Κάτι αντίστοιχο (αν όχι ακριβώς το ίδιο) ισχύει σε όλα τα φορητά πλέον νομίζω.Υπάρχει συγκεκριμένο λογισμικό που φορτίζει την μπαταρία μόνο όταν αυτή το έχει ανάγκη, είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό του.
Δεν είναι όπως στα άλλα φορητά, που αν η μπαταρία είναι επάνω τους, αυτή δέχεται συνέχεια ρεύμα.
Τώρα πρέπει να έβαλες γαρίδα στο αγκίστρι, ε; Αλλά δεν ξανατσιμπάω λέμε!Το γεγονός ότι όλο κ περισσότεροι γυρνούν από windows σε apple, κάτι λέει φίλε μου !!!! :a0210: :BDGBDGB53:![]()
Βασικά, εγώ δεν έχω σκοπό να σε πείσω, δεν κερδίζω κ κάτι άλλωστε...:BDGBGDB55:Τώρα πρέπει να έβαλες γαρίδα στο αγκίστρι, ε; Αλλά δεν ξανατσιμπάω λέμε!
Σοβαρά πάντως Μιχάλη, διαολίζομαι γιατί ενώ η Apple κάνει 5 πράγματα για με πείσει (και όπως έχω ξαναπεί, δεν θέλω και πολύ γενικά) κάνει και κάτι τέτοια ‛φασιστικού’ χαρακτήρα (και καλά, το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι το λιγότερο) τα οποία αισθάνομαι ότι με μειώνουν τόσο σαν καταναλωτή που μου δημιουργεί στο τέλος αντιπάθεια (ιδιαίτερα δεδομένου του υψηλού κόστους).
Είναι σαν να σου πουλάνε Ferrari και να σου λένε ότι θα την οδηγείς αποκλειστικά και μόνο όπως θέλει ο κύριος Enzo, θα βάζεις βενζίνη μόνο από το δικό του βενζινάδικο κλπ κλπ.
Ε, δεν μπορώ διαολίζομαι o καταναλωτής
Και καλά, ένα itunes το αντέχω (αν και θυμάμαι όταν είχα πάρει το 1ο ipod, δεν υπήρχε itunes για Win και μόνο ένα ‛τρίτο’ πρόγραμμα – ίσως γι’ αυτό υποσυνείδητα συνεχίζω να αγοράζω κάθε νέο μοντέλο ipod από τότε)
Τώρα είναι που θα μπει ο Τάκης και θα μου την πει μεγαλοπρεπώς.
Αντε /ΟΤ (ελπίζω)
Νίκος;744424 said:Πωπω .. 5 σελίδες για μια μπαταρία..
Επίσης κάτι που ενδιαφέρει όσους έχουν πρόβλημα με την μπαταρία, η Apple έχει επεκτείνει την εγγύση για τις μπαταρίες σε 2 χρόνια για αντικατάσταση και μετά υπάρχει δυνατότητα απόσυρσης της παλιάς και αγοράς νέας με έκπτωση.
Mηπως ειναι ενας κομψος τροπος να πουν οτι η μπαταρια φθειρεται με τον τροπο που λειτουργει?
Δεν ήξερα ότι το πρόβλημα με την μπαταρία του φορητού μου θα γίνει αφορμή για τέτοια μακροσκελή συζήτηση
Τέλος πάντων , έχω κάνει την αίτηση για το service στο e-shop και λογικά εντός της ημέρας αναμένεται απάντηση. Είμαι πολύ αγχωμένος να δώ τι θα γίνει μιας και το service της apple όπως ξέρουμε στην Ελλάδα δεν είναι στα καλά του (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Ελπίζω να μην αντιμετοπίσω πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.