Nova και Dreambox ;

13 March 2007
688
Βόλος
Συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί αλλού το ζήτημα, αλλά έχω ακολουθήσει δεκάδες νήματα και ακόμα απάντηση δεν έχω καταφέρει να πάρω. Ποιος DΒox είναι κατάλληλος για απλή Nova (οχι HD δλδ) ; Γίνεται; Γιατί ακούω διάφορα για κλειδώματα κτλπ. Ευχαριστώ!

Όλοι οι dreambox είναι κατάλληλοι.
Αρκεί βέβαια να είσαι παλιός συνδρομητής της νόβα, ώστε η κάρτα σου να μην είναι παντρεμένη με τον δέκτη της κυρίας...

Ναι, οι καινουργιες καρτες ειναι κλειδωμενοι με των δεκτη της Nova

Να κανω και εγω μια ερωτηση. Ενας φιλος μου θα φυγει για διακοπες και εχει νοβα κανονικα. Εχει την παλια καρτα που δεν ειναι παντρεμενη με τον αποκωδικοποιητή. Θα μπορω να παρω τη καρτα του να τη βαλω στο Dreambox 500 που εχω; Εχω περασμενο ομως firmware Gemini στο DM. Θα την δει κανονικα;

Να κανω και εγω μια ερωτηση. Ενας φιλος μου θα φυγει για διακοπες και εχει νοβα κανονικα. Εχει την παλια καρτα που δεν ειναι παντρεμενη με τον αποκωδικοποιητή. Θα μπορω να παρω τη καρτα του να τη βαλω στο Dreambox 500 που εχω; Εχω περασμενο ομως firmware Gemini στο DM. Θα την δει κανονικα;

Αν ΔΕΝ είναι "παντρεμένη", με το κατάλληλο CAM σεταρισμένο στον 500άρη, ναι θα δείς κανονικά ...

Εχω περασμενο ενα CCcamd 2.0.3 νομιζω. Κανει αυτο; Μπορω να βρω καπου πληροφοριες γενικα πως μπορει να σεταριστει;