Καλησπέρα σας!
Έχω ένα θείο που από χθες μ'έχει βάλει να ψάχνω στο ίντερνετ για μια προσφορά (
της Nova. Εγώ γενικότερα με τηλεόραση δεν ασχολούμαι, πόσο μάλλον με δορυφορική. Μου είπε λοιπόν πως άκουσε ότι αντί για 60-70 ευρώ το μήνα, μπορεί να βάλει Nova με 60 ευρώ το εξάμηνο, μέσω ίντερνετ. Τον ρωτάω "Δηλαδή; Να βλέπεις Nova μέσω internet χωρίς πιάτο;" Κι μου λέει "Δεν ξέρω. Γιαυτό ρωτάω εσένα".
Εγώ μέχρι τώρα ήξερα πως νόμιμος τρόπος να δεις nova μέσω IP δεν υπάρχει. Μόνο για τους αγώνες που κάνει streaming η Forthnet γνωρίζω. Έψαξα στο site της Nova, δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Διαβάζω εδώ στο forum, αλλά τόσο άσχετος που είμαι μπερδεύομαι χειρότερα.
Μήπως εννοεί την προσφορά Forthnet+Nova; Τρέχει κάτι άλλο αυτήν την περίοδο; Μπορεί όντως κάποιος να βάλει Nova με 10 ευρώ το μήνα;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Έχω ένα θείο που από χθες μ'έχει βάλει να ψάχνω στο ίντερνετ για μια προσφορά (

Εγώ μέχρι τώρα ήξερα πως νόμιμος τρόπος να δεις nova μέσω IP δεν υπάρχει. Μόνο για τους αγώνες που κάνει streaming η Forthnet γνωρίζω. Έψαξα στο site της Nova, δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Διαβάζω εδώ στο forum, αλλά τόσο άσχετος που είμαι μπερδεύομαι χειρότερα.
Μήπως εννοεί την προσφορά Forthnet+Nova; Τρέχει κάτι άλλο αυτήν την περίοδο; Μπορεί όντως κάποιος να βάλει Nova με 10 ευρώ το μήνα;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Last edited: