Nosferatu

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Κακή

• Total voters
    7

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,338
Εκεί ψηλά.....
maxresdefault.jpg

Poster-EN | Poster-GR

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Έγκερς

Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Γουίλεμ Νταφόε, Λίλι-Ρόουζ Μέλοντι Ντεπ, Νίκολας Χουλτ, Έμμα Κόριν

Διάρκεια: 173' λεπτά

Σινεμά: 2 Ιανουαρίου 2025

Imdb

Υπόθεση:
"Ο μεσίτης Τόμας Χάτερ ταξιδεύει στη Τρανσυλβανία για μια σημαντική συνάντηση με τον κόμη Όρλοκ,
έναν βρικόλακα και πιθανό πελάτη. Όσο εκείνος λείπει, η Έλεν , η νέα σύζυγος του Χάτερ, μένει πίσω υπό
την προστασία των φίλων τους, Φρίντρικ και Άννα Χάρντινγκ . Βασανισμένη από οράματα και μια όλο
και πιο έντονη αίσθηση τρόμου, η Έλεν συναντά μια δύναμη που ξεπερνά τον έλεγχό της."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nosferatu - Official Teaser Trailer [HD]
Focus Features

Last edited by a moderator:
Η μονη ταινια που δεν εχουν ακουμπησει περιεργως ειναι το Birth of a Nation του 1915.

Η ταινια του 2016 με τον ιδιο τιτλο ηταν αρκετα διαφορετικη της πρωτοτυπης που εγινε θρυλος στην κινηματογραφικη βιομηχανια αλλα απουσιαζει απο την συνειδηση του κινηματογραφικου κοινου λογω ηλικιας.

Πήγα χωρίς να γνωρίζω τίποτα απολύτως από Δράκουλα. Δεν έχω δει και καμμιά από τις παλιές ταινίες, ούτε καν αυτή του Στόκερ.

Ξέρω όμως ότι αυτό που είδα ήταν πολύ καλό, καλογυρισμενο και με καλές ερμηνείες.
Από τις σπάνιες φορές που δεν μετάνιωσα που είδα ταινία σε κινηματογραφική αίθουσα.

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ απλα αγνώριστος.

8.5/10 με άνεση.

ΥΓ. Η Ντεπ, μοιάζει με την Βουλγαράκη :P

• Haha
  • Wow
Reactions: Simos.I and Kosh
Πήγα χωρίς να γνωρίζω τίποτα απολύτως από Δράκουλα. Δεν έχω δει και καμμιά από τις παλιές ταινίες, ούτε καν αυτή του Στόκερ.

Δεν εχεις δει δηλαδη Κριστοφερ Λι ? ουτε καν την ταινια του Κοπολα ?

ρε η ταινια του Κοπολα ειναι αριστουργημα !!!
Κόπολα 10αρι από εμένα άλλα και αυτή ανέλπιστα πολύ καλή, σε αυτή βάζω ένα 8,5 το αξίζει για Cinema και μια από τις ταινίες που σε κάνουν να αγαπάς τον κινηματογράφο και να θες να πηγαίνεις και να απολαμβάνεις εκει τις ταινίες.

NOSFERATU | OFFICIAL TEASER TRAILER​

Tanweer

Σόρυ παιδιά αλλά κοτσάνα. Και εξηγώ:
-πολλα κενά continuity . Θεωρεί ότι ξέρουμε την ιστορία και πολλά σημεία τα περνάει στο φλου. Πετάγεται από σκηνή σε σκηνή χωρίς ανάλυση/εμβάθυνση.
-ουτε μια στιγμή δεν δέθηκα με τους πρωταγωνιστές. Όλα πολύ επιφανειακά. Καμία συγκίνηση, αγωνία κλπ
-πολλές σκηνές ξεπατικοσουρα από το ΕΠΟΣ του 1992.
-soundtrack; τι είναι αυτό; Τρώγεται;

Εν ολίγοις δεν έχει καμία καμία καμία μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Dracula του 1992 που είχε ΔΕΜΕΝΟ story, συναίσθημα, και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ soundtrack.

Τέλος, να πω ότι η πρωταγωνίστρια είναι πάρα πολυ καλη. Τρομερους μορφασμούς στο πρόσωπο της που εκπέμπουν αληθοφάνεια. Το ζει στο πετσί της. Χτυπιέται στην κυριολεξία.
Έλα που όμως δεν με έκανε να την λυπηθώ ούτε 1 δευτερόλεπτο.

Ψηφίζω μέτρια.

Y.Γ. όπως αντιλαμβάνεστε και από τα trailers η ταινία είναι η χαρά των OLED και ο όλεθρος για projectors.

Y.Γ2 τι τις ήθελαν τόσο βαριές ανάσες κάθε τόσο, γέλαγα μόνος μου. Θυμόμουν τον Χάρυ Κλυν που έκανε τον Καραμανλή. Ολόιδιος μιλάμε 😁

Last edited:
  • Like
Reactions: klamia71

Ξέρω όμως ότι αυτό που είδα ήταν πολύ καλό, καλογυρισμενο και με καλές ερμηνείες.
Από τις σπάνιες φορές που δεν μετάνιωσα που είδα ταινία σε κινηματογραφική αίθουσα.

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ απλα αγνώριστος.

8.5/10 με άνεση.

ΥΓ. Η Ντεπ, μοιάζει με την Βουλγαράκη :p
Αν έβαλες σε αυτή 8,5, στο Δράκουλα του 1992 θα πρέπει να βάλεις 118,5 . Χωρίς πλάκα.

• Like
Reactions: klamia71
Εγώ από το trailer και μόνο βλέπω μία πολύ καλή ηθοποιό να παίζει σε μία μπούρδα.

-soundtrack; τι είναι αυτό; Τρώγεται;
Αυτό θα ήταν ταμάμ.