Nova με 60 το εξάμηνο;

DOOM_NX

Senior Member
17 January 2010
501
Καρδίτσα
Καλησπέρα σας!

Έχω ένα θείο που από χθες μ'έχει βάλει να ψάχνω στο ίντερνετ για μια προσφορά (;) της Nova. Εγώ γενικότερα με τηλεόραση δεν ασχολούμαι, πόσο μάλλον με δορυφορική. Μου είπε λοιπόν πως άκουσε ότι αντί για 60-70 ευρώ το μήνα, μπορεί να βάλει Nova με 60 ευρώ το εξάμηνο, μέσω ίντερνετ. Τον ρωτάω "Δηλαδή; Να βλέπεις Nova μέσω internet χωρίς πιάτο;" Κι μου λέει "Δεν ξέρω. Γιαυτό ρωτάω εσένα".

Εγώ μέχρι τώρα ήξερα πως νόμιμος τρόπος να δεις nova μέσω IP δεν υπάρχει. Μόνο για τους αγώνες που κάνει streaming η Forthnet γνωρίζω. Έψαξα στο site της Nova, δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Διαβάζω εδώ στο forum, αλλά τόσο άσχετος που είμαι μπερδεύομαι χειρότερα.

Μήπως εννοεί την προσφορά Forthnet+Nova; Τρέχει κάτι άλλο αυτήν την περίοδο; Μπορεί όντως κάποιος να βάλει Nova με 10 ευρώ το μήνα;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Last edited:
Re: Nova με 60 /εξάμηνο;

:hanged:Αν προλάβεις τρέχει προσφορά της Νοβα μαζί με Φορθνετ στα 59 ευρώ........

το μήνα.....

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα θείο που από χθες μ'έχει βάλει να ψάχνω στο ίντερνετ για μια προσφορά (;) της Nova. Εγώ γενικότερα με τηλεόραση δεν ασχολούμαι, πόσο μάλλον με δορυφορική. Μου είπε λοιπόν πως άκουσε ότι αντί για 60-70 ευρώ το μήνα, μπορεί να βάλει Nova με 60 ευρώ το εξάμηνο, μέσω ίντερνετ. Τον ρωτάω "Δηλαδή; Να βλέπεις Nova μέσω internet χωρίς πιάτο;" Κι μου λέει "Δεν ξέρω. Γιαυτό ρωτάω εσένα".

Εγώ μέχρι τώρα ήξερα πως νόμιμος τρόπος να δεις nova μέσω IP δεν υπάρχει. Μόνο για τους αγώνες που κάνει streaming η Forthnet γνωρίζω. Έψαξα στο site της Nova, δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Διαβάζω εδώ στο forum, αλλά τόσο άσχετος που είμαι μπερδεύομαι χειρότερα.

Μήπως εννοεί την προσφορά Forthnet+Nova; Τρέχει κάτι άλλο αυτήν την περίοδο; Μπορεί όντως κάποιος να βάλει Nova με 10 ευρώ το μήνα;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Nova στην τιμή που ψάχνεις δε θα βρεις! Αυτό που άκουσε ο θείος, πιθανότατα να μην αφορά νόμιμη συνδρομή και άρα μη περιμένεις από κανέναν εδώ μέσα να σου απαντήσει για το αν είναι δυνατόν, με ποιόν τρόπο και από που μπορείς να βγάλεις άκρη!

Νόμιμα πας σε κάποιον εξουσιοδοτημένο της Νόβα, ή σε κατάστημα Φόρθνετ για να σου πουν τις επιλογές...

Απάντηση: Re: Nova με 60 /εξάμηνο;

:hanged:Αν προλάβεις τρέχει προσφορά της Νοβα μαζί με Φορθνετ στα 59 ευρώ........

το μήνα.....

Ισχυει αυτο?

Ισχυει αυτο?

δεν διαβάζεις, απέχεις, πας για τιμωρία.......:D

Ναι ισχύει για κάποιους όχι για όλους...

Άρα χαζομάρες του λένε...

jim, δεν σε κατάλαβα :/

Ο τρόπος που ρώτησες, το κλεισμένο μάτι και η τιμή ...παραπέμπουν σε παράνομη συνδρομή.....

Εξ ου και οι απαντήσεις που έλαβες.....

Last edited by a moderator:

Βασικά δεν ήταν κλεισμένο μάτι, ήταν: (;)

Απλά δεν είχα απενεργοποιήσει τις φατσούλες.

Φίλε DOΟM_NX,

για όποιαδήποτε ΝΟΜΙΜΗ θέαση, η Nova στο site της έχει και τις προσφορές και τον αναλυτικό της τιμοκατάλογο ...

Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν είτε στη σφαίρα της φαντάσιας, είτε στη σφαίρα της παρανομίας. Γι αυτή δε τη δεύτερη έχουμε και κυρώσεις εδώ στο forum, γι αυτό και βλέπεις οτι κανείς δεν απαντάει.
Νομίζω οτι μετά απο όλα αυτά, έχεις την απάντηση να δώσεις εκεί που σε ρώτησαν. Φιλική παράκληση μην το συνεχίσεις το εξερευνητικό posting, τουλάχιστον σε αυτό το forum....

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Για νόμιμο τρόπο λέω κι εγώ.

Φίλιππα το είπε ο άνθρωπος πιο πάνω, μάλλον σου ξέφυγε....

Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να ταράζεστε, την πήρα την απάντηση από τα πρώτα κιόλας ποστ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Δεν ψάχνω οδηγίες να παρανομίσω στο avclub.gr. Μείνετε ήσυχοι.

Άντε, πάμε για τσιγάρο.....:antlers:

Άντε, πάμε για τσιγάρο.....:antlers:

Να πάς τέκνον μου ... Ο λόγος σου με χόρτασε και το τσιγάρο σου κάπνισέ το :rofl::rofl::rofl:

(πάει .... στο τέλος θ' αγιάσω, το νιώθω !)

Να πάς τέκνον μου ... Ο λόγος σου με χόρτασε και το τσιγάρο σου κάπνισέ το :rofl::rofl::rofl:

(πάει .... στο τέλος θ' αγιάσω, το νιώθω !)

Όσιος Πιατα - πιος !!!!!! :D

Απο 1/3 ισχυουν οι εξης προσφορες:

2play economy = 24,90/μηνα για ενα ολοκληρο χρονο
2play + start pack = 41.24/μηνα
2play + sport pack = 59.90/μηνα

ΥΓ. μπορειτε να φτιαξετε το εικονιδιο του ΕΥΡΩ ωστε να εμφανιζεται σωστα;