Nova EON TV / EON+

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Boston celtics 999

New member
12 December 2022
22
Το ίδιο έγινε και σε μένα. Τους είπα πως ή θα μου δώσετε έκπτωση 70 λεπτά * 17 μήνες που απομένουν ή θα κάνω υποβάθμιση στο απλό EON και θα χάσετε 15*17-40=215 ευρώ. Τα nova sport τα έχω και στη Cosmote. Δεν ίδρωσε το αυτί τους. Δευτέρα κιόλας θα κάνω την υποβάθμιση. Θα το ακύρωνα όλο αλλά θα τους έδινα 120 ευρώ χωρίς καμία υπηρεσία, τώρα θα πάρουν 11*17+40=227 για το απλό EON.

Αντί να με επιβραβεύσουν που ανανέωσα τον Ιούνιο χωρίς να ξέρω για το ότι θα μπορούσα να έχω τα Nova sport στην Cosmote, μου αύξησαν την τιμή.

Ότι θα είχαμε ΑΤΑ (αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή) σε συμβόλαια υπηρεσιών δε το περίμενα. Να το εφαρμόσω κι εγώ στα συμβόλαια με τους πελάτες μου; Ελληνικές γελοιότητες.
Σε όλες τις ανάλογες υπηρεσίες άλλων χωρών δεν υπάρχει ποτέ αύξηση ούτε λεπτό και σου δίνουν το δικαίωμα για ένα μήνα συμβόλαιο 1 χρόνο ή 2 χρόνια με ποιότητα εφαρμογής ,εικόνας ,περιεχομένου ασύγκριτα ανώτερα από δικές μας υπηρεσίες και πολύ οικονομικές.Αν δουν ότι έκανες διακοπή πχ στο μήνα ή ακύρωσες ετήσια συνδρομή και δε θέλεις αυτόματη ανανέωση σου στέλνουν άμεσα προσφορά στη μισή τιμή ή 30% 40%.ούτε να κάνεις αναλύσεις στο τηλ με υπαλλήλους ,προσφορά σε κινητό με μήνυμα ή e mail και τέλος.εδώ άλλος πλανήτης ,αναλύσεις για αυτονόητα στο τηλέφωνο

• Like
Reactions: humidream

athlon6401

AVClub Addicted Member
12 December 2018
2,204
Γιατί να μην γλιτώσεις 227-120-107€ κόβοντας τη Nova αφού τα έχεις τα novasports στην cosmote;
Το τέλος πρόωρης διακοπής για EON+ είναι 120 ευρώ. Δε θέλω να τους δώσω 120 ευρώ απλώς για διακοπή. Ενώ το τέλος υποβάθμισης σε απλό EON είναι 40 ευρώ και θα πληρώνω 11 ευρώ το μήνα.

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
822
Το τέλος πρόωρης διακοπής για EON+ είναι 120 ευρώ. Δε θέλω να τους δώσω 120 ευρώ απλώς για διακοπή. Ενώ το τέλος υποβάθμισης σε απλό EON είναι 40 ευρώ και θα πληρώνω 11 ευρώ το μήνα.
Το θέμα είναι τι να το κάνεις το απλό EON; Αν δεν το χρησιμοποιείς είναι πετάμενα λεφτά και δίνοντας τα 120 της διακοπής θα χάσεις λιγότερα από το να μείνεις σε όλο το συμβόλαιο του απλού ΕΟΝ που δεν θα χρησιμοποιείς κιόλας

Σε 2 χρόνια περίπου θα έχεις δώσει όπως σωστά είπες:
για το απλό EON: 11*17+40=227
για διακοπή τελείως: 120

athlon6401

AVClub Addicted Member
12 December 2018
2,204
Το θέμα είναι τι να το κάνεις το απλό EON; Αν δεν το χρησιμοποιείς είναι πετάμενα λεφτά και δίνοντας τα 120 της διακοπής θα χάσεις λιγότερα από το να μείνεις σε όλο το συμβόλαιο του απλού ΕΟΝ που δεν θα χρησιμοποιείς κιόλας

Σε 2 χρόνια περίπου θα έχεις δώσει όπως σωστά είπες:
για το απλό EON: 11*17+40=227
για διακοπή τελείως: 120
Το απλό eon έχει όλα τα κανάλια εκτός από τα sport. Δεν είχα nova μόνο για τα sport. Να δώσω 120 ευρώ για το ... τίποτα δε μου κάθεται καλά. Αν τον Ιούνιο που ανανέωσα ήξερα για το ότι θα μπορώ να έχω τα novasport στο Cosmote TV, θα έκανα τότε την υποβάθμιση σε eon - δε θα το έκοβα τελείως. Με εξαίρεση 2 χρόνια, είμαι συνεχώς συνδρομητής Nova από εποχή Filmnet μέχρι σήμερα.

