Nova και DM

Exclbr

New member
14 September 2010
4
Γεια σας,

Ειμαι νεος στην κοινοτητα των Dreambox και επειδη θελω να βαλω νοβα με αυτο το μηχανιμα ( μιας και διαβασα πως προσφερει πολυ καλα πραγματα σε σχεση με το μηχανημα που δινει η ιδια η εταιρεια) θα ηθελα να μου πειτε τι επιλογες εχω. Δεν μπορω να ξοδεψω πολλα χρηματα και θα ημουν ευχαριστημενος αν μπορουσατε να μου πειτε ποιες φθηνες λυσεις μπορω να εχω. Ευχαριστω

Υ.Γ. : Πιατο εχω ηδη επειδη ειχα νοβα παλλια btw.

Αν κάνεις νέα συνδρομή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο δέκτη. Η κάρτα είναι παντρεμένη με τον pace που δίνει η νοβα...

Εχω μια καρτα που εχει ο παλιος αποκωδικοποιητης μεσα αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατη με τα τωρινα δεδομενα... Μεχρι πριν 2 χρονια δουλευε παντως που ημουν συνδρομητης

Version 2 λεει

Last edited:
Το ξεχνάς, θα σου πουν για νέο συμβόλαιο και θα πας στη νέα κατάσταση...κάρτα παντρεμένη με το δέκτη..

Αραγε απο αυτή την ιστορία ποιός βγαίνει τελικά ζημιωμένος;Γιατί κάποιος σίγουρα είναι.
H nova;Που θα χάσει τον φίλο Exclbr απο πελάτη αφού δεν θα δεχτεί να χρησιμοποιήσει το δέκτη της;
H κάποιο μαγαζί με δορυφορικά που θα προμήθευε τον φίλο Exclbr με δέκτη της απολύτου αρεσκείας του + παρελκόμενα;

Αραγε απο αυτή την ιστορία ποιός βγαίνει τελικά ζημιωμένος;Γιατί κάποιος σίγουρα είναι.
H nova;Που θα χάσει τον φίλο Exclbr απο πελάτη αφού δεν θα δεχτεί να χρησιμοποιήσει το δέκτη της;
H κάποιο μαγαζί με δορυφορικά που θα προμήθευε τον φίλο Exclbr με δέκτη της απολύτου αρεσκείας του + παρελκόμενα;

Χάνει το μαγαζί που θα προμήθευε τον φίλο Exclbr με τον X δέκτη + τα παρελκόμενα ! :frown:

Τι εγινε παιδια με προσφυγη που κανανε στην EETT ξερουμε τιποτα καινουργιο ?