Nokia Mediamaster τηλεχειριστήριο

arkaz

New member
2 January 2008
19
Π.Φάληρο
Καλησπέρα σε όλους,

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τηλεχειριστήριο για Nokia Mediamaster 9200; Επικοινώνησε με Alpha Copy και μου είπαν ότι λόγω παλαιότητας δεν έχουν καθόλου ανταλλακτικά; Έχει κανείς σας υπόψη του κάποιο μαγαζί που να πουλάει τέτοιο πράγμα ή μπορείτε να προτείνετε κάποια εναλλακτική πέρα από την προφανέστερη (να το πετάξουμε και να πάρουμε καινούριο μηχάνημα)

Ευχαριστώ,

Άρις

Υπαρχουν παρα πολλα μοντελα απο 6 ευρω εως .... 300 ευρω> μπορεις να παρεις ενα απο αυτα και με το πληκτρο "learning" να αντιγραψεις το τηλεκοντρολ του NOKIA.

Γιατι δεν μας περιγραφεις το προβλημα του τηλεκοντρολ ισως να υπαρχει λυση!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Βασικά ο δέκτης είναι των γονιών μου, τον έχουν καμιά 12ριά χρόνια και τα μισά κουμπιά του τηλεκοντρόλ δε λειτουργούν πλέον. Επομένως χρειάζεται αντικατάσταση, ιδανικά με αντίστοιχο για άμεση προσαρμογή.

καλησπερα παιδια.
εχω το ιδιο προβλημα με τον φιλο.
σε εναν ΝΟΚΙΑ MEDIAMASTER (νομιζω 9200) δουλευουν τα μισα κουμπια του χειριστηριου και ψαχνω να βρω ενα γνησιο για να το αντικαταστησω.
σε υποκαταστημα της αλφα κοπυ στον πειραια μου ειπαν οτι δεν παιζουν ανταλακτικα, και ενα universal της philips που ειχα αγορασει δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει με τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη.
υπαρχει καμια ακρη για καινουριο ή οχι? ευχαριστω.

Το δικό μου τηλεκοντρολ του 9600 δουλευει ακόμη άψογα μετα απο τόσα χρόνια! Σ αυτό ενός αλλου δεκτη πάντως, που ειχα πρόβλημα, το ανοιγα, το καθάριζα και σε μερικά ...δύστροπα πλήκτρα εβαζα και λιγο αλουμινόχαρτο απο κάτω και λυνόταν το πρόβλημα για κάποιο διάστημα. Φυσικά δεν επετράπει ποτέ σε παιδικό χέρι να ...παίζει με τα τηλεκοντρόλ, η κόρη μου μέχρι κάποια ηλικία νόμιζε πω τα τηλεκοντρόλ λέγονται...ΜΗΗΗΗ!

Το αλουμινόχαρτο με έχει βοηθήσει και μένα πολλές φορές στο παρελθόν.
Το είχα ξεχάσει.
Αξίζει τον κόπο ο καθαρισμός και στη συνέχεια όποιο πλήκτρο δε λειτουργεί ενισχύεται με αλουμινόχαρτο.