Νόβα : Νέο πακέτο με 19,90 Ε από 1η Μαρτίου...;;

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Σήμερα στην εφημερίδα μέσα είχε ένα φυλλάδιο της forthnet κ στην σελίδα 9 έχει διαφήμιση για την Νόβα, τα πακέτα της, τον εξοπλισμό της κτλ.

Γράφει λοιπόν για 4 πακέτα συνδρομής κ σε ένα μικρό παραθυράκι στο πλάι λέει :

"Νέο πακέτο συνδρομής από 1η Μαρτίου στα 19,90 Ε !"

Γνωρίζει κανείς κάτι ;;;

Σήμερα στην εφημερίδα μέσα είχε ένα φυλλάδιο της forthnet κ στην σελίδα 9 έχει διαφήμιση για την Νόβα, τα πακέτα της, τον εξοπλισμό της κτλ.

Γράφει λοιπόν για 4 πακέτα συνδρομής κ σε ένα μικρό παραθυράκι στο πλάι λέει :

"Νέο πακέτο συνδρομής από 1η Μαρτίου στα 19,90 Ε !"

Γνωρίζει κανείς κάτι ;;;

Μακάρι! Και να είναι μόνο τα ντοκυμαντέρ.......................

Δείτε παρακάτω, έχω βγάλει φωτό κ κύκλωσα με λευκό το σημείο που σας λέω :

attachment.php

Attachments

• nova_new.JPG
    nova_new.JPG
    129.3 KB · Views: 329
Οχι δε θα ναι μονο τα ντοκυμαντερ.Θα ειναι σχεδον οτι ηταν μεχρι τωρα το value.Στο Value θα προστεθουν καναλια(βλεπε fox life) και ενα ακομη "φθηνο" κινηματογραφικο..καπως ετσι θα ειναι οι αλλαγες

Δεν εχει ανακοινωθει επισημα,ωστε να το διαβασεις καπου..απο εβδομαδα..
Το καλο ειναι οτι εχει αρχισει και λειτουργει ο ανταγωνισμος και βελτιωνονται..ολοι προς οφελος μας

μακαρι...οτι καναλια και να εχει ,τα 19,90 ειναι μια χαρα... ελπιζω φυσικα να μην εννοουν απλα μονο τα ελληνικα καναλια με καλη εικονα.μην κανουν κατι τετοιο δηλ...ας μην βιαζομαστε

To καλή εικόνα στα ελληνικά κανάλια τι εννοείς ;;
Γιατί είναι η εικόνα........μην πω καλύτερα...απλά δεν έχουν "χιόνια" !
Κ να πληρώνουμε τα κανάλια αυτά είναι απλά απαράδεκτο !!
Υποτίθεται ότι είναι ελεύθερα...

αυτο ακριβως εννοω.απλα δεν εχουν χιονια -bye-

οντως ειναι απαραδεχτο...

δεν ξερω θελω να δω τι εξυπνο καινουριο πακετο σκεφτηκαν παλι....:flipout:

λογικα θα εχει πολυ λιγα καναλια.εκτος αν εχει ολα τα καναλια του value και απλα τωρα στο value προστεθουν αλλα 1-2 καναλια που ειπε ενας φιλος πιο πριν. εγω προς το παρον εχω το ful πακετο.αλλα τον Απριλιο μαλλον θα το διακοψω

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, ως 28/02/09 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων nova. Η τιμή προσφοράς στη μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας nova Full Pack ισχύει έως 31/03/09. Μετά θα ισχύει η τρέχουσα τιμή της μηνιαίας συνδρομής. Η προσφορά ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές nova και αφορά 12μηνη σύμβαση

Μας κοροϊδεύουν; Για ένα μήνα είναι μόνο!

http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10011583

Ε να μη ξεφορτωθούν τους δέκτες που έχουν στοκάρει ??????

Με Forthnet 2play, όχι μόνο μιλάτε και σερφάρετε ελεύθερα με 39,90 /μήνα, αλλά και απολαμβάνετε την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία με αμέτρητα δορυφορικά κανάλια στην τηλεόρασή σας………….

Ρε παιδιά !!!!Έλεος !!!!!πάλι για αμέτρητα κανάλια μιλάνε οι αθεόφοβοι

Εμένα μου εστειλαν SMS ότι στο βασικό πακέτο στο οποίο είμαι συνδρομητής από 01.03. θα προστεθούν τα εξής τέσσερα κανάλια:
MGM, TCM, Motors TV και το FOXlife.

Απάντηση: Re: Νόβα : Νέο πακέτο με 19,90 Ε από 1η Μαρτίου...;;

Δεν εχει ανακοινωθει επισημα,ωστε να το διαβασεις καπου..απο εβδομαδα..
Το καλο ειναι οτι εχει αρχισει και λειτουργει ο ανταγωνισμος και βελτιωνονται..ολοι προς οφελος μας

Μαλλον και ποιο πολυ μαλλον χτυπαει το iptv αφου δευτερο πακετο δεν εχουμε!!-bye-

εγω παντως ειμαι της αποψης, η θα εχεις ολα τα καναλια η κανενα..η ολα η τιποτα... και γιαυτο εχω προς το παρον το full πακετο:smile:

δυστυχως τα εχω και αυτα αλλα δεν μπορω να κανω κ αλλιως.χαχα. με ενδιαφερουν τα αθλητικα οποτε δεν μπορω να παω σε χαμηλοτερο πακετο..το μονο που κανω ειναι να διακοπτω την Νοβα την Ανοιξη....την εχω μονο το χειμωνα...