ΝOVA ΣΚΑΙ και 16:9

Steve67

New member
24 February 2007
97
Κρήτη
Παιδία έχω παρατηρήσει ότι όταν βλέπω ΣΚΑΙ μέσω ΝΟVA δεν μου γυρνάει
αυτόματα η TV σε 16:9 αλλά παραμένει στο SMART που έχω για να βλέπω τα υπόλοιπα κανάλια.
Όταν όμως τον βλέπω αναλογικά αλλάζει αυτόματα σε 16:9 όπως δηλαδή θα έπρεπε να γίνετε κανονικά.
Η TV είναι μια SONY KDL40-D3000 και έχω ρυθμίσει το SCREEN FORMAT στο SMART, το AUTO FORMAT στο ΟΝ και το 4:3 DEFAULT στο SMART.
Με αυτές τις ρυθμίσεις το ZDF π.χ. γυρνάει αυτόματα 16:9.
Τι έχουνε κάνει πάλι οι φωστήρες της ΝΟVA ρε παιδιά ??? Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό ???

Re: Απάντηση: ΝOVA ΣΚΑΙ και 16:9

Προφανώς δεν περνάει το μήνυμα αλλαγής σε 16:9 ... Αυτά κάνει η nova ...

πολύ σωστά...........απλα η εκπομπή του ΣΚΑΙ από τη **** είναι σε 4:3, αντίθετα με την εκπομπή στον Hellas Sat που είναι κανονική 16:9.

από ό,τι έχω δει εκπομπή 16:9 στο ελληνικό υπερμπουκέτο δεν υπάρχει

Last edited:
Καλα ο Σκαι δεν παραπονιεται ειναι δυνατον ο σταθμος να στελνει σημα 16:9 και η Nova να το ανεβαζει ως 4:3.:furious3::furious3:

Δεν κατάλαβα. Μέσω NOVA το ΣΚΑΙ είναι 4:3 κανονικά ή το έχουν παραμορφώσει το 16:9 βάζοντας το σε 4:3 και οπότε πρέπει να βάλεις την TV σου σε 16:9 για να παίζει σωστά???

Δεν κατάλαβα. Μέσω NOVA το ΣΚΑΙ είναι 4:3 κανονικά ή το έχουν παραμορφώσει το 16:9 βάζοντας το σε 4:3 και οπότε πρέπει να βάλεις την TV σου σε 16:9 για να παίζει σωστά???

θα σου απαντήσω έμμεσα
τώρα στις ειδήσεις σε ρύθμιση 4:3 στο κανάλι της **** ο παρουσιαστής εμφανίζεται παραμορφωμένος
αν βάλεις manually τη ρύθμιση της τηλεόρασης στο 16:9 η είκονα στρώνει

!!!!!!!!!

αντίθετα πόσο απλά είναι τα πράγαματα στον Hellas
είτε την έχεις τη ρύθμιση στο 4:3 ή στο SMART με το που συντονίζεσαι στο κανάλι αυτόματα αντιλαμβάνεται η SONY την εκπομπή 16:9 και μεταφέρεται στο wide

αυτό δεν συμβαίνει στο ελληνικό μπουκέτο

Last edited:
ΟΚ. Απ' την στιγμή που μπορείς να δεις ΣΚΑΙ σε FULL 16:9 δεν νομίζω πως υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα. Ένα πλήκτρο παραπάνω θα πρέπει να πατάς. :p

ΟΚ. Απ' την στιγμή που μπορείς να δεις ΣΚΑΙ σε FULL 16:9 δεν νομίζω πως υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα. Ένα πλήκτρο παραπάνω θα πρέπει να πατάς. :p

Nαι εντάξει αλλά κάνανε πάλι το θαύμα τους στην ακατανόμαστη :p να μη το επισημάνω??? :twoguns:

:violent-smiley-030: NOVA

:twoguns: NOVA

NOVA :rifle:

:behead:
NOVA

:hanged:
NOVA

:devil-smiley-029:
NOVA... κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. :p

Και εμένα μου αρέσει η NOVA. Όχι η εικόνα της, η τιμή της και το 4:3 στο ΣΚΑΙ. :p

:argue: δεν ξέρω εσείς τι λέτε
εμένα μου αρέσει η **** γιατί είναι το μοναδικό μπουκέτο που δίνει 150 ελεύθερα κανάλια
όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες
που αλλού θα έβρισκα 150 ελέυθερα κανάλια ε?
ε?
μόνο να γκρινιάζουμε ξέρουμε :slapface:
ακου εκεί 150 ελεύθερα μέσα στη συνδρομή
πού ξανάγινε αυτό?????

Καλά μέσω νόβα που πιάνω το σκάι, το μπάσκετ του οσφπ που έβλεπα χθες, ήταν επιεικώς απαράδεκτο....πίξελς, μικρά, μεγάλα, μεσαία...χάλια μαύρα...δυστυχώς από την κεραία το πιάνω πολυυυυύ χειρότερα...