Εχουμε κανενα νεωτερο για ΟΤΕ Go υπηρεσία;
Και για το OTE PVR περιμέναμε αλλά άξιζε τον κόπο γιατί ο δέκτης σαφώς ανώτερος του ανταγωνισμού , ομοίως είμαι σίγουρος ότι η υπηρεσία αυτή όταν με το καλό βγει θα είναι η πιο ολοκληρωμένη.
Εχουμε κανενα νεωτερο για ΟΤΕ Go υπηρεσία;
Καλά, δεν το συζητώ, όλα στον ΟΤΕ ανώτερα είναι. Του ανταγωνισμού. Είναι αξίωμα...
Αντικειμενικά οι δυο δέκτες δεν έχουν σύγκριση , όσο και αν ενοχλεί κάποιους η αλήθεια είναι αυτή.
Σύμφωνα με τον Yperion οι δυο δέκτες δεν έχουν σύγκριση , όσο και αν ενοχλεί κάποιους η αλήθεια είναι αυτή.
Την στιγμή που αρνείσαι τα προφανή , δηλαδή ότι οι δέκτες της NOVA έχουν πολύ περισσότερα προβλήματα στην λειτουργία τους (ένας από τους κύριους λόγους που έχει τόση κίνηση το helpdesk της NOVA είναι αυτός) δεν γίνεται να κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Ευτυχώς που υπάρχουν τα αντίστοιχα νήματα με εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) καταγεγραμμένα προβλήματα για να διαβάσει και να κρίνει ο καθένας. Το να βαφτίσουμε ως "αξιόπιστο" έναν δέκτη που δεν πρέπει να κλείνει ποτέ είναι το λιγότερο αστείο.
Προβλήματα με τους δέκτες pace αναφέρουμε οι χρήστες που γράφουμε στο forum, επειδή το ψάχνουμε παραπάνω, είμαστε μαθημένοι από δέκτες του εμπορίου και όχι ιδιοκτησιακούς κ.τ.λ.. Οπότε δεν μπορούμε να γενικεύουμε. Γενικά πάντως βλάβες ο pace δε βγάζει (καμία σχέση δηλαδή με τον τελευταίο sd δέκτη της nova, panasat 1110).
Γιαννη πόθεν προκύπτει το συμπέρασμα ότι το help desk της nova πήζει από την προβληματική λειτουργία του pvr ???
Ευκολότερα θα απαντηθούν τα ερωτηματικά για το Boeing 777 της Malaysian Airlines, παρά η απορία σου...
Ο δέκτης έχει πάμπολλα ψυχολογικά προβλήματα!
Αμ δε που εστρωσε , εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εφτιαξε μονο το θεμα των eurosport που ειχαν χαθει. Αυτα επανηλθαν αλλα ταινιες δεν κατεβηκαν. Κι οχι μονο αυτο αλλα σημερα ξαναχαθηκαν τα eurosport. Οτι ναναι ειναι ο 865 , απαραδεκτος....
το πρωι βλεπω τον δεκτη με κοκκινο λαμπακι(ανοιχτος.)
τον ανοιγω και βλεπω μηνυμα οτι δεν εχει σημα.κοιταω 0% και τα 2 Tuner.
τον βγαζω απο την πριζα,τον ξαναβαζω.κοιταω το πρωτο Tuner πηρε σημα το 2ο παλι 0%.
παταω εγγραφη,δειχνει οτι περνει σημα και το 2ο.μολις παταω στοπ,χανεται παλι το σημα απο το 2ο Tuner.
επανηρθε παλι με reset.δυστηχως πολλα θεματα....
Κύριοι της NOVA, επειγόντως δώστε αναβάθμιση τώρα!
Επιτέλους πρέπει να λυθούν κάποια θέματα τα οποία έχουν καταντήσει εκνευριστικά...
φουλ κολημα σημερα στην 10930. ελεος ας το φτιαξουν
Ποιος σου είπε ότι ο δέκτης δεν πρέπει να κλείνει;
Στις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις, έχεις βάλει "Αδρανοποίηση" στο ναι; Αν ναι, βάλε το στο "όχι"...
Έγραφες που δεν γίνονται
Επανεκκίνησεις του δέκτη
Αυτό δεν είναι πρόβλημα του δέκτη, είναι επιλογή της νόβα. Είναι σαν να θεωρείς πρόβλημα του δέκτη του ΟΤΕ ότι δεν μπορείς να γράψεις τα on demand.Δεν μπορείς να προσθέσεις χειροκίνητα κανάλια
Γιατί είναι προβλήματα αυτά; Τι ενοχλεί τον χρήστη αν το 2ο tuner κάθεται; Εδώ ο 810 δεν δείχνει καν αξιόπιστες τιμές στάθμης και ποιότητας, που είναι πιο βασικό.Δεν δείχνει στο δεύτερο tuner συχνότητα
Μόνο όταν γίνεται εγγραφή δουλεύει και το 2ο tuner
Αυτό συνέβαινε, και διορθώθηκε με την πρόσφατη ενημέρωση. Και πάλι όμως μιλάμε για κάτι που απουσιάζει εντελώς από τον 810.Δεν εμφανίζει κανένα τίτλο στο on demand
Αυτό δεν συμβαίνει.Δεν εμφανίζει EPG
Ευχαριστώ για την λίστα. Διαπιστώνω ότι δυσκολευόμαστε να μαζέψουμε προβλήματα του 835, και αρκετά αφορούν λειτουργίες που απουσιάζουν από τον 810.
Αντί για "ανώτερο", τον 810 θα τον χαρακτήριζα σε αρχικό στάδιο, λείπουν μερικά πράγματα που πιστεύω θα έρθουν σταδιακά, με τα δικά τους προβλήματα σαν νέες προσθήκες.
Για παράδειγμα το περιστατικό με την αυξομείωση του χώρου του δίσκου, που οδήγησε χρήστη να κάνει format στον δίσκο του 810, και χάθηκαν οι ρυθμίσεις του diseqc, το οποίο οδήγησε σε κόλλημα του δέκτη, αφού το λογισμικό σε αφήνει να απενεργοποιήσεις το diseqc, αλλά δεν λειτουργεί μετά.
Αντί για "ανώτερο", τον 810 θα τον χαρακτήριζα σε αρχικό στάδιο...
Για παράδειγμα το περιστατικό με την αυξομείωση του χώρου του δίσκου, που οδήγησε χρήστη να κάνει format στον δίσκο του 810, και χάθηκαν οι ρυθμίσεις του diseqc, το οποίο οδήγησε σε κόλλημα του δέκτη, αφού το λογισμικό σε αφήνει να απενεργοποιήσεις το diseqc, αλλά δεν λειτουργεί μετά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.