NOVA PVR K DREAMBOX 600 PVR ΑΠΟΡΙΑ!

dousis

Established Member
23 March 2008
143
Παιδιά έχω στην κατοχή μου το pvr της nova κ τωρα σκεφτομαι να αγορασω το dreambox ton 600 pvr!
Λοιπόν απο κατι φοτο του 600 που ειδα μου δημιουργήθηκε η εξής απορία:
Ο δέκτης της nova εχει 3 εισοδους lnb Που πρεπει να συνδεσεις για να λειτουργησει σωστα ολο το κόλπο!
ο dreambox απο οτι ειδα εχει μονο μια εισοδο για lnb!
Πως γινεται να δουλευει ο ενας δεκτης με τρεις εισοδους κ ο αλλος με μονο μια?υπαρχει καμμια διαφορα στον τροπο λειτουργιας?
δηλαδη θα μπορω να βλεπω με τον commander διαδορετικα καναλια της Nova σε αλλη tv k να κανω παυση κτλ κτλ?
thanx!!

nikosGX

Supreme Member
9 November 2007
7,539
Νομίζω ότι το PVR της Nova (δεν το έχω) περιέχει δύο tuners. Έτσι μπορείς να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς ένα οποιοδήποτε άλλο.

Τα Dream, εκτός από το 7025, έχουν ένα μόνο tuner. Αυτό σημαίνει ότι όταν γράφεις δεν μπορείς να παρακολουθείς κάτι άλλο.

basdel33

Established Member
26 October 2007
196
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Νομίζω ότι το PVR της Nova (δεν το έχω) περιέχει δύο tuners. Έτσι μπορείς να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς ένα οποιοδήποτε άλλο.

Τα Dream, εκτός από το 7025, έχουν ένα μόνο tuner. Αυτό σημαίνει ότι όταν γράφεις δεν μπορείς να παρακολουθείς κάτι άλλο.

δεν είναι ακριβώς έτσι, έχω τον dreambox 7020 (έχει ένα tuner) και μπορείς να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς άλλο αρκεί να είναι από τον ίδιο transpoder)

asxetopoulos

Senior Member
19 July 2006
360
Πάτρα
δεν είναι ακριβώς έτσι, έχω τον dreambox 7020 (έχει ένα tuner) και μπορείς να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς άλλο αρκεί να είναι από τον ίδιο transpoder)

Πρακτικά άχρηστο δηλαδή γιατί ούτε η ακατονομαστε δεν παίζει από έναν transponder....

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
νομίζω πως ο 70xx παίρνει και δεύτερο tuner ...

dousis μην κάνεις τίποτα ακόμα , έχουμε HD εξελίξεις ... DM800 tomorrow , DM8000 σε λίγες εβδομάδες ...

Επίσης ο Kathrein είναι πολύ καλή επιλογή με usb pvr ...

Ασε που αν διαβάσεις αυτό

http://www.google.com/translate?u=h...wiki/NOVA_Greece&langpair=en|el&hl=el&ie=UTF8

θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ...