Nova σήμα στο pc σε 2ο σπίτι

snowpard

New member
20 August 2010
10
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αυτό. Δεν βρήκα κάτι.

Έχω Nova full pack κανονικά με τον απλό τον κωδικοποιητή που δίνει.
Μπορώ να στείλω το σήμα σε 2ο σπίτι μέσω internet? Σε 1 μόνο pc όχι σε πολλά. Δεν με ενδιαφέρει να ελέγχει και ο 2ος το κανάλι. Με βολεύει και απλά να βλέπει ότι είναι γυρισμένο στον αποκωδικοποιητή
Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Δεν ξέρω αν είναι παράνομο αλλά δεν είναι σε τρίτο πρόσωπο απλά όταν είμαι στο ένα σπίτι να βλέπω Nova κανονικά από το δορυφόρο όταν είμαι στο άλλο να βλέπω απτό pc. Δεν νομίζω η nova να θέλει να αγοράσω 2η σύνδεση..είναι παράλογο

Ευχαριστώ

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αυτό. Δεν βρήκα κάτι.

Μπορώ να στείλω το σήμα σε 2ο σπίτι μέσω internet? Σε 1 μόνο pc όχι σε πολλά. Δεν με ενδιαφέρει να ελέγχει και ο 2ος το κανάλι. Με βολεύει και απλά να βλέπει ότι είναι γυρισμένο στον αποκωδικοποιητή

Δεν ξέρω αν είναι παράνομο αλλά δεν είναι σε τρίτο πρόσωπο απλά όταν είμαι στο ένα σπίτι να βλέπω Nova κανονικά από το δορυφόρο όταν είμαι στο άλλο να βλέπω απτό pc. Δεν νομίζω η nova να θέλει να αγοράσω 2η σύνδεση..είναι παράλογο

Ευχαριστώ

Αν έχεις pc με ίντερνετ και στα 2 σπίτια, βάζεις μια κάρτα τηλεόρασης με video in στο pc που είναι κοντά στον δέκτη της νόβα, τραβάς ένα καλώδιο από τον δέκτη στο pc και με vlc ή κάτι παρόμοιο στήνεις ένα stream χαμηλής ποιότητας που θα στέλνει εικόνα μέσω ίντερνετ όπου θέλεις. Κανάλια δε θα μπορείς να αλλάξεις και το bitrate λόγω του τραγικού upstream των ελληνικών isp θα είναι χάλια μαύρα, αλλά δεν υπάρχει και άλλος τρόπος (σχετικά) νόμιμα για να γίνει.

Ευχαριστώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=47749&highlight=slingbox

ευχαριστώ για τη βοήθεια το slingbox δεν χρειάζεται pc ανοιχτό όλη την ώρα από ότι κατάλαβα άρα φαίνεται καλή λύση. Έκανα ένα ποστ στο αντίστοιχο thread να καταλάβω πλήρως πως λειτουργεί!