Nova και αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος

cretese

New member
3 July 2008
92
Λοιπόν όπως πολλοί θα ξέρετε κάθε ποδοσφαρική ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να δηλώσει ένα δίωρο το σαββατοκύριακο όπου απαγορεύεται να μεταδίδονται στο έδαφος της ποδοσφαιρικοί αγώνες σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση. Αυτό το δίωρο το έχει ορίσει η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να είναι από τις τρεις έως τις πέντε ώρα Αγγλίας (πέντε έως επτά ώρα Ελλάδος). Εκείνη την ώρα παίζονται οι περισσότεοι αγώνες των αγγλικών πρταθλημάτων από premier league έως conference. Το μέτρο αυτό το έχουν πάρει για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο απερίσπαστος. Έτσι ο Sky δε μεταδίδει εκείνη την ώρα αγώνες των αγγλικών πρωταθλημάτων αλλά αυτό δεν ισχύει για τα μπουκέτα του εξωτερικού που δεν έχουν τέτοια υποχρέωση και μεταδίδουν κανονικά αγώνες των αγγλικών πρωταθλημάτων. Αυτό το πράγμα αρκετοί ιδιοκτήτες pub στην Αγγλία το εκμεταλλεύτηκαν και προμηθεύτηκαν κάρτες ξένων μπουκέτων με σκοπό να προσελκύσουν πελάτες, αφού αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να δει ζωντανά την ομάδα του ένας φίλαθλος όταν παίζει εκτός έδρας και αυτός δεν μπορεί να την ακολουθήσει. Το αποτέλεσμα είναι αυτοί οι φίλαθλοι αντί να πάνε να δουν ένα αγώνα χαμηλότερης κατηγορίας πηγαίνουν στις pub αντί στα γήπεδα. Όπως βέβαια όλοι θα φανταζόσαστε δύο είναι τα μπουκέτα που μπορείς να προμηθευτείς αρκετά εύκολα την κάρτα τους. Το ένα είναι το digitalb και το δεύτερο είναι η nova. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες ξένων sites η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απείλησε τα δύο μπουκέτα ότι σε περίπτωση που συνεχίσουν να δείχνουν αγώνες των αγγλικών πρωταθλημάτων εκείνο το δίωρο θα τους πάει στα δικαστήρια με αποτέλεσμα αυτά να σταματήσουν τις μεταδόσεις. Βέβαια αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά από ένα έλεγχο στο πρόγραμμα του novasports το επόμενο Σάββατο στις πέντε η ώρα δεν μεταδίδεται κανάνας αγώνας από την Αγγλία. Μήπως αυτό είναι τυχαίο ή οι φήμες αυτές έχουν κάποια βάση? Ο χρόνος θα δείξει

Δες το ιχνοδιάγραμμα του nilesat και θα καταλάβεις. Στην Αγγλία χρειάζεσαι πιάτο ένα 1,80 cm για να δεις όλες τις συχνότητες αυτού του δορυφόρου. Και ένα τέτοιο πιάτο θέλει άδεια να το εγκαταστήσεις δεν είναι τόσο απλό όσο εδώ στην Ελλάδα. Και το κυριώτερο ένα τέτοιο πιάτο τραβάει την προσοχή. Θα τραβάει τους ελεγκτές σαν τον μαγνήτη και θα του κατασχέσουν την κάρτα μέχρι να πεις κίμινο

Απάντηση: Re: Nova και αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος

Δες το ιχνοδιάγραμμα του nilesat και θα καταλάβεις. Στην Αγγλία χρειάζεσαι πιάτο ένα 1,80 cm για να δεις όλες τις συχνότητες αυτού του δορυφόρου. Και ένα τέτοιο πιάτο θέλει άδεια να το εγκαταστήσεις δεν είναι τόσο απλό όσο εδώ στην Ελλάδα. Και το κυριώτερο ένα τέτοιο πιάτο τραβάει την προσοχή. Θα τραβάει τους ελεγκτές σαν τον μαγνήτη και θα του κατασχέσουν την κάρτα μέχρι να πεις κίμινο

με 1,8 εκατοστά πιάτο ; ουάου !

