GEORGE M. Supreme Member 3 April 2009 4,205 ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ 17 July 2011 #22 το σ/κ που δεν μιλησα πολυ η μπαταρια κρατησε ανετα κκαι εχει ακομα..:2thumb22sup:
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 17 July 2011 #23 Τα Nokia σε λογισμικο σε σχεση με τα Android ειναι τραγικα πισω. Αν και ειμαι φαν της εταιρειας τα τελευταια 10 χρονια το επομενο μου κινητο θα ειναι Android.
Τα Nokia σε λογισμικο σε σχεση με τα Android ειναι τραγικα πισω. Αν και ειμαι φαν της εταιρειας τα τελευταια 10 χρονια το επομενο μου κινητο θα ειναι Android.
GEORGE M. Supreme Member 3 April 2009 4,205 ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ 18 July 2011 #24 κατι θα ξερεις και καλα εκανες που ποσταρες την αποψη σου. δεν ξερω τι σου "δινει" το android αλλα πιστευω για πρωτο smartphone τηλεφωνο ειναι μια χαρα για να εξικιωθεις (να το πω; ) με τετοιου ειδους τηλεφωνα λογο τιμης και ευκολιας.
κατι θα ξερεις και καλα εκανες που ποσταρες την αποψη σου. δεν ξερω τι σου "δινει" το android αλλα πιστευω για πρωτο smartphone τηλεφωνο ειναι μια χαρα για να εξικιωθεις (να το πω; ) με τετοιου ειδους τηλεφωνα λογο τιμης και ευκολιας.