NOVA CARD και PIONEER KURO 5090H - Problem

The Sphinx

Senior Member
17 June 2006
479
Φιλαράκια καλημέρα. Θα ήθελα την βοηθειά σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζει ένα ξαδερφάκι που έχει τον συγεκριμένο set up. Η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει ενσωματωμένο αποκωδηκοποιητή. Ο ξάδερφος μένει Σουηδία και χρησιμοποιεί την Νova για να βλέπει τα ελληνικά κανάλια. Την πρηγούμενη εβδομάδα του έστειλε η Nova μια καινούργια κάρτα με την δικαιολογία ότι θα βλέπει τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια σε Mpeg 4 μεσω της Digea. Την βάζει μέσα στην τηλεόραση βρίσκει τα κανάλια αλλά μετά από 20-30 λεπτά του παγώνει η εικόνα. Κλείνει την τηλεόραση την ξαναανοίγει μετά από 2-3 λέπτά τα κανάλια παίζουν κανονικά και μετά από τον ίδιο χρόνο η εικόνα ξαναπαγώνει. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?
Ευχαριστώ

Τι να σου πώ φίλε μου κι εγώ απόρησα. Το θέμα είναι ότι κι αυτός έχει πάρει ανάποδες γιατί η παλιά κάρτα δούλευε μια χαρά.

Η νέα κάρτα για να παίξει χρειάζεται cam module irdeto μωβ χρώματος.

IRDETO_PRO%20SMIT.jpg

Κ εμένα έτσι έκανε, έβαλα τέτοια μοντούλα με 50 ευρώ κ όλα οκ.

πχ. http://www.hellenicsat.gr/irdeto-smit-iua-.html

υγ : κάτι που θημήθηκα τώρα !! Αν είναι τύπου Κ τότε δεν θέλει τέτοια μοντούλα νομίζω........

Last edited:
Re: Απάντηση: NOVA CARD και PIONEER KURO 5090H - Problem

Μιχάλης Κορ. +1 για την καπα,αλλα εδω λεει ο φιλος οτι θα βλεπει και της digea στην σουηδια!!!!
Φίλε fantomas, αυτό για την digea νομιζω οτι το λέει η nova απευθυνόμενη στους πελάτες της στην Ελλάδα, αφου (θεωρητικά) απαγορεύεται η χρήση της κάρτας στο εξωτερικό...δεν υπάρχει δυνατότητα να δεις καναλια μεσω της digea στη Σουηδια.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA CARD και PIONEER KURO 5090H - Problem

Φίλε fantomas, αυτό για την digea νομιζω οτι το λέει η nova απευθυνόμενη στους πελάτες της στην Ελλάδα, αφου (θεωρητικά) απαγορεύεται η χρήση της κάρτας στο εξωτερικό...δεν υπάρχει δυνατότητα να δεις καναλια μεσω της digea στη Σουηδια.-bye-
Αυτο το ξερω,απλα ειπα λες η κυρα να το ειπε!!!!Κ ειναι η βερσιον της καρτας.

xaxaxxaxa :flipout::flipout: εδω δεν τα βλεπουμε στην ελλαδα και τα βλεπουν στη σουηδια.............:firstprize::firstprize::firstprize::firstprize: