Nova στη Φρανκφούρτη

Καλησπέρα φίλοι...Ο Zehnder είναι ο 55 κατά 99%. Είμαι στην δουλειά τώρα και ρισκάρω την απάντηση αλλά μάλλον αυτός είναι. Pace ονομάζεις αυτόν της Nova ;

σωστά.
αλλα ο Zehnder 55 είναι Αναλογικός Δεκτης και δεν έχει loop Out,μονο LNB in.Δεν μας κάνει για την δουλειά που ανάφερα πιο πάνω.ΑΝ είναι βεβαια σωστό το μοντέλο που μου έγραψες

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova στη Φρανκφούρτη

Αν ο Hotbird είναι στη θέση B του diseqc του monoblock LNB, θα χρειαστείς το παρακάτω εξάρτημα:
http://www.emp-centauri.cz/products.php?id_kateg=6&id_pkateg=44&id=117
και ποιο συγκεκριμένα το G1/1ECNpos-1 (satellite position B) το οποίο θα βάλεις ανάμεσα σε Pace και καλώδιο κεραίας. Δε χρειάζεσαι αλλαγή πιάτου ή LNB.

edit: και από εδώ http://emp-centauri.byznysweb.cz/product/g11ecnpos-1-2496/ μπορείς να το αγοράσεις, 9 ευρώ έχει (αν δε το βρίσκεις σε κάποιο τοπικό κατάστημα με δορυφορικά είδη).

Καλημέρα σε όλους!

Έχω το ίδιο θέμα με Nova στη Γερμανία, την οποία πληρώνω εδώ και τέσσερις μήνες για την αρραβωνιαστικιά μου (και σε λίγους μήνες θα πάω κι εγώ εκεί να μείνω) αλλά δεν έχει καταφέρει να την κάνει να δουλέψει και δεν μπορώ κι εγώ να τη βοηθήσω πολύ καθώς από δορυφορικά ξέρω τα απολύτως βασικά μόνο και βρίσκομαι στην Ελλάδα, άρα δεν μπορώ να τα ψαχουλέψω κιόλας λίγο.

Συγκεκριμένα, στην κεντρική εγκατάσταση της πολυκατοικίας ο Hotbird είναι στη θέση Diseqc 2/4.
Το παραπάνω εξάρτημα που αναφέρει ο malakudi λογικά θα λύσει και το δικό μου πρόβλημα, έτσι δεν είναι;
Έχει βρει μήπως κανείς τέτοιο εξάρτημα σε κατάστημα με δορυφορικά στην Ελλάδα;
Δεν καταλαβαίνω τον όρο "monoblock LNB" και αν παίζει κάποιο ρόλο. Δυστυχώς δεν έχω ούτε εγώ ούτε εκείνη πρόσβαση στο χώρο της κεραίας και φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε καμία αλλαγή στην κεντρική εγκατάσταση, π.χ. να βάλουμε τον Hotbird στη θέση 1 κλπ.

Μέχρι τώρα έχει δοκιμάσει με ένα επιπλέον καλώδιο να συνδέσει το IF OUT του δέκτη της (Comag SL45) στο LNB IN του Pace και να γυρίσει τον Comag σε κανάλι Hotbird αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα ούτε με ανοιχτό ούτε με κλειστό Comag, ο Pace δεν βλέπει τίποτα.
Επίσης, είχαμε κάνει αναβάθμιση τον Pace (τον φέραμε πίσω στην Ελλάδα και χρησιμοποιήσαμε την εγκατάσταση Nova φίλου για την αναβάθμιση) όταν κάποια στιγμή γράφτηκε ότι πλέον δέχεται ρυθμίσεις Diseqc αλλά και πάλι δεν παίρνει χαμπάρι ο Pace.

Σας παρακαλώ παιδιά όποιος ξέρει να μου δώσει κάποια συμβουλή γιατί με έχει φάει αυτό το θέμα εδώ και 4 μήνες!
Χίλια ευχαριστώ!

Last edited: