Βρήκες ένα περιστατικό που όντως υπήρχε πρόβλημα , συγκρινόμενο με τα εκατοντάδες για τον 865 όμως και πάλι είναι πταίσμα.
Ευτυχώς που υπήρξε και μια αντικειμενική τοποθέτηση επί του θέματος από τον Malakudi. Δεν θέλησε να παίξει και αυτός τον ρόλο του συνήγορου προς τιμήν του.
Ο δέκτης της NOVA δίνει έξοδο 1080p? Έχει επεξεργαστή 1,3GHz 1300 DIMPS? Σε τι ακριβώς υπολείπεται δηλαδή από έναν αποδεδειγμένα (όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους) προβληματικό δέκτη? Και το κυριότερο προγραμματίζεις την εγγραφή και αυτή γίνεται κάτι που στον 865 μόνο δεδομένο δεν θεωρείται. Εκτός και δεχθούμε ότι το να μην γράφει είναι και αυτό πλεονέκτημα , κάτι το οποίο αναμένω να διαβάσω κάποια στιγμή.
Θα έβαζα και εγώ μην διαβάσεις αυτό , αλλά το "αυτό" θα ήταν 200-300 ποστ και θα έπιανε σελίδες ολόκληρες. Να στεναχωρηθώ αποκλείεται γιατί έχω κάνει πάνω από 200 εγγραφές χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα.
Το 1080p είναι πολύ χρήσιμο για τηλεοράσεις που δεν έχουν καλό deinterlacing , έχει αναφέρει για παράδειγμα μέλος ότι βάζει σε Panasonic G30 την έξοδο στα 720p για να πάρει καλύτερη εικόνα , ο σύγχρονος επεξεργαστής χρησιμεύει στο να κάνει πολύ πιο γρήγορα κάποιες ενέργειες σε σχέση με παλιότερες υλοποιήσεις , να έχει μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και άλλα διάφορα...
Επίσης υπάρχει η ευκολία της λειτουργίας με ένα καλώδιο και LNB που δεν υπάρχει σε δέκτες που δεν είναι τόσο σύγχρονης τεχνολογίας. Τέλος ο διαθέσιμος χώρος είναι μεγαλύτερος (250 GB έναντι 218 του 865).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.