝΕ, λειτουργικά δεν υπάρχει καμία διαφορά και τρέχουν το ίδιο software... το 555 έχω και εγώ και δουλεύει απλά τέλεια.

Status
Not open for further replies.