Boston celtics 999
New member
- 12 December 2022
- 22
Σε όλες τις ανάλογες υπηρεσίες άλλων χωρών δεν υπάρχει ποτέ αύξηση ούτε λεπτό και σου δίνουν το δικαίωμα για ένα μήνα συμβόλαιο 1 χρόνο ή 2 χρόνια με ποιότητα εφαρμογής ,εικόνας ,περιεχομένου ασύγκριτα ανώτερα από δικές μας υπηρεσίες και πολύ οικονομικές.Αν δουν ότι έκανες διακοπή πχ στο μήνα ή ακύρωσες ετήσια συνδρομή και δε θέλεις αυτόματη ανανέωση σου στέλνουν άμεσα προσφορά στη μισή τιμή ή 30% 40%.ούτε να κάνεις αναλύσεις στο τηλ με υπαλλήλους ,προσφορά σε κινητό με μήνυμα ή e mail και τέλος.εδώ άλλος πλανήτης ,αναλύσεις για αυτονόητα στο τηλέφωνοΤο ίδιο έγινε και σε μένα. Τους είπα πως ή θα μου δώσετε έκπτωση 70 λεπτά * 17 μήνες που απομένουν ή θα κάνω υποβάθμιση στο απλό EON και θα χάσετε 15*17-40=215 ευρώ. Τα nova sport τα έχω και στη Cosmote. Δεν ίδρωσε το αυτί τους. Δευτέρα κιόλας θα κάνω την υποβάθμιση. Θα το ακύρωνα όλο αλλά θα τους έδινα 120 ευρώ χωρίς καμία υπηρεσία, τώρα θα πάρουν 11*17+40=227 για το απλό EON.
Αντί να με επιβραβεύσουν που ανανέωσα τον Ιούνιο χωρίς να ξέρω για το ότι θα μπορούσα να έχω τα Nova sport στην Cosmote, μου αύξησαν την τιμή.
Ότι θα είχαμε ΑΤΑ (αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή) σε συμβόλαια υπηρεσιών δε το περίμενα. Να το εφαρμόσω κι εγώ στα συμβόλαια με τους πελάτες μου; Ελληνικές γελοιότητες.