NOVA TV ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΕΟΝ TV BOX????

tsarm

Senior Member
19 September 2011
380
Ηθελα να ρωτήσω στα πλαίσια της προοδευτικής αντικατάστασης του δορυφορικού με το ιντερνετικό , ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ NOVA TV ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ OTT???
Απαντήσεις τύπου ότι μπορείς μέσω app στην τηλεόραση του εξοχικού να παρακολουθεί κανείς ,ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
Μιλάω να δωθεί η δυνατότητα για δεύτερο EON TV box , και μέσω NOVA APP , να εναλλάσσετε η θέαση.

Που ανακάλυψες ότι θα καταργηθεί το δορυφορικό σταδιακά Δεν ισχύει
Μήπως διάβασες ότι θα αντικατασταθούν οι παλιοί δορ.δεκτες με τους νέους(χωρίς δυνατότητα εγγραφων)
Ελπίζω να σε κάλυψα!

Δεν είπα για κατάργηση, τουλάχιστον άμεση. Διαβάζω όμως ότι τόσο η ΕΟΝ όσο και η COSMOTE, σπρώχνουν τη streaming υπηρεσία και έτσι είπα ….να είμαι έτοιμος εάν …., γιατί κάνω ήδη χρήση της υπηρεσίας ΕΞΟΧΙΚΟ.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αν αντικαταστήσουν τους δέκτες που έχουμε και χρησιμοποιούμε για την υπηρεσία εξοχικό
σε ένα δύο χρόνια όπως φημολογειται,τότε
ξεχνάμε οριστικά αυτή την υπηρεσία
Αν δώσουν δεύτερο tv box η μεταφέρουμε το ήδη υπάρχον box πρέπει να υπάρχει ίντερνετ στην εξοχική κατοικία ,οπότε ανεφάρμοστο και αντιοικονομικο για τους περισσοτερους

Η υπηρεσία εξοχικό και σε Nova και σε Cosmote τι ακριβώς είναι; Μέσω internet ή μέσω δορυφόρου;

Η υπηρεσία ΕΞΟΧΙΚΟ τόσο σε nova όσο και σε COSMOTE είναι η κάλυψη της εξοχικής κατοικίας μέσω δορυφόρου μόνο προς το παρόν.

Παίρνεις με 5€ δεύτερη συσκευή eon tv box (multi room) και την πας στο εξοχικό όπου έχεις όποιο ίντερνετ γουστάρεις και την κόβεις οπότε γουστάρεις χωρίς πέναλτι . Ελπίζω να σε κάλυψα!

Παίρνεις με 5€ δεύτερη συσκευή eon tv box (multi room) και την πας στο εξοχικό όπου έχεις όποιο ίντερνετ γουστάρεις και την κόβεις οπότε γουστάρεις χωρίς πέναλτι . Ελπίζω να σε
Σίγουρα είναι μια λύση. Μόνο που κοστίζει 5 ευρώ τον μήνα. Να θυμίσω πως το nova εξοχικό είναι δωρεάν. (Εχω και μια αμφιβολία εάν θα δεχθούν 2 box από 2 διαφορετικές ip)

Σίγουρα είναι μια λύση. Μόνο που κοστίζει 5 ευρώ τον μήνα. Να θυμίσω πως το nova εξοχικό είναι δωρεάν. (Εχω και μια αμφιβολία εάν θα δεχθούν 2 box από 2 διαφορετικές ip)
Όσο για την αμφιβολία σου, είναι εξακριβωμένο ότι δουλεύει με ταυτόχρονη θέση σε ίδιο κανάλι και διαφορετική ip. Όσο για τα 5€, νομίζω ότι ένας cappuccino που στοιχίζει 4,5€ σε καφέ, είναι το συγκρίσιμο μέγεθος. Αφού δεν έχει δωρεάν…..

• Like
Reactions: tsarm
Στο εξοχικό παίρνεις 2ο πιάτο δορυφορικό ή Nova IPTV box; Γιατί δεν είπατε το ίδιο

Αν εχεις ιντερνετ, παιρνεις ενα media player, βαζεις την εφαρμογη και εισαι ΟΚ

Αν εχεις ιντερνετ, παιρνεις ενα media player, βαζεις την εφαρμογη και εισαι ΟΚ
Αν το εξοχικό είναι σε βουνό χωρίς σήμα τηλεφώνου και σύνδεση DSL δίνουν 2ο πιάτο πέρα από το 1ο του σπιτιού;

Αν το εξοχικό είναι σε βουνό χωρίς σήμα τηλεφώνου και σύνδεση DSL δίνουν 2ο πιάτο πέρα από το 1ο του σπιτιού;
Ναι αλλά δεν θα παίζει στο σπίτι....και έχει διαδικασία κάθε φορά να επιλέγεις ποιος δέκτης θα παίζει....

• Like
Reactions: Hacker?pcs