Προφανώς γιατί στη μέση Ανατολή κατοικεί κάθε καρυδιάς καρύδι από όλο τον κόσμο και ιδίως στις χώρες του περσικού κόλπου υπάρχουν πάρα πολλοί μη αραβόφωνοι τους οποίους θέλουν να τους προσελκύσουν ως συνδρομητές καθώς οι περισσότεροι είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου .
Από κει και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω το επιχείρημά σου.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το showtime μεταδίδει τους αγώνες με αγγλικό σχολιασμό για να πιάσει συνδρομητές από την Αγγλία. Σε πληροφορώ ότι η συνδρομή του showtime στην Αγγλια μέσω μεσάζοντα είναι γύρω στα εννιακόσια ευρώ και πάντα στα site αναφέρεται ότι πριν αποφασίσουν για την αγορά της κάρτας να βεβαιωθούν ότι έχουν σήμα από το δορυφόρο. Επίσης αν ήταν διαδεμόνο το μπουκέτο στην Αγγλία ο θείος Ρούπερτ θα είχε λάβει τα μέτρα του.Παρεπιπτόντως πάρε το νέο TV SAT και θα δεις ότι αναφέρεται κι αυτό για το κυνήγι του digitalb στις pub της Αγγλίας.Σχετικά με το Νίκο θα ήθελα να του πω ότι όταν γράφω στο site δεν θεωρώ ότι συντάσσω συμβολαιογραφικό έγγραφο για να κάθομαι να το κτενίζω ενδελεχώς πριν το ποστάρω.Επειδή πρόσθεσα μία υποδιαστολή κατά λάθος δεν νομίζω ότι άξιζε να κάνεις αυτό το σχόλιο

Σχετικά με το Νίκο θα ήθελα να του πω ότι όταν γράφω στο site δεν θεωρώ ότι συντάσσω συμβολαιογραφικό έγγραφο για να κάθομαι να το κτενίζω ενδελεχώς πριν το ποστάρω.Επειδή πρόσθεσα μία υποδιαστολή κατά λάθος δεν νομίζω ότι άξιζε να κάνεις αυτό το σχόλιο

:idea: ότι γράφετε από δω και πέρα θα γίνεται συμβολαιογραφικό έγγραφο !

Το είπα με χιουμοριστική διάθεση ... εαν θίχτηκες , μην μου ξανά-απαντήσεις ...

Αγαπητέ Νίκο δεν θίχτηκα απλώς παραξενεύτηκα γιατί εγώ περίμενα με τις γνώσεις που έχεις να έπαιρνες μια θέση για αυτά που έγραψα αν δηλαδή αυτές οι φήμες έχουν κάποια βάση ή όχι γιατί από ξένα site τα πληροφορούμαι αυτά και δεν τα βγάζω από την κοιλιά μου εσύ ασχολήθηκες με το κόμμα

Αγαπητέ Νίκο δεν θίχτηκα απλώς παραξενεύτηκα γιατί εγώ περίμενα με τις γνώσεις που έχεις να έπαιρνες μια θέση για αυτά που έγραψα αν δηλαδή αυτές οι φήμες έχουν κάποια βάση ή όχι γιατί από ξένα site τα πληροφορούμαι αυτά και δεν τα βγάζω από την κοιλιά μου εσύ ασχολήθηκες με το κόμμα

Εντάξει , δεν έχω πληροφορηθεί επί τούτου και περιμένω να έρθει το ΣΚ για να δω εαν όντως ισχύουν ... Ελπίζω να μην ισχύουν , γιατί θέλω να βλέπω μεσημεριάτικα την Τσέλσι -bye-

Τελικά επιβεβαιώθηκα όπως φαίνεται από δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ η οποία στο σημερινό της φύλλο γράφει ότι η nova δεν πρόκειται να μεταδίδει αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου διότι με τη νέα σύμβαση που υπογράφτκε οι Άγγλοι to απαγορεύουν στη nova διότι υπάχουν πολλοί στην Αγγλία που έχουν προμηθευτεί αποκωδικοποιητή nova και έβλεπαν από εκεί τους αγώνες.Βέβαια το δημοσίευμα αφήνει κάποιο παράθυρο αφού καταλήγει με τη φράση. Αν τώρα αλλάξει στην πορεία θα φανεί.

Αν ισχύσει αυτό θα ειναι μεγάλη ζημιά για τους φίλους του Αγγλικού Ποδοσφαίρου. Έχω φίλο που πήρε Nova (εγώ δεν έχω) σχεδόν αποκλειστικά για αυτό.

Αν ισχύσει αυτό θα ειναι μεγάλη ζημιά για τους φίλους του Αγγλικού Ποδοσφαίρου. Έχω φίλο που πήρε Nova (εγώ δεν έχω) σχεδόν αποκλειστικά για αυτό.
simfona me to liveonsat
savvato 14:45 liverpool-mantsester sto novasports 1!
kai meta stis 5 den dixnei agglia kapoio paixnidi!
isos epeidi dixnei germani k dixnei k ena elliniko paixnidi!

Το να δεις ένα παιχνίδι στην Ελλάδα μετά από 2 ώρες , μικρό το κακό , αφού δεν μπορείς να πας στο γήπεδο , εκεί όμως ;

Και μένα μου κάνει εντύπωση που έχει παιχνιδάρα στις 3 παρά στο Σάββατο, για ποιους αγώνες απαγορεύεται ; για fulham και Portsmouth ;

είδα το πρόγραμμα τώρα και βλέπω ότι ενώ θα δείξει τις κλασσικά μεγάλες ομάδες , δεν θα δείξει μικρές , και την Arsenal μόνο σε επανάληψη ...

Re: Απάντηση: Nova και αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος

Και μένα μου κάνει εντύπωση που έχει παιχνιδάρα στις 3 παρά στο Σάββατο, για ποιους αγώνες απαγορεύεται ; για fulham και Portsmouth ;

Οι πλειοψηφία των αγώνων γίνεται στις 5 σε όλες τις κατηγορίες στην Αγγλία οπότε το συγκεκριμένο ματς δεν τους ενοχλεί. Η ομοσπονδία θέλει ο κόσμος να πηγαίνει και στις μικρές κατηγορίες εκείνη την ώρα, όπως καταλαβα από το πρωτο ποστ στο θέμα που αναλύουμε.
Και όμως αγώνες με Φούλαμ και Πορτσμουθ είναι πολύ καλύτεροι για να δεις από του ελληνικού πρωταθλήματος.

ειναι απαραδεχτο να μην δειξει την Αρσεναλ ζωντανα.και εγω για το αγγλικο πρωταθλημα εχω κυριως Νοβα.ειναι μεγαλο μειον να μην δειχνει τα ματς στις 5

Παιδιά δυστυχώς το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται.Σήμερα παίζουν στις πέντε η Μάντσεστερ και η Τσέλσι αλλά κανένας από τους δύο αγώνες δεν θα μεταδοθεί από τη νόβα ή από τους αλβανούς. Επίσης αν παρατηρήσατε στους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος που μεταδίδονται από τη νόβα βγαίνει ένα τρέηλερ στα αγγλικά που λέει ότι αυτή η μετάδοση μπορεί να παρακαλουθηθεί νόμιμα μόνο από το ελληνικό έδαφος!!! Έτσι σήμερα αν κάποιος θέλει να δει κάποιον από αυτούς τους αγώνες θα πρέπει να στρέψει το κάτοπτρο του στον θορ ή στον νάιλσατ. Βέβαια για τους φιλέλληνες υπάρχει και η επιλογή να δουν τον Γκέκα από το πρεμιέρε (χαρείτε το όσο είναι ακόμα καιρός) ο οποίος βέβαια λογικά δεν θα ξεκινήσει ή τον Σαμαρά από το αλ τσαζίρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες που αναφέρω οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στο liveonsat που πραγματικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους τυχόν δεν το έχουν ακόμα επισκεφθεί