NOVA μοιρασμα μεσα στο σπιτι

AlexandrosQV

Senior Member
9 September 2007
375
paidia katarxin 1000 signomi gia tou xaraktires.. grafo apo ps3....

deuteron..se liges meres tha erthei o texnikos na mou kanei tin egatastasi kai thelw na mathw ti tropoi uparxoun gia na mporei na vlepei to idio programma tis nova pou the vlepo ego stin dikia mou tileorasi kai mia deuteri tileorasi sto spiti.o texnikos mou eipe gia enan pompo kai enan pompodekti kai zitaei 100 euro..otan ton rotisa gia kalodio mou eipe oti to sima tha einai xalia i den tha poianei.. eseis ti lete?

kai pali sugnomi gia tous agglikous xarakires..ksero poso spastiko einai.. -bye-

τροποιποιησα λιγο τον τιτλο του θεματος σου για να διευκολυνθεις

paidia katarxin 1000 signomi gia tou xaraktires.. grafo apo ps3....

deuteron..se liges meres tha erthei o texnikos na mou kanei tin egatastasi kai thelw na mathw ti tropoi uparxoun gia na mporei na vlepei to idio programma tis nova pou the vlepo ego stin dikia mou tileorasi kai mia deuteri tileorasi sto spiti.o texnikos mou eipe gia enan pompo kai enan pompodekti kai zitaei 100 euro..otan ton rotisa gia kalodio mou eipe oti to sima tha einai xalia i den tha poianei.. eseis ti lete?

kai pali sugnomi gia tous agglikous xarakires..ksero poso spastiko einai.. -bye-
Ασύρματους πομποδέκτες μπορείς να βρεις σε κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών με κόστος από 40 . Η εγκατάσταση τους είναι παιχνιδάκι. Εχε υπόψη σου όμως ότι πάντα υπάρχουν μικροδιακοπές π.χ. από φούρνο μικροκυμάτων ή λόγω απόστασης.
Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις με RF μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης. Είναι η δεύτερη λύση που αναφέρεις.

Έχω πάρει 4 από το Lidl (όλοι οι συνιδιοκτήτες στην πολυκατοικία ήθελαν από έναν μόλις είδαν τον δικό μου) με κόστος 35 έκαστος.
.Δεν είχα ποτέ διακοπές.
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει,είναι η δημιουργία παρεμβολών μόνο όταν δουλεύει το WiFi του router.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Μαλλον θα παω και εγω μια βολτιτσα απ τα lidl! πομποδεκτες θα τους ζητησω?

..και που εφαρμοζουν ρε παιδια? ο ενας στον αποκωδικοποιητη και ο αλλος στην τβ? και τι υποδοχη θα πρεπει να εχει η αλλη τιβι? ευχαριστω και παλι.

:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: NOVA μοιρασμα μεσα στο σπιτι

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Μαλλον θα παω και εγω μια βολτιτσα απ τα lidl! πομποδεκτες θα τους ζητησω?

..και που εφαρμοζουν ρε παιδια? ο ενας στον αποκωδικοποιητη και ο αλλος στην τβ? και τι υποδοχη θα πρεπει να εχει η αλλη τιβι? ευχαριστω και παλι.

:grinning-smiley-043
RCA με αντάπτορες scart οι οποίοι παρέχονται στη συσκευασία. Στα Lidl θα τα πετύχεις μόνο σε περιόδους που τα έχουν. Δεν είναι μόνιμο εμπόρευμα.
Δοκίμασε σε καταστήματα ηλεκτρονικών ή σε μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών.