NOVA σε οθονη PC

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Καλησπερα φιλοι μου ...η απορια σημερα ειναι η εξης.

Ειμαι κατοχος του πακετου της ΝΟΒΑ και θελω να μου πειτε τον τροπο που μπορω (επειδη πουλησα την TV μου )να βλέπω μεσω της οθόνης του pc η οποια ειναι η..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168190

Ευχαριστώ πολυ !!!

με κάποιο dvi to scart ... ή από κάποιο s-video in εαν έχεις στην κάρτα γραφικών ή κάποιο pci mpeg2

ΥΓ λόγω υπερβολικής ανάλυσης της οθόνης , το dvi to scart δεν σου βγαίνει ...

Last edited:
Καλησπερα φιλοι μου ...η απορια σημερα ειναι η εξης.

Ειμαι κατοχος του πακετου της ΝΟΒΑ και θελω να μου πειτε τον τροπο που μπορω (επειδη πουλησα την TV μου )να βλέπω μεσω της οθόνης του pc η οποια ειναι η..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168190

Ευχαριστώ πολυ !!!

Τι δέκτη έχεις (για το νοβα) ?

Πούλησες την τηλεόραση και κράτησες τη ΝΟΒΑ? Αυτό είναι άρρωστος ΝΟΒΑκιας!
:damnyou:

Apla sta 32 i eikona tis NOVA itan epiikws aparadekth ...gi auto lew na katevw intses ...:P

Apla sta 32 i eikona tis NOVA itan epiikws aparadekth ...gi auto lew na katevw intses ...:P

H απλα να παρεις τηλεοραση με καλυτερο επεξεργαστη...
Επειδη και εγω εχω Nova με (πριν λιγο καιρο) μια lg 32 και εβλεπα χαλια , (τωρα) με την 40F86 ειναι απιστευτη η εικονα...Και με τα 100HZ μοτιον στο Ον βλεπω πολυ καλυτερα...
Βεβαια δεν συμφωνω να πρεπει να παρεις τηλεορασεις των 2000 για να δεις αξιοπρεπως αλλα ετσι ειναι η ρημαδα η τεχνολογια!!!:ADFADF1:

Αφού η NOVA έχει χάλια εικόνα. Το μόνο που μπορεί να κάνει μια συσκευή, είτε αυτή είναι LCD, είτε DVB-S, είναι να βελτιώσει λιγάκι την κατάσταση. Αλλά δεν νομίζω να έχεις καλή εικόνα με την Samsung. Απλώς καλύτερη από πριν. Δλδ εικόνα σε ικανοποιητικά επίπεδα (να βλέπετε δλδ :p).

Αφού η NOVA έχει χάλια εικόνα. Το μόνο που μπορεί να κάνει μια συσκευή, είτε αυτή είναι LCD, είτε DVB-S, είναι να βελτιώσει λιγάκι την κατάσταση. Αλλά δεν νομίζω να έχεις καλή εικόνα με την Samsung. Απλώς καλύτερη από πριν. Δλδ εικόνα σε ικανοποιητικά επίπεδα (να βλέπετε δλδ :p).

Ακριβως..Δεν περιμενω κατι παραπανω , αλλα σιγουρα στο "κακο" σημα μια καλη τηλεοραση θα κανει αισθητη διαφορα...:drummer:

Yeah. Μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα που δείχνει της TV με σήμα NOVA για να διαλέξεις. Δεν είναι ανάγκη να δώσεις 2000 ευρώ. Υπάρχουν και φτηνότερες LCD που είναι αρκετά καλές για NOVA.

Πάντως άν έχεις καλή λήψη στην αναλογική TV, η εικόνα είναι πολύ καλύτερη της Nova λόγω της συμπίσεσης που εφαρμόζει η τελευταία.
Τώρα, μιά λύση για την ερώτησή σου είναι κάποια TV boxes, που παρεμβάλεις ανάμεσα στην έξοδο της VGA και της οθόνης του PC. Τα πιό πολλά έχουν είσοδο RCA (κίτρινο / άσπρο / κόκκινο) στην οποία μπορείς να συνδέσεις τον Panasat. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η οθόνη του PC γίνεται monitor για την έξοδο αυτών των (TV) κουτιών.

χμ

Κινέζος dreambox 500S και streaming στο PC με VLC και Dreamview

παίζει και συμφέρει

κόστος 119 (και λιγότερο) και έχεις δέκτη που κάνει παπάδες σε σχέση με τον panasat

Επίσης παίζει (όχι κινέζος) μέσω του Web Interface και "web X-TV". Μπορείς και να αλλάζεις κανάλια από εκεί.
Αν και το τελευταίο, απ' ότι διαβάζω, δεν δουλεύει σε όλους...

για οσους βλεπετε τωρα το αρσεναλ - λιβερπουλ δεν νομιζετε οτι εχει πολυ κατωτερη εικονα απο το αντιστοιχο του τσαμπιονσ λιγκ στο ιδιο γηπεδο πριν 3 μερες

;
Μηπως η νοβα αλλαζει το bitrate σε συγκεκριμενα καναλια καμια φορα , αν προκειται για κατι σημαντικο´;