Nova EON TV / EON+

Επανέρχομαι, για το NOVA Summer...
Σ' εμένα, στον "διαδικτυακό" της, δέκτη,
το εν λόγω κανάλι, ΔΕΝ εμφανίζεται στην θεματική λίστα
των ταινιών και σειρών, μαζί με τα NOVA Cinema κ.α.,
αλλά, στην γενική της λίστα ("Όλα")!!!

Συμβαίνει και σ' εσάς, το ίδιο ή πρέπει να προβώ
σε κάποια ενέργεια, π.χ. ενημέρωση της εφαρμογής

(που απ' ό, τι παρατήρησα στην προσπάθειά μου,
για να την ενημερώσω, δεν υπάρχει)
;

Επανέρχομαι, για το NOVA Summer...
Σ' εμένα, στον "διαδικτυακό" της, δέκτη,
το εν λόγω κανάλι, ΔΕΝ εμφανίζεται στην θεματική λίστα
των ταινιών και σειρών, μαζί με τα NOVA Cinema κ.α.,
αλλά, στην γενική της λίστα ("Όλα")!!!

Συμβαίνει και σ' εσάς, το ίδιο ή πρέπει να προβώ
σε κάποια ενέργεια, π.χ. ενημέρωση της εφαρμογής

(που απ' ό, τι παρατήρησα στην προσπάθειά μου,
για να την ενημερώσω, δεν υπάρχει)
;
Είναι στην θέση 200 εφόσον έχεις το ιντερνετικό δέκτη..και είναι ενημερωμένο που λες.
Έχεις 2 επιλογές πας ρυθμίσεις μενού πληροφορίες κ ψάξε επανακινηση. Αν δε μπορείς το βρεις
η άλλη επιλογή το βγάζεις από την πρίζα πάνω από 3 λεπτά .
Και βάλε κ άστο να στρώσει κ θα σου βρει αυτόματα το κανάλι.

• Like
Reactions: neoktistos
Όσοι έχουν τον εον σατ δορυφορικό βγήκε νέα ενημέρωση λογισμικού να την κατεβάσετε από το μενού σας χειροκίνητα ...3 λεπτά διάρκεια έχει.
Version 01.01.00.64
L 100
LOADER 5.1
Προσοχή δεν βγάζουμε ρεύμα κ ούτε πατάμε κλείσιμο !!
Αφήνουμε να ολοκληρώσει.

• Like
Reactions: kostthem
Όσοι έχουν τον εον σατ δορυφορικό βγήκε νέα ενημέρωση λογισμικού να την κατεβάσετε από το μενού σας χειροκίνητα ...3 λεπτά διάρκεια έχει.
Version 01.01.00.64
L 100
LOADER 5.1
Προσοχή δεν βγάζουμε ρεύμα κ ούτε πατάμε κλείσιμο !!
Αφήνουμε να ολοκληρώσει.
Για τα μπάζα είναι η αναβάθμιση, όταν ο δέκτης EON Sat Box πρέπει να υποστηρίζει τον ψηφιακό ήχο AAC, που χρησιμοποιεί στις υπηρεσίες της και η Vivacom (United Group), αλλά και πολλά FTA Κανάλια στον Hot Bird 13East, όπως το Outdoor Channel (11785H/11355V), το MED TV (11662V) και ο δέκτης τους παραμένει χωρίς ήχο στα κανάλια αυτά!!
Ενώ αν κατεβάσεις τα ίδια ελεύθερα κανάλια στον δορυφορικό δέκτη της COSMOTE TV έχουν ήχο (!!!), τότε κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους εκεί στη NOVA (`η στην United Group)...
Όπως και ότι το Public List είναι κλειδωμένο για να μην εμφανίζει ελεύθερα κανάλια (FTA) μετά τη θέση 3200 (και μόνον μεταξύ των θέσεων 3000 με 3200), οπότε σε περιορίζει να αποθηκεύσεις περισσότερα ελεύθερα κανάλια (FTA), όταν στο δέκτη της COSMOTE TV μπορείς να αποθηκεύσεις αυξημένο αριθμό FTA καναλιών, από τη θέση 800 και πάνω...

20250623024657.jpg

Για τα μπάζα είναι η αναβάθμιση, όταν ο δέκτης EON Sat Box πρέπει να υποστηρίζει τον ψηφιακό ήχο AAC, που χρησιμοποιεί στις υπηρεσίες της και η Vivacom (United Group), αλλά και πολλά FTA Κανάλια στον Hot Bird 13East, όπως το Outdoor Channel (11785H/11355V), το MED TV (11662V) και ο δέκτης τους παραμένει χωρίς ήχο στα κανάλια αυτά!!
Ενώ αν κατεβάσεις τα ίδια ελεύθερα κανάλια στον δορυφορικό δέκτη της COSMOTE TV έχουν ήχο (!!!), τότε κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους εκεί στη NOVA (`η στην United Group)...
Όπως και ότι το Public List είναι κλειδωμένο για να μην εμφανίζει ελεύθερα κανάλια (FTA) μετά τη θέση 3200 (και μόνον μεταξύ των θέσεων 3000 με 3200), οπότε σε περιορίζει να αποθηκεύσεις περισσότερα ελεύθερα κανάλια (FTA), όταν στο δέκτη της COSMOTE TV μπορείς να αποθηκεύσεις αυξημένο αριθμό FTA καναλιών, από τη θέση 800 και πάνω...

View attachment 254362
Έχω κ εγώ πολλά παράπονα που τα περισσότερα κανάλια είναι πολύ υποβαθμισμένα σε ποιότητα εικόνας το 70 % των καναλιών τής!!!!
Εξαίρεση μόνο τα 2 πρώτα nova cinema....και τα 3 υπόλοιπα πρώτα αθλητικά...κ 2 ντοκιμαντέρ.
Υπόλοιπα σε πονάνε τα μάτια!!! Στο ίντερνετ πολύ χειρότερα είναι....
Θα προτιμούσα να καταργήσουν πολλά άχρηστα κανάλια που δε τα βλέπει κανείς κ να δώσουν λιγα κ καλά ποιότητας να ανεβάσουν το bit rate επιτέλους!!!
Έχω πολύ καλή τηλεόραση ποιότητας κ είναι φανερές οι αδυναμίες.τους.....που αναγκάζω με να κλείσω τον δέκτη.!!
Και να μπω στην digea που εκεί είναι πολύ ανώτερη εικόνα κ πολύ υψηλότερο το bit rate!!!! Καθαρό full HD.
Περιμένω κ τι αθλητικά θα βλέπω το καλοκαίρι συμφωνίες.....αυτο με ενδιαφέρει κυρίως.....αλλιώς με βλέπω να πληρώσω το πέναλτι κ να σηκωθώ να φύγω !!!

Γεια σας παιδιά, να σας ρωτησω.. έχει προσπαθήσει κάποιος να περάσει κάποιο facebook η viber apk και να το κάνει κανονικά εγκατάσταση; Δεν τα έχει μέσα το google play και τα βρήκα και τα κατέβασα αλλά σταμάταει την εγκαταση στο τέλος και λέει ότι δεν έγινε.. ξέρω ότι το box είναι android tv και δεν τα υποστηρίζει επίσημα..αλλά λέω αν κάποιος έχει βρει κάποια λύση

Γεια σας παιδιά, να σας ρωτησω.. έχει προσπαθήσει κάποιος να περάσει κάποιο facebook η viber apk και να το κάνει κανονικά εγκατάσταση; Δεν τα έχει μέσα το google play και τα βρήκα και τα κατέβασα αλλά σταμάταει την εγκαταση στο τέλος και λέει ότι δεν έγινε.. ξέρω ότι το box είναι android tv και δεν τα υποστηρίζει επίσημα..αλλά λέω αν κάποιος έχει βρει κάποια λύση
Δεν υπάρχει λύση διότι είναι διαφορετικό το hardware ουσιαστικά. Και να καταφέρεις να βάλεις τις εφαρμογές μετά δεν θα ανοίγουν δυστυχώς

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το netflix μπορει καπως να μπει με sideload στο παλιο κουτι?

Η εστω να γινει cast απο κινητο στον STSTB01?

Καλησπερα σε ολους. Σε περιπου 1 μηνα ληγει το συμβολαιο που εχω στην ΝΟΒΑ. Ειμαι στο δορυφορικο ΕΟΝ + γνωριζει καποιος να μου πει αν συνεχιζουν να δινουν το δορυφορικο ΕΟΝ+ ? Δεν θελω να παω στο ιντερνετικο γιατι εδω που ειμαι δεν υπαρχει δυνατοτητα γρηγορου ιντερνετ , θελω να παραμεινω στο πακετο που εχω τωρα. Ευχαριστω πολυ!!

• Like
Reactions: Stratos19
Καλησπερα σε ολους. Σε περιπου 1 μηνα ληγει το συμβολαιο που εχω στην ΝΟΒΑ. Ειμαι στο δορυφορικο ΕΟΝ + γνωριζει καποιος να μου πει αν συνεχιζουν να δινουν το δορυφορικο ΕΟΝ+ ? Δεν θελω να παω στο ιντερνετικο γιατι εδω που ειμαι δεν υπαρχει δυνατοτητα γρηγορου ιντερνετ , θελω να παραμεινω στο πακετο που εχω τωρα. Ευχαριστω πολυ!!
Λογικά λόγω ταχύτητας θα πάρεις σατ ott σπρώχνουν αυτούς που έχουν την απαιτούμενη ταχύτητα αν έχεις θέμα λογικά θα σου δώσουν το σατ χωρίς πολλά πολλά

Εφόσον ολοκληρωθεί το συμβόλαιο σου παραμένει ο δέκτης στην κατοχή σου.... συνεχίζεις αορίστου στα 35 ευρώ μήνα χωρίς συμβόλαιο αν δεν θέλεις να βλέπεις κ πάλι θα παραμείνει ο εξοπλισμός όλος δικό σου με κλειδωμένες υπηρεσίες κ θα βλέπεις μόνο τα free κανάλια.
Σε άλλη περίπτωση για ίντερνετ μην πάρεις δεν αξίζει .
Κάνε παζάρι κ ζητάς στα 25 ευρώ φουλ πακέτο για να συνεχίσεις κ θα στο δώσουν. είμαι σίγουρος.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