• Like
Reactions: humidream

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
822
Το απλό eon έχει όλα τα κανάλια εκτός από τα sport. Δεν είχα nova μόνο για τα sport. Να δώσω 120 ευρώ για το ... τίποτα δε μου κάθεται καλά. Αν τον Ιούνιο που ανανέωσα ήξερα για το ότι θα μπορώ να έχω τα novasport στο Cosmote TV, θα έκανα τότε την υποβάθμιση σε eon - δε θα το έκοβα τελείως. Με εξαίρεση 2 χρόνια, είμαι συνεχώς συνδρομητής Nova από εποχή Filmnet μέχρι σήμερα.
Είσαι άτυχος γιατί ανανέωσες λίγο πριν ανακοινωθεί η συμφωνία. Για μένα μην το βλέπεις ότι δίνεις 120 αλλά το ότι γλιτώνεις 107, εκτός αν έχεις χρήση του απλού ΕΟΝ και δεν πάνε στράφι τα λεφτά που θα δώσεις για κάτι που δεν χρησιμοποιείς τελικά

Looter

AVClub Addicted Member
20 July 2008
1,707
Καλησπέρα.

Σε συμβόλαιο triple play (τηλεφωνία , vdsl 100 , EON full pack) που έχει λήξει υπάρχει μηνιαίο πάγιο με τα κανάλια της Cosmote στα 47.64

Το TV ειναι μέσω δορυφόρου και δε θέλουμε να αλλάξει καθώς παίζει σε σπίτι στην επαρχία που δεν υπάρχει internet.

Θα γίνει μετακόμιση τέλος του μήνα σε κοντινή περιοχή εντός αττικής και σε διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει ήδη οπτική ίνα και αν κατάλαβα σωστά υπάρχει δυνατότητα για κουπόνι.

Ποια ειναι η πιο συμφέρουσα επιλογή;

Μεταφορά της γραμμής μέσω Nova στη νέα διεύθυνση και υπογραφή νέου συμβολαίου με το κουπόνι της επιδότησης ; Αν επιλέξουμε κάτι τέτοιο μπορούμε να έχουμε την TV μέσω δορυφόρου; Λογικά εφόσον είμαστε ήδη πελάτες δε θα μας κάνουν κάποια προσφορά με δώρο κάποιους μήνες παρότι θα υπογράψουμε συμβόλαιο , σωστά;

Δεύτερη επιλογή η Φορητότητα και μεταφορά της τηλεφωνικής γραμμής και της τηλεόρασης στην Cosmote αναζητώντας κάποιο promo και ίσως γλιτώνοντας τα έξοδα μετακόμισης της γραμμής.

Υπάρχει κάποια διαφορά στις ενεργές συσκευές στις 2 εταιρίες; Τώρα βλέπουμε σε 3 συσκευές ταυτόχρονα χωρίς κάποια έξτρα χρέωση (1 δορυφόρος , 1, μεγάλη οθόνη , 1 φορητή).

Ευχαριστώ.

giorgosSpanakakis

New member
28 November 2024
3
Όσο αφορά τα οποιαδήποτε παράπονα όλων μας σε cosmote, nova και Vodafone tv , αλλά κυρίως στις πρώτες δυο η λύση είναι η άλλη οδός που όλοι γνωρίζουμε μη γράφω εδώ ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται στο ίντερνετ. Όταν σε κλέβουν, δεν κλέβεις αλλά προσπαθείς να αποτρέψεις να σε κλέψουν!

• Angry
Reactions: sdragon28

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
822
Όσο αφορά τα οποιαδήποτε παράπονα όλων μας σε cosmote, nova και Vodafone tv , αλλά κυρίως στις πρώτες δυο η λύση είναι η άλλη οδός που όλοι γνωρίζουμε μη γράφω εδώ ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται στο ίντερνετ. Όταν σε κλέβουν, δεν κλέβεις αλλά προσπαθείς να αποτρέψεις να σε κλέψουν!
Ναι λες και τα IPTV πάνε σφαίρα στα κρίσιμα ματς και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που εξυπηρετούν nova και cosmote

Slayer38

New member
11 September 2024
44
Τώρα να δείτε όλοι.. παράπονα
Μόλις είδα λογαριασμό Φεβρουάριος κατά 68 λεπτά παραπάνω να πληρώσω μηνιαία συνδρομή δορυφορικής Νόβα από 28 πάω σε 28.60...λογικα σε όλους τους παρόχους η αύξηση.

• Like
Reactions: neoktistos

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
822
Μόλις είδα λογαριασμό Φεβρουάριος κατά 68 λεπτά παραπάνω να πληρώσω μηνιαία συνδρομή δορυφορικής Νόβα από 28 πάω σε 28.60...λογικα σε όλους τους παρόχους η αύξηση.
Μπα στο λογαριασμό Φεβρουαρίου που σε μένα βγήκε χθες η cosmote στο triple play παραμένει 55,9

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Τώρα να δείτε όλοι.. παράπονα!
Μόλις είδα λογαριασμό Φεβρουάριος κατά 68 λεπτά
παραπάνω να πληρώσω μηνιαία συνδρομή δορυφορικής NOVA
από 28 πάω σε 28.60...λογικά, σ' όλους τους παρόχους η αύξηση.
Εμένα, 0,77€ λεπτά, παραπάνω, μου 'ρθε...
Μάλλον... για "δώρο της Σαρακοστής"
προς τους υπαλλήλους της, θα είναι...

boymanos

Senior Member
23 February 2012
575
Είσαι τυχερός, εμένα μου ήρθε 28,77.

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Ξέχασα να σας αναφέρω, ότι είμαι συνδρομητής,
"ιντερνετικής" Nova (EON TV+)!

* Απ' ό, τι κατάλαβα από την αναφορά του φίλου
που έχει την "δορυφορική", μάλλον...
διαφορετική αύξηση, υπάρχει ανάμεσα στις δύο
κατηγορίες, συνδρομητών!

Σαν να μας λεν δηλαδή... ότι εμείς του "ίντερνετ",
είμαστε στόκοι που επιλέξαμε την "πολυδιαφημισμένη"
EON IPTV!!!
Εκτός κι αν έχω λάθος εντύπωση!

Ας αναφέρει και κάποιος άλλος "δορυφορικός"
συνδρομητής!
Τί αύξηση έχει (στο "Full" πακέτο, όμως) ;

Slayer38

New member
11 September 2024
44
Ξέχασα να σας αναφέρω, ότι είμαι συνδρομητής,
"ιντερνετικής" Nova (EON TV+)!

* Απ' ό, τι κατάλαβα από την αναφορά του φίλου
που έχει την "δορυφορική", μάλλον...
διαφορετική αύξηση, υπάρχει ανάμεσα στις δύο
κατηγορίες, συνδρομητών!

Σαν να μας λεν δηλαδή... ότι εμείς του "ίντερνετ",
είμαστε στόκοι που επιλέξαμε την "πολυδιαφημισμένη"
EON IPTV!!!
Εκτός κι αν έχω λάθος εντύπωση!

Ας αναφέρει και κάποιος άλλος "δορυφορικός"
συνδρομητής!
Τί αύξηση έχει (στο "Full" πακέτο, όμως) ;
28.68 φάουλ πακέτο δορυφορικό τώρα.
Τώρα διαφορά των 10 με 20 λεπτών μικρή σημασία έχει.
Αυτό που ενοχλεί βρίσκουν τερτιπια να βάζουν όρους κ να αρπάζουν μικρό ποσά που σε χιλιάδες συνδρομητές αντιστοιχεί σε χιλιάδες ευρώ δώρο!!!
Είναι όνειδος να πληρώνουμε 10%τέλη τηλεόραση κ τέλη παγίου αύξηση κάθε χρόνο κ 2 φορές το Φ.π.α..
Όταν λήξει η σύμβαση μου θα ζητήσω κάτω των 25 ευρώ αλλιώς άντε γειά........

humidream

Senior Member
13 November 2009
334
Ας τσεκάρει κάποιος να μας πει, εάν δίνει νέο FW Update στον SDSTB02;

Εχτές μέσα από το μενού του δέκτη στις "Ρυθμίσεις-Πληροφορίες-Ενημέρωση λογισμικού" μου έβγαλε ένα FW Update γύρω στα 700ΜΒ, αλλά δεν το ολοκλήρωσε ποτέ και τώρα όταν πατάω για "Ενημέρωση λογισμικού" κάνει ότι ψάχνει σαν κολλημένο όμως και δεν φτάνει στο μήνυμα ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση ή να ξαναβγάλει το update!

humidream

Senior Member
13 November 2009
334
Μέσα από τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ μου έβγαλε την ενημέρωση λογισμικού αλλά δεν έγινε και όταν πατάω πλέον ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ κάνει ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αλλά σαν κολλημένο φαίνεται συνεχίζει να δείχνει ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και η μπάρα πάει και έρχεται!!!!

Μήπως δεν έχει ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο για να ολοκληρωθεί;

Η Έκδοση Λειτουργικού Συστήματος συνεχίζει να είναι 11.6.71.

Ας τσεκάρει κάποιος τον SDSTB02 να μας πει τι παίζει;

Attachments

• IMG_7841.jpeg
    IMG_7841.jpeg
    601.5 KB · Views: 27

llib

New member
26 November 2020
8
Το δοκίμασα μόλις και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω χώρο... έσβησα μια εφαρμογή και το περνάει τώρα.

Firmware Version: 11.6.76

Last edited:

humidream

Senior Member
13 November 2009
334
Το δοκίμασα μόλις και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω χώρο... έσβησα μια εφαρμογή και το περνάει τώρα.

Firmware Version: 11.6.76
Εμένα μάλλον κόλλησε και δεν το περνάει!
Όλο κάνει ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και μένει εκεί χωρίς αποτέλεσμα!!!
Έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα!!!

Πόσο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο έχεις;