Nova με Dreambox;

Απάντηση: Re: Nova με Dreambox;

Ευχαριστώ! Με κάρτα;
Και "με" και "άνευ"...
Στην πρώτη περίπτωση είσαι νόμιμος, στη δεύτερη παράνομος...
Στην πρώτη περίπτωση ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε σε ότι περνάει από το χέρι μας, στη δεύτερη περίπτωση κακώς ρωτάς εδώ και - sorry - δεν γίνεται να βοηθήσουμε...

Πιστεύω να έγινα κατανοητός...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova με Dreambox;

Όχι για κάρτα ενδιαφέρομαι.
ΟΚ, τότε...
Ναι, μπορείς να δεις με όλους. Ο 7025 μόνο, αν θυμάμαι καλά, είχε κάποιες ιδιοτροπίες με τις κάρτες v4 αλλά έτσι κι αλλιώς οι κάρτες αυτές είναι πια αρκετά παλιές και δεν τις δίνει η nova.
Προχώρα και εδώ είμαστε για βοήθεια...

Βρε παιδιά και εμένα με ενδιαφέρει για 500s, καθώς μπήκα στο tripάκι του νέου πακέτου με 19.90 μηνιαίως για να βλέπει ο μικρός στο δωμάτιό του παιδικά και δεδομένου ότι η κάρτα που μου έδωσαν δεν "παίζει" σε κανένα απο τα παλιά official irdeto cams που έτυχε να έχω σπίτι.

Εκτός και άν μπορώ να κάνω κάτι με τα cams, γιατί απο δέκτες με CI δόξα να έχει ο Πανάγαθος έχουμε stock.

μπήκα στο tripάκι του νέου πακέτου με 19.90 μηνιαίως για να βλέπει ο μικρός στο δωμάτιό του παιδικά
Φαντάζομαι έχεις δει στην επίσημη σελίδα τους σχετικά με το πακέτο αυτής της τιμής.
Θέλω να πω, πως προφανώς ξέρεις ότι σε αυτή την τιμή προσφοράς τους, δεν τα συμπεριλαμβάνει όλα τους!
Φυσικά, ως προς τα παιδικά που αναφέρεις, θα είσαι οκ!

Βρε παιδιά και εμένα με ενδιαφέρει για 500s, καθώς μπήκα στο tripάκι του νέου πακέτου με 19.90 μηνιαίως για να βλέπει ο μικρός στο δωμάτιό του παιδικά και δεδομένου ότι η κάρτα που μου έδωσαν δεν "παίζει" σε κανένα απο τα παλιά official irdeto cams που έτυχε να έχω σπίτι.

Εκτός και άν μπορώ να κάνω κάτι με τα cams, γιατί απο δέκτες με CI δόξα να έχει ο Πανάγαθος έχουμε stock.

Και να σιγουρέψεις επίσης ότι η κάρτα δεν θα είναι "παντρεμένη" με δέκτη τους.
Δε νομίζω πάντως, γιατί αλλιώς τι νόημα θα είχε ο όρος "Value Pack". Καλού κακού όμως κάνε σχετική ερώτηση...

Επειδή όλοι σου απάντησαν και απο κάτι με τον dimfil να είναι όπως πάντα ο ποιο ουσιαστικός εγώ θα σου πω να βάλεις για αρχή ένα gemini ( 4,20 ) image και μετά να περάσεις το cccam αν κατάλαβα ζητάς το ΠΩΣ να το κάνεις.Αν δεν καταλαβαίνεις τι είναι τα ποιο πάνω που αναφέρω εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε περαιτέρω , αν και έχουν ξανά αναφερθεί στο forum.

dimfil γράφαμε ταυτόχρονα , πολύ καλή η παρατήρηση σου ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ !!!!!!